Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Nyborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.540 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Servicemanden, hus og have, 58005800 NyborgFå et tilbud !
Munck Havne & Anlæg A/S, 58005800 NyborgFå et tilbud !
Autoriseret Kloakmester Stig Pedersen ApS, 58005800 NyborgFå et tilbud !
Entreprenør Søren Lystorp, 58005800 NyborgFå et tilbud !

Brolægger Nyborg

Brolægger Nyborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Nyborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Nyborg?

Du finder lettest en brolægger Nyborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Nyborg på.

Brolægning priser i Nyborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Nyborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Nyborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Nyborg

Når du leder efter en billig brolægger Nyborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Nyborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Nyborg

Eksempler

Etablering af terrasse og indkørsel
Vi ønsker tilbud på etablering af sti fra hoveddør til vej, indkørsel, sti rundt om huset og terrasse. Vi har forstillet os, at fliserne skal være grå 30x30x5 cm betonfliser. Input er velkommende. Der er tale om et nyt hus, hvor området er planeret, og det er let at komme til. - Bemærk I skal ikke køre jord væk, og området er planeret.
Terrasse i have med fald.
Jeg har selv gravet ud - grus og sten. Har også en stamper maskine. Jeg ville overraske min mand med at terrassen var færdig når han kommer hjem men kan ikke selv ligge den. Han har aften arbejde og ved ikke om i arbejder om aften?
fliser i 2 carporte
lægning af fliser 2 carporte ialt 50 m2
Anlæg ny indkørsel
Ny indkørsel. Gammel belægning fjerner vi selv. Der er fald, der skal dræning evt med rist. Vi køber selv sten. Der er minimalt med skæringer, dvs indkørslen bør være rektangulær. Gammel carport fjerner vi inden arbejdet påbegyndes. Arbejdet må gerne være udført senest med udgang af uge 38
Brolægning Nyborg
Vi har renoveret et hus, og skal have lagt flisegang ud fra vej rundt om huset, og udvidet vores terrasse, således at vi får et stor vedligeholdelses frit område. Stien rundt om hus er 2 meter bred, terrasse området i 2 niveauer, som er på 100 kvadratmeter, vi bortskaffer selv nuværende fliser, dog skal der graves lidt jord væk ved terrassen inden lægning af fliser.
Brolægning Nyborg
Der er lagt grus ud. Og stampet op. Der skal rettes af og fliserne er sat af 1 meter fra hvor de skal bruges.
Brolægning Nyborg
Der skal lægges 172m2 herregårdssten (Sort m. faset kant) hvoraf 67,9m2 er er eksisterende indkørsel (Vi fjerner selv den gamle belægning). Den ene side skal have 8,7m støbt brostenskant i niveau. (Vi har brosten) Den anden side skal have opbygget cirka 40 cm kantsikring. (20,3m) Se vedhæftning for detaljer.
Brolægning Nyborg
225m2 nybyg med ca. 70m2 indkørsel og 115m2 gangarealer+terrasse. Entreprenør har lagt grus og vibreret, dog skal der nok rettes til. Ønsker til fliser: IBF Antracit 60x60 Beliggenhed: Nyborg
Brolægning Nyborg
Området er klar til afretningsgrus og fliselægning. Vi har materialerne. Dvs fliser, kryds og t - kryds. Vi vil være behjælpelig med at sørge for at fliserne er inde for rækkevidde og vi kommer selv sandt i fugerne
Brolægning Nyborg
70m2 indkørsel 200m2 gangsti og terrasse 40x40 IBF Antrazit. Gruspude allerede lagt og vibreret af entreprenør.
Brolægning Nyborg
30x30 fliser hvor der skal graves ud og lægges stabilgrus, derudover så skal der laves en ½ meter høj støttemur på godt 15 meter, disse skal være i 14*21*14, disse er købt, samt fliserne på 30x30 er købt også.
Byggetilbud.dk ©