Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Rødovre-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.255 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Real Rengøring & Renovering, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Alis Byggefirma ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Dana VVS & Kloak ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
BS-Service, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Faunus, Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
MNT Byg, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Ren Ejendomsservice ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Naboens Gartner v/Christian Larsen, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Grøn Have v/Kristina Appel Jensen, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Petri & Haugsted A/S, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Wollerup Kloak ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Din Kloak V/Kenn Peter Fuglsang, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Nymann Entreprise, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Flex Enterprise, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Slamsugercentralen ApS, 26102610 RødovreFå et tilbud !
J. Becker entreprise, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Hr. Kalfner, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Vestegnens brolægger, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Den grønne hæk, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Grøn havehold, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Hovedstadens Havemand, 26102610 RødovreFå et tilbud !
Structrum, 26102610 RødovreFå et tilbud !

Brolægger Rødovre

Brolægger Rødovre er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Rødovre.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Rødovre?

Du finder lettest en brolægger Rødovre ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Rødovre på.

Brolægning priser i Rødovre og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Rødovre eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Rødovre, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Rødovre

Når du leder efter en billig brolægger Rødovre, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Rødovre er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Rødovre

Eksempler

flisegang og mindre plads belægges med sten
Flise gang og mindre 4-kantet plads belægges med gråmix herrergårdssten, i alt ca 65 m2. Der er stabilgrus under alle steder som muligvis skal rettes lidt op. Der findes mere stabilgrus til opretning på grunden. Der skal leveres sand til at lægge stenene i samt sten og arbejdskraft. Tilbuddene bedes specificeres ud med indkøb og levering af sten/sand som seperat pris samt arbejdsløn for sig. De bedes ligeledes indeholde et bud på hvornår arbejdet kan være færdigt.
havegang
Omlægning af ca. 80 km2 havegang med nye sten. Prisen skal indeholde optagelse og bortkørsel af gamle sten, nyt underlag samt levering og lægning af nye sten type Holmegård
Ny haveindgang
Eksisterende flisebelægning på ca. 18m2 havegang skal fjernes og der skal anlægges ca. 32m2 ny flisebelægning med 50x50 betonfliser (eller 40x40 alt efter hvordan det går op) med chaussésten (i nordisk granit) omk.2x2 betonfliser. inkl i opgaven skal være afgravning og bortkørsel af gamle fliser og jord/grus samt forhøjelse af 1m brønd (ca. 10 cm) + fjernelse af 2 gange rødder/stød fra allerede fællet tuja samt lidt småbuske. Se også vedhæftet skitser af eksisterende og ønskede forhold (mål er vejledende). Det er ikke så vigtigt hvornår arbejdet påbegyndes (dog inden for ca. 2 måneder) men når der gås igang forventes det afsluttet i løbet af en uge tid. Ring endelig hvis der er spørgsmål. vh John
Diverse fliser
Der skal laves indkørsel, samt rund om huset og til redskabsrum
40 kvm terrasse med en buet side
Terrasse incl lille sti mellem hus og skur på ialt ca 40 kvm. En af terrassens sider skal bue ud ad. Der er bar jord, hvorfor der kun skal fjernes en smule jord, idet terrassen skal være over græsplæneniveau med skrånende sider mod græsplænen.
omlægning af fliser i indkørsel
omlægning af fliser i indkørsel. pris for sig selv. pris på anlæg af 12 kvadratmeter flise i samme indkørsel
terrasse 30 kvm. fliser haves
udgravning, fjernelse af jord, og lægning af nye fliser. Der har ligget fliser på størstedelen af området, de er fjernet.
Flisebelægning indkørsel - carport
Eksisterende flisebelægning (50x25 fliser) i carport, der ligger ujævnt, skal rettes og net/dug el.lign. lægges under fliser af hensyn til stabiliteten. Området ud til fortov og op mod mur i skel (ca. 17 m2) skal også belægges med samme størrelse flise og mønster - altså jord graves af. Jeg har ca. 1 m3 grus, som jeg håber er nok til opgaven. 17m2 fliser (ca. 130 stk) kan jeg købe selv eller brolægger kan levere. Der vil blive en del fliseskærearbejde, da jordstykket op mod mur, da mur ikke er i vinkel med belægning i carport. Tilbud venligst incl. bortkørsel af jord og gamle fliser.
Terrasse
Der er noget jord der skal fjernes, det meste er væk .Jeg har smidt en del grus på men ikke nok. der er hjemkøbt Herregårdssten MVH. Ib Knudsen
brøndby
afretning af areal og lægning af københavner-sten
brolægning
Der skal lægges nye sten ved indkørsel,hoveddør,havegang mellem indkørsel og hoveddør, køkkenhave, køkkenhavegang,havegang fra hoveddør til køkkenhave,havegang fra fortorv til hoveddør samt havegang rundt om husetbaghave,
Etablering af terrasse.
Vi har haft en træterrasse som er fjernet på stedet for at lette tilgang til bedre ventilation af krybekælder da 2 ventilationsriste var tildækket. Ønsker nu flisebelægning med hældning væk fra ventilationsristene. Samt etablering af regnvandsdræn tilkoblet eksisterende nedløbsrør fra tagrende.
Udvidelse af vores rådhusbelægning
Udvidelse af rådhusbelægning i forbindelse med vores carport. Der er endvidere et stykke fortovsbelægning med sfsten der skal tilpasses til belægningen. Der har tidligere været hæk mod fortovet.
Terrasse i Sandstone
Lægning af Terrasse i Sahara Sandstone lagt i Opus mønster. Terrassen er 30 kvm. resten er gangsti. Vi har reserveret ca. 40 kvm. Sandstone hos Farum beton, men ikke Kantsten og hvad der ellers skal bruges til lægningen. Vi planlægger selv at fjerne de gamle fliser, men vil gerne have et tilbud på hvad det vil koste at få dem fjernet af jer?
Fliselægning foran hus/indkørsel
Fjernelse af gamle fliser & skærver
Ny image
Vi ønsker råd og tilbud både påbrolægning og ny terasse. Det skal ikke være super luksus men praktisk og ikke vedligehold krævende. Vi har 4 store affalds beholder som skal stå mod vejen uden høj kant da det er kommunens krav.
fliselægning
Gamle fliser fjernes. Nye lægges
Lisbjergvej 4
Fliser i carport og forhaven. 3 buske skal graves op.
Byggetilbud.dk ©