Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Risskov-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.298 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Cittes Anlæg ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Cittes Anlæg ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Danjord A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Anlægsgartnerne H Hoffmann A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Anlægsgartner Jørgen Rasmussen ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Anlægsgartner Jørn Timmermann, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Steen Egegaard Pedersen A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Entreprenør René Mathiassen A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !

Brolægger Risskov

Brolægger Risskov er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Risskov.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Risskov?

Du finder lettest en brolægger Risskov ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Risskov på.

Brolægning priser i Risskov og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Risskov eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Risskov, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Risskov

Når du leder efter en billig brolægger Risskov, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Risskov er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Risskov

Eksempler

Omlægning af indkørsel ca. 3,5 x 15 meter
Indkørslen er fra 1998, og der er opstået "køre-render". Gerne både et tilbud på genbrug af eksisterende belægning, og et med nye sten. Ring gerne for yderligere info.d
Vende herregårdssten i lille have
Ønsker at få vendt sten i haven , og afrettet underlag.
3 m2 brosten i indkørsel
Vi har skærver i indkørslen, der er 6 m bred. Vi vil gerne have det afgrænset ud mod vejen med en bred kant af brosten. Vi har brosten.
lægning af fliser i indkørsel og terrasse
Ca. 165 kvm. fliser. Der skal også flyttes jord.
Brolægning af 50 kvm
Det drejer sig om ca 50 m2 med lige kanter, som skal brolægges. Vi har selv indkøbt sten (14x21cm). Det er et stykke mellem hus om havemur, indeholder tre kloakdæksler og en rist, som stenene skal ligge omkring. Der skal være hældning væk fra huset og også vinkelret på ned mod risten. Der skal ikke køres jord væk, da vi selv ahr gravet væk, men der skal selvfølgelig grus på og nivelleres. Har vedhæftet billeder. Vi har lige fået sat nye vinduer i. Har fjernet lyskasser, vi regner med, at vi kan brolægge oven på bunden af de gamle lyskasser, hvor afløbet lukkes af. Der skal lægges ca 10-15 grus, således at fliserne kommer til at gå næsten lige under vinduerne.
Lægning af fliser
Området ligger op af en bygning og har indtil nu været ren jord. Jorden er delvis planeret ud, men ikke stampet. Der skal lægges fliser på området som består af en rektangulær form med målene 7,5 m x 1,45 m samt et lille trekantsområde der er 2 m x 1,45 m på de rette sider. Der vil således blive behov for tilskæring af fliser for at få det helt til at passe. Der skal være fald væk fra bygningen.
Opretning af indkørsel, lægning af fliser samt to trappetrin
Vores indkørsel er 5,5x23,5 meter. Ca. 6 meter af de 23,5 er dækket af fliser, som vi selv sørger for at fjerne. Resten er fastkørt ral og og græs. Indkørslen hælder med ca. 15 cm., og den skal rettes ud, så der ikke er hældning. Vi har to døre i hhv. 118 og 87 cm. bredde, hvor der ønskes et trappetrin på ca. 10-15 cm. Der ønskes tilbud på totalentreprise, hvor leverandør leverer forarbejde af underlag samt lægning af fliser, samt et tilbud på delentreprise, hvor leverandøren levere opretning af indkørslen samt underlag, så der er klargjort til, at vi selv kan lægge fliserne. I begge tilbud ønskes tilbuddet opdelt i materiale og arbejdsløn,
Udskiftning af fliser i indkørsel og carport
Renovering af flisebelægning i indkørsel og carport. Arbejdet skal omfatte optagning af eksisterende fliser (25x50 cm) fjernelse af sand (der er ikke stabilgrus). Fliserne stables på grunden. Der skal etableres ny bund af stabilgrus. Der skal pålægges stabilgrus og sand. Det gamle sand kan evt. genbruges (?). Ny flisebelægning ønskes udført i betonfliser (50x50 cm). Vi ser frem til at modtage Deres tilbud.
Ny havegang
reparation og anlæg af 85 cm bred sti rundt om terrasse. Vi har gravet jord væk og kan selv skaffe sand og sten afh hvad der billigst. Måske er det billigst at I leverer det hele? Se vedlagt billede. Halvdelen af opgaven er nyanlæg, den anden halvdel er opretning af nuværende sten. Vi bor Filsøvej 5 i 8240 Risskov. Mvh Niels Haldrup
Haveflisegang
Opgang fra vej til hus plus smal sti (50 cm) rundt på græsplæne .
Montering af drænrist langs husmur
Ønskes: montering af drænrist/rør langs husmur (ca. 3 meter) plus tilkobling på allerede eksisterende nedløbsrør. Terrassefliser ligger helt op af muren, hvorfor der skal skæres ca. 10 cm. af stenene. Billede 1 - husmuren Billede 2 - tilkobling til nedløbsrør Der ønskes fast tilbud inkl. materialer.
holdeplads til bil
Vi har købt hus og skal have anlagt en holdeplads (se billede). Der skal fjernes (en del) jord og planter som der ses på vedhæftede billede og så anlægges herregårdssten (grå) ca. i det felt indenfor de røde streger (ca.40m2). Ved skellet og hækken skal der anlægges kantsten med Albertslundsten. Derudover skal der laves en lille asfaltopkørsel ude fra vejen. Til siden mod græsplænen i forhaven skal de natursten der allerede er flyttes ca.1m for at gøre plads til indkørslen.
Reparation af beskadiger flisebelægning i indkørsel
Dele af vores indkørsel er beskadiget efter gentagne parkeringer af en mwget tung bil og er skredet og fliserne vender sig Vi har fliser men mangler evt underlag.
Reetablering af chaussestensbelægning ved indkørsel
Vi har en lille stribe chaussesten/brosten, foran vores parkeringsplads, som skal tages op og lægges igen i nyt mønster. (Buer- ca. 8 m2). Derudover skal der etableres en stribe chaussésten/brosten bagerst i indkørslen hvor vores skraldespand står (ca. 3 m2)
Fliselægning
Lægning af 60x60 sten på terrasse og rundt om huset - ca. 150 m2, det er klar til stampning men der skal nok køres ekstra jord ind og gøres klar. Der har lagt sten på områderne tidligere.
Genetablering af indkørsel samt sti med chaussesten
I forbindelse med isætning (og hævning) af nye kantsten på vores vej er der behov for at hæve tilstødende chaussesten i indkørsel samt sti med ca. 6-10 cm. Samtlige eksisterende chaussesten genbruges. Areal ved indkørsel udgør ca. 9 m2 (6,5mX1,35m), mens at stien udgør ca. 21 m2 (15,5mX1,35m). Arbejdet ønskes udført omkring medio juni 2017. Tilbud ønskes hurtigst muligt.
Udvidelse af terrasse
Terrassen skal udvides med ca 40 m2. 50x50 betonsten. Niveauforskel ift plæne så der skal sættes kantblokke
Brolægning Risskov
https://9fj04i.axshare.com/ Viser opgaven. Der er tale om indkørsel, sti foran hus og gulvet i en garage på punktfundament hvor der er carport i dag samt sti samt omkring hus - alt vist med blåt eller orange. Der skal brolægges omkring disse punkt fundamenter. Der er to kloakdæksler i belægning i dag. Der er en buffer zone hvor vi kan udvide belægningen hvis det skal passe med mønsteret. Op til 40 cm. Der ligger fliser på det hele i dag, som skal bortkøres.
Byggetilbud.dk ©