Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skælskør-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.758 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Kanehøjgårds Tagentreprise, 42304230 SkælskørFå et tilbud !
Entpr. Og Aut. Kloakmester V/Johnny Bøgh Kristensen, 42304230 SkælskørFå et tilbud !
Entreprenør Michael S. Christensen A/S, 42304230 SkælskørFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Martin Holmen Ivs, 42304230 SkælskørFå et tilbud !
Caspers naturpleje, 42304230 SkælskørFå et tilbud !

Brolægger Skælskør

Brolægger Skælskør er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skælskør.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skælskør?

Du finder lettest en brolægger Skælskør ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skælskør på.

Brolægning priser i Skælskør og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skælskør eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skælskør, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skælskør

Når du leder efter en billig brolægger Skælskør, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skælskør er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skælskør

Eksempler

Ny indkørsel ca 130m2
Vil gerne have lagt nye sten i den nuværende indkørsel ( 80m2 ca ) og udvidet den med yderligere 60m2 (her skal der lavet ny bund osv). har i alt 3 kloakdæksler og 2 tagnedløb der skal kobles på evt.
Ligge fliser rundt om nybygget hus
Vi skal have lagt fliser rundt om vores ny byggede hus samt en terresse, indkørsel, holdeplads for biler og i et skur. Se tegning. Vi har materialer selv. Arbejdet skal udføres inden for 1-2 måned og stedet er Skælskør
Ny indgang og teresse
Lægge ny indgang og teresse
Brolægning Skælskør
Der skal ligger herregårde sten rundt om vores nye garage der må påregnes at der Skal laves nyt bære lag men der er plads til en beltjob hele vejen rundt om garagen 2 af gangene skal være 120 cm og en skal være 100 cm pladsen foran garagen måler L 800 cm X 700 cm minus en kile 300 cm X 300 cm X 300 cm Dette giver tilskæring af fliser over 300 cm
Byggetilbud.dk ©