Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ølstykke-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Den Grønne Trold, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Beta Varmeteknik Og Brolægning ApS, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Easy CPR, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
DE GRØNNE SMØLFER ApS, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Hennings Kloakrens A/S, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Ol Byg & Anlæg ApS, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Entreprenør Bo Jacobsen, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Nyt Nordisk, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Tech Byg, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Hus og havehjælp v/ Enno André Bonnen, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !
Bierbaum Brolægning, 36503650 ØlstykkeFå et tilbud !

Brolægger Ølstykke

Brolægger Ølstykke er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ølstykke.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ølstykke?

Du finder lettest en brolægger Ølstykke ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ølstykke på.

Brolægning priser i Ølstykke og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ølstykke eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ølstykke, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ølstykke

Når du leder efter en billig brolægger Ølstykke, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ølstykke er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ølstykke

Eksempler

Etablering af 20 kvm sf stenbelægning
Eksisterende indkørsel forlænges med 10+2 meter i alt 20 kvm. Der er græs på området nu. Det skal graves væk og der skal etableres et bærelag. Arbejdet skal udføres i starten af september2014
ny terrasse
Jeg skal have lavet ny terrasse i min have, der er græsplæne nu, gode adgangsforhold til maskiner osv. Jeg ønsker pris inkl. Alt
Ny terrasse af herregårdssten
Der er to terrasser, en på ca. 64 m2 og en på ca. 90 m2. Vi piller selv de gamle fliser op og kører væk.
omlægning af fliser omkring pool
omlægning af fliser omkring pool
Omlægning af fliser
Belægning af herregårdssten omlægges da de ha sat SI en hel drl
Fjernelse af eksisterende bed erstattes med fliser og etablering af et bed med sten foran rækværk
Vi ønsker at vores bed inden i vores have bliver fjernet og at der bliver lagt fliser som der er i resten af haven. Udenfor har vi fået fjernet en hæk der stod foran vores rækværk og der ønsker vi os at få lavet et vedligholdesesfrit bed med sten i .jeg har vedlagt billeder af det vi ønsker lavet og et billed af vores nabos bed for at i kan se hvad vi har i tankerne.
Kantsten ved bed/vejkant
Sætning af 22 mtr. kantsten ved bed langs vej, så de flugter med niveauet på græsplænen. Fra 1 sten i begyndelsen til ca. 2-3 sten i slutningen. Har selv stenene, men mangler grus til at lægge de første sten i. Udgravning, nivellering og sætning af sten er primær opgave.
Lægning af fliser
Vi har selv gravet og lagt stabil grus, så det vi gerne vil have tilbud på er at få lagt afretter grus og fliser. Vi har selv alt materialet.
Fliser i Søhøj Park, Ølstykke
Projekt A: Eksisterende grussti omlægges med betonfliser farve koks 30x30x5 cm, bredde 120 cm og længde ca. 51 meter Projekt B: Eksisterende grussti omlægges med betonfliser farve koks 30x30x5 cm, bredde 120 cm og længde ca. 82 m2 Inkl. afgravning og bortkørsel af øverste lag grus, samt tilførsel af aftrækningsgrus, fuges med stenmel.
Reperation af skredet stenmur, samt anlægning af terrasse og rampe
Vi skal have fjernet hele den buede del af terrassen, set på billede 1. Der skal anlægges sten plant med fortov. Der behøves ikke tages højde for køretøjer. Muren skal bygges op igen. og hele muren skal nok rettes op da den hælder ret meget. På billede 2 ses en trappe som vi gerne vil lave om til en rampe. Der skal dog også fjernes den rod som ses for toppen af trappen. Den er vokset under trappen, og skubber til den oprindelige trappe. Billede 3, det øverste bed vil vi gerne have anlagt sten så den følger stene der ligger der i forvejen. Billede 4 viser terrassen på den anden side af hegnet hvor øverste bed ligger. Der skal fjernet hegn og lægges så der er åbent og terrassen bliver en stor terrasse, hen til skur(ca). der er omkring 70-80kvm.
Fliser i have
Vi vil gerne have lagt en terrasse med herregårdssten. Den skal være 55 m2. Vi har ikke stenene selv og der er græs på arealet nu. Samtidig vil vi gerne have skiftet sten i indkørsel og havegang 103 m2. Her ligger der fliser nu men der skal rettes og lægges nye herregårdssten. Vil gerne have det delt op i 2 tilbud.
60-80 m2 indkørsel
Fliser rundt om ny etableret hus
Vi skal have anlagt fliser rundt om vores nye hus. Der skal laves en indkørsel og en stor terrasse.. Indkørsel på Ca 100 kvm så der skal tænkes på kørefliser. Der er lagt stabil grus alle steder og der hvor der er indkørsel er der gravet ned til fast grund.
flisebelægning
Vi har teresse med herregårssten samt sti rundt om 141 km 2 hus samt indkørsel som vi overvejer at få skiftet til beton fliser. Tilbuddet skal være inkl fjernelse af de oprindelige sten samt bortkørsel. Der er stampet underlagt men det skal nok rettes til mm.
Nye fliser til eksisterende terrasse + bed.
Eksisterende terrasse på ca 27 kvm ønskes omlagt (vi kan evt selv fjerne de nuværende sten). Ved ikke hvor meget der kræves gjort ved underlaget her. Derudover er der et bed langs huset (ca 7m) der skal graves op (der er plads til en minigraver) og anlægges med to rækker fliser og i omegnen af 20 cm granitskærver ind mod huset. Til ny belægning ønskes fliser på 50x50 eller 60x60 cm.
ny terasse
terrasse rundt om huset
jord skal bortskaffes
Terrasse lagt.
Har fået lagt grus som er stampet, der skal aftrækker grus på og sten.
Byggetilbud.dk ©