Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Odder-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.605 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Kris Vinge Anlæg, 83008300 OdderFå et tilbud !
Kysing Søs Pumpelag Nr I, 83008300 OdderFå et tilbud !
Odder Anlægsgartneri, 83008300 OdderFå et tilbud !
Anlægsgartner Peter Hansen, 83008300 OdderFå et tilbud !
OT Anlæg, 83008300 OdderFå et tilbud !
JJB - Anlæg v/Jens Jakob Bagge Brøndum, 83008300 OdderFå et tilbud !
SPLIDHOLM DIGELAUG, 83008300 OdderFå et tilbud !
Odder Kloakservice ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Hov Anlægs- Og Entreprenørfirma ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Ingolf Brestisson, 83008300 OdderFå et tilbud !
Kloakmesteren I Odder ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Odder Maskinstation V/Arne Mathiesen, 83008300 OdderFå et tilbud !
Hansen Entreprenør ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Jrj Byg ApS, 83008300 OdderFå et tilbud !
Kaj Karmisholt, 83008300 OdderFå et tilbud !

Brolægger Odder

Brolægger Odder er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Odder.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Odder?

Du finder lettest en brolægger Odder ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Odder på.

Brolægning priser i Odder og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Odder eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Odder, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Odder

Når du leder efter en billig brolægger Odder, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Odder er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Odder

Eksempler

terasser+indkørsel
Jeg skal have lavet en indkørsel på ca 75m2. Den nuværende indkørsel har ikke et stabiltunderlag, så der skal graves af og lægges et lag stabilgrus mm. desuden skal der være 2 terasser, den ene på ca 9m2, den anden på ca 30m2. På disse to terasser er det vel ikke nødvendigt med stavilgrus under??? Men der skal graves af, så faldet er rigtigt. Endelig skal der være en sti langs huset på den ene side, samt en række fliser langs huset på den anden side. Jeg har købt fliser, 30x30x8 men har ikke noget grus mm. Det er muligt at komme over i baghaven med en motorbør, men jeg kan være usikker på om en minigraver kan kommer der over. Jeg vil gerne have en pris på hele opgaven, og så hvis jeg selv lægger fliserne.
villa
Villa 380m2 i alt 160m2 terrasse og stier 220m2 indkørsel herrgårds gråmix eller 30 x 60 fliser Prisen skal være incl. stabilgrus - afretning af sand - sten - samt timeløn - fugesand.
Fliselægning mod gratis pigsten
Jeg har et område, hvor jeg gerne vil have lagt almindelige firkantede ca. 40x40 fliser med pigsten indlagt nogle steder, så det ikke kun er fliser. Jeg har til gengæld en meget stor bunke gamle pigsten (over 1000 m2), som vi netop har taget op fra vores gårdsplads. Gården er fra 1889 og vil gætte på at stenene er ligeså gamle. Kan disse tages i bytte for at I lægger fliser? Vi har selv fliserne.
Brolægning Odder
lægning af nye fliser- jeg tager selv de gamle sten op- I skal afrette og lægge nye 30*30 fliser i indkørsel samt terrasse
Brolægning Odder
Ny indkørsel (ca. 55 m2) med enten mørkegrå betonfliser, 40x40 cm + sti rundt om huset ca. 17 m2 med samme fliser. Eller evt. med brosten i indkørsel. Indkørslen skråner ned mod vejen.Eksisterende bed og trappe i indkørsel nedlægges og arelaet bliver en del af indkørsel. Der skal efterfølgende etableres et mindre cykelskur på dele af fliserne ved indkørsel. Se vedhæftede billeder for grundplan og foto af nuværende indkørsel. Der ligger gamle fliser, som skal fjernes.
Brolægning Odder
hej , vi ønsker et uforpligtende tilbud og en prisidé på en terrasse af 60x60 havefliser/betonfliser hvor der nu er græsplæne, ved vores sommerhus ved Rude Strand. jeg håber at det er en lille opgave- som selvfølgelig gerne må laves så snart som I har mulighed for det.
Brolægning Odder
lægning af 60x60 fliser rundt om huset samt indkørsel
Brolægning Odder
Der er lagt betonstabil, rettes af og fliser 50 x 50 eller 40 x 40 cm kørebanefliser. Adresse Sct. Maries Vænge 3 Odder
Brolægning Odder
Vi ønsker eksisterende terrasse lagt med nye fliser (Sandsten) på samlet ca 55m2. Områder vil være ryddet for eksisterende belægning (som ses på billederne) og delvist “grovafrettet” fra tidligere terrasse. Terrassen skal forlænges ud i et område på ca. 10-15m2 som ikke tidligere har været belagt med fliser (se også billede) hvorfor der skal påregnes lidt større grad af opfyldning af sand. Der ønskes som udgangspunkt følgende sten lagt i viste mønster som vi selv bestiller til adressen (pånær hvis byder kan levere en billigere pris): https://huskhaven.dk/sahara-sandstone. Opgaven som ønskes udført er altså: * Forberedelse og afretning af området med grund/sand som byder leverer som en del af tilbuddet. * Lægning af sandsten i “mix blanding” i mønster som ses i link længere oppe med smal fuge * Udfyldning af fuger Opgaven sker i et sommerhusområde i Dyngby / Odder. Vi ønsker opgaven startet så hurtig som muligt, men for den rette pris kan vi vente optil 1-3 måneder.
Brolægning Odder
Lagt fliser 70m2 , rund i huset.
Brolægning Odder
omlæg indkørsel.gang til have med herregårdssten
Brolægning Odder
Jeg bor i egholmparken. Jeg vil gerne have lagt fliser i hele baghaven der ca. er 18 m2. Jeg fjerner selv de fliser der ligger der nu. Der er græsplæne i halvdelen af haven og fliser i resten. Græsplænen er i niveau med fliserne, lidt højere nogle steder. Jeg vil gerne have en pris med fliser og en uden fliser. Da jeg ikke har meget at gøre med så vil jeg gerne spare der hvor jeg kan. Jeg vil gerne have 30x30 fliser. Der er adgang til haven til maskiner.
Brolægning Odder
Skal have lavet en sti langs huset og rundt om et hjørne. Der er pt græs der nu. Vi har selv fliser. Tror.max det er 15 m2.
Brolægning Odder
6 meter kantsten med granitsten som haves.
Byggetilbud.dk ©