Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Rødding-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Th. Huusmann, 66306630 RøddingFå et tilbud !
Holm'S Anlægsgartneri ApS, 66306630 RøddingFå et tilbud !
Entreprenør Jan Nørgaard ApS, 66306630 RøddingFå et tilbud !
Knorborg Brolægning Og Haveservice V/Torben Hagensen, 66306630 RøddingFå et tilbud !
Fl Jord ApS, 66306630 RøddingFå et tilbud !
Din Have Fe, 66306630 RøddingFå et tilbud !

Brolægger Rødding

Brolægger Rødding er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Rødding.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Rødding?

Du finder lettest en brolægger Rødding ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Rødding på.

Brolægning priser i Rødding og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Rødding eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Rødding, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Rødding

Når du leder efter en billig brolægger Rødding, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Rødding er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Rødding

Eksempler

Ny belægning til indkørsel og terrasser
Opgaven består af 3 projekter. 1. Ny indkørsel 126m2 hvoraf en del i dag er udlagt som græs se foto. Skal afsluttes med kant mod hæg og ind mod husmur, hvor der i dag er 0,5m granitskærver mod hus. 2. Ny terrasse mod vest 42m2 - eksisterende terrasse udvides med 1-2m i begge ender for at komme ud og flugte med husenderne, derudover skal den udvides med ca. 0,5 ud fra stuehusgavl og ud i græsset se foto. 3. Ny terrasse mod syd 28m2 - eksisterende terrasse udvides med 1m i længden og 0,5m i bredden. se foto Generelt: Eksisterende belægning er i dårlig stand og det eksisterende underlag er flere steder ikke klar til blot at lægge ny belægning ovenpå. Prisen skal indeholde alt inkl. fjernelse af eksisterende belægning og jord. Og levering af alle materialer.
En ny indkørsel
Kan kontakte efter kl 15.00 Så skal jeg nok fortælle hvad jeg skal ha lavet
Byggetilbud.dk ©