Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skagen-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.311 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Aksel Kristensen ApS, 99909990 SkagenFå et tilbud !
Jørn Lyth Skagen A/S, 99909990 SkagenFå et tilbud !
Mikkel A. Trolle Rasmussen, 99909990 SkagenFå et tilbud !
MPE, 99909990 SkagenFå et tilbud !

Brolægger Skagen

Brolægger Skagen er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skagen.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skagen?

Du finder lettest en brolægger Skagen ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skagen på.

Brolægning priser i Skagen og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skagen eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skagen, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skagen

Når du leder efter en billig brolægger Skagen, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skagen er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skagen

Eksempler

Mindre terrasse
Der skal laves en terrasse på 13 m2 bestående af kvadratisk 40x40 fliser i grå som lægges i 4 stk. med lysegrå granit chaussesten derom. Der er udlagt flisesand som ikke er vibreret dog må der påregnes lidt til afretning. Arealet er med 3 rette vinkler samt en skæv. Der er gammel belægning som støder op til dette. Endvidere skal der lægges chaussesten omkring en flagstang i en diameter på ca. 100 cm.
Gårdhave miljø
Gårdhave miljø i Skagen ca. 100 kvm. Jeg håber, at nogle eksisterende fliser som ligger i forevejen, ud foran vinduer kan genbruges, Området er i dag have med græs og buske, med små teresser. Der skal stadig være buske ude i kanten. Vi forestiller os, at der ind i mellem belægningen er nogle huller hvor vi vil plante nogle høje græs sorter. Vi vil gerne have besøg på adressen på torsdag i denne uge, hvis muligt.
Parkeringsareal
Jeg har et parkeringsareal på 20 kvm som skal belægges med 30×60 fliser. Det hele har været gravet op og der er anlagt nyt stabilgrus som er stampet og klar.
belægning af ibf squareline sten
Det er på en terresse hvor der ligger herregårds sten nu , men de skal væk . arealet rettes , og der skal muligvis tages omkring 10 cm af . det er i skagen og skal laves så hurtigt som muligt
Fliselægning
Forhave med indgangsareal 40x40 med chaussesten i forvejen ligger herregårdssten
Brolægning Skagen
Har stenene selv Der er en hjælper
Brolægning Skagen
Det er 2 terrasser. 30 m2 på hver side af huset. Gamle fliser skal væk.
Byggetilbud.dk ©