Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Nordsjælland-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.520 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Nedergaards Haveservice, 24002400 København NVFå et tilbud !
Wilhelm tømrer firma, 24002400 København NVFå et tilbud !
Øllegaard Kloak Service ApS, 24002400 København NVFå et tilbud !
Vak ApS, 24002400 København NVFå et tilbud !
Ms Energi Byg ApS, 24002400 København NVFå et tilbud !
Lindi Byg, 24002400 København NVFå et tilbud !
Aa totalbyg, 24002400 København NVFå et tilbud !
CL. Totalrenovering, 24002400 København NVFå et tilbud !
Møldrup Træpleje, 24002400 KøbenhavnFå et tilbud !
Klimahaven, 24002400 KøbenhavnFå et tilbud !
din.haveven, 24002400 KøbenhavnFå et tilbud !

Brolægger Nordsjælland

Brolægger Nordsjælland er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Nordsjælland.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Nordsjælland?

Du finder lettest en brolægger Nordsjælland ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Nordsjælland på.

Brolægning priser i Nordsjælland og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Nordsjælland eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Nordsjælland, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Nordsjælland

Når du leder efter en billig brolægger Nordsjælland, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Nordsjælland er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Nordsjælland

Eksempler

Herregårdssten i have 27-30 kvm
27-30 kvm have.. Lige pt ligger der store fliser og en lille græsplæne.. Ønsker alt dette fjernet samt lagt herregårdssten i hele haven..
Renovering af gårdsplads hos City Bilsyn
Opgravning samt bortkørsel af eksisterende gårdarial. ilægning af sten cf/coloc-sten kant rundt om gården monteres. ( kantsten)
Terasse og gangsti
Skal have anlagt ca 17 kvm fliser som hhv terasse foran og under min veranda samt i lille krog til bord-bænkesæt og gangsti. Jeg hjælper gerne og fjerner gamle fliser mv., og gør så klar som det er muligt.
ny fliser
Optagning og afgravning af ca. 50 m2 fliser. Bortkørsel af affald. 50 m2 nye 40 x 40 x 5 fliser Lægning af 52 m2 fliser grus
Rådhusbelægning
Skal have besigtiget jobbet
Overkørsel over cykelsti og dobbelt fortorv
3 meter bred overkørsel over cykelsti og dobbelt fortovsrække adgangen opbygges og etableres efter bilag C som adgang til Villagrund med dobbelt fortovsrække og kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside
Lægning af 30 kvm brosten
Lægning af brosten i forhave til cykel parkering og gangsti. Brosten haves (brugte Kbh brosten) og der gravet ud der hvor stenene skal lægges.
Indkørsel foran synshal. ilægning colocsten.
har en indkørsel/gård foran min virksomhed ( city bilsyn) der er i forvejen sten lagt mærke coloc. der mangler at blive lagt 180-200 km2. Der skal flyttes blanding af betonfliser og lidt af området er med asfalt. Hvad vil det koste. vedlægger billeder. Gerne brugte sten eventuelt.
Brolægning København
Etablering af fliser på ca. 100 m2 heraf 25m2 parkeringsplads. Der skal udlægges, afrettes og stampes stabilgrus. Der skal afsluttes med flise i beton rundt i kanter.
Brolægning København
Hej. Vi vil rigtig gerne have renoveret vores flisegang/indkørsel. Gangen er ca. 20 meter lang og 2 m bred.
Brolægning København
Va 50 kvm indkørsel 80kvm og 30 kvm terrasse
Brolægning København
Eksisterende indkørsel skal udvides og noget af den gamle skal omlægges pga hældning. Der skal også etableres afløb til eksisterende brønd. Der skal lægges kørefliser/ fortovsfliser med chausse sten i mellem. Samme mønster som eksisterende.
Brolægning København
Areal under kommende terrasse skal brolægges.
Byggetilbud.dk ©