Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Nordjylland-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.163 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Brolægger Nordjylland

Brolægger Nordjylland er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Nordjylland.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Nordjylland?

Du finder lettest en brolægger Nordjylland ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Nordjylland på.

Brolægning priser i Nordjylland og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Nordjylland eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Nordjylland, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Nordjylland

Når du leder efter en billig brolægger Nordjylland, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Nordjylland er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Nordjylland

Eksempler

Udvidelse af terasse (ialt 34 m^2)
Den nuværende terasse skal udvides med 34 m^2. Det drejer sig om allerede eksisterende terasse i baghaven samt 3 fliser i bredden (0,4m) rundt om huset hvor der idag ikke er fliser. Endeligt skal der på den vestvendte del af huset anlægges ca. 10 m^2 hvoraf en lille del er en buet kant. Der ønskes alm. grå slåede herregårdssten (som vi allerede har), men der ønskes desuden feedback på muligheden for en mørkere sten i kanten hele vejen rundt. Jeg har vedhæftet 2 billeder som viser projektet fra henholdsvis "top" og i perspektiv. De røde sten er dér hvor der skal lægges nye, mens de grå er hvor der allerede er anlagt sten. Prisen som ønskes er inkl. materialer. Jeg kan eventuelt selv grave ud i plænen og vil derfor gerne have et overslag både med og uden "udgravning" hvis muligt. Mvh. Michael
17 m2 terrasse skal have nye fliser
En eksisterende terrasse der skal have nye fliser. Der er tidligere bund men der skal gerne hæves et par cm. Alt står klar lige ved terrassen. Inkl 5 hL afrettersand.
Nyt hus
Få lavet en indkørsel, samt terrasse + sten rundt om huset. Ved ikke om der også er mulighed for at få lavet noget have? (Jævnet jorden, sået græs + hæk) Evt. få fjernet overskuds jord. Jeg håber I ud fra den vedhæftet tegning kan danne jer et overblik over hvor mange m2 det drejer sig om. Ser frem til nogle uforpligtende tilbud.
Nyt hus
Vi skal til at bygge hus, så vil rigtig gerne hente uforpligtende tilbud på indkørsel, terrasse, sten rundt om huset. Kan i samtidigt tilbyde at anlægge have (græs, hæk) må I meget gerne komme med et tilbud på dette også. På forhånd tak
Forbedret afløb i indkørsel
Ved styrtregn/kraftig regn kan nuværende afløb i indkørsel ikke tage fra med det resultat at vand ophobes og strømmer ind i garage. Det primære formål er at der ikke kommer vand i garagen. Jeg har tidligere forhørt mig hos en brolægger, som mener løsningen er at indkørselens fald mod afløb forøges ved at sænke belægningen mod afløb. Jeg er interesseret i et tilbud på en løsning der sikre mig en tør garage, forventeligt jf. forbedret afløb.
Terasse
Ønskes tilbud på en ca. 65m2 terrasse i 30x30 beton fliser eller en halvhøj træterrasse.
flisenedligning
skal have nye fliser på gammel Terrasse der er lidt opretning. og tilpasning omkring en afløbsrist.ellers bare nye hvor de gamle ligger.
Belægning af indkørsel
Herregårdsfliser 28x28 slået kant grå 140 m2 flisebelægning. Der er 2 brønde og 2 trapper
Annullering af bede i eksisterende terrasse
Omlægning af eksisterende terrasse....bede skal annulleres og terrassen anlægges i stedet for.
Etablering af terrasse.
På den ene side af huset skal der graves af og lægges ca. 12 m2 herregårdssten, hvor vi ca har de 6-7 På den anden side skal stien til vores dør lægges om og der skal etableres en terrasse på ca. 40m2 alt i 40/40 fliser, der skal graves af og gøres klar.
Brolægning Aalborg
Opgave: Aalborg 17. juli 2019 Græsvænget 3, 9200 Aalborg SV v/ Allan Aalestrup Mobil: 5058 2473 - E-mail: aalestrup@it.dk Ny belægning i Indkørsel, carport + 2 stier, lille trappe samt afløbsændring. Der skal optages og omlægges i alt ca. 102 m2 fliser/herregårdssten Disse 102 m2 er fordelt som følger: - 54 m2 til indkørsel+ parkeringsplads - 20 m2 belægning inde i carport - 10 m2 sti fra fortov til fordør - 9 m2 "skraldeplads" - 2 m2 lav trappe ved fordør - 7 m2 sti fra fordør til indkørsel. Nuværende belægning er udført i ca. 20 år gamle herregårdssten. Nogle af de bedste sten vil vi bruge i vores baghave til forskellige formål. Der blev for 20 år siden gravet af og lagt både stabilgrus og nyt afretnings sand ved nedlægning af de gamle fliser, men underlaget har siden sat sig en del. Det skal vurderes hvad der er nødvendigt for at skabe et stabilt underlag til de nye fliser. Vi kunne godt tænke os nye større betonfliser evt. 40x40/50x50 cm med enten brosten/beton chaussésten lagt i en krans udenom. Fliserne evt. i lysegrå og mørkegrå nuancer. Den eksisterende afløbsbrønd som er placeret midt i indkørslen er utæt og tager ved store regnskyl sand med videre ned i afløbet til kælderen med risiko for tilstopning og oversvømmelse. Brønden skal derfor tætnes. Tilbud udbedes – vil gerne have arbejdet færdiggjort inden for ca. 2 mdr.
Brolægning Aalborg
Jeg har et lille projekt i Aalborg sv, hvor jeg skal ha lagt ca. 25 kvm 30x 30 fliser. jeg har lagt stabilgrus det skal stampes og så skal der lægges sand på og trækkes af og sten skal lægges. jeg har stenene.
Brolægning Aalborg
Flise lægning indkørsel terrasse rundt om hus nybyggeri
Brolægning Aalborg
Der skal lægges på 100 m2 eksisterende areal (de nuværende fliser er fjernet). Dertil skal det forøges med 20 m2 hvor der skal fjernes græs og jord samt laves underlag. De nye fliser er lidt tyndere end de gamle, så der skal nok 2-3 cm ekstra underlag. De nye fliser haves.
Brolægning Aalborg
Aalborg den 08. juni 2020 Projekt - Græsvænget 3, 9200 Aalborg v/Allan Aalestrup Mobil: 50582473 e-mail: aalestrup@it.dk Opgavebeskrivelse for tilbud: 1. Opgravning og påfyldning på gammel bund med knust beton + fyldsand efter behov/nødvendig lagtykkelse for god stabilitet. 2. Belægning: Herregårdssten med slået kant i ”rødmix”- lig nuværende. Indkørsel + carport og 2 stier Evt. vælges tykkere sten i indkørsel end på stier 3. Ny et-trins trappe ved fordør i matchende materialer 4. Belægning i alt - ca. 100 m2 fliser og ca. 2m2 trappe ved fordør 5. Optagning af gl. beton sandfangsbrønd. Nedsætning af ny PVC-sandfangsbrønd et passende sted i indkørsel samt linie/aquadræn foran carport og redskabsrum ved dør 6. Bortskaffelse af evt. affald efter arbejdet. 7. Støbning af en pæn grå betonkant langs lyskasse og sti op imod hus. 8. Vi fjerner selv den gamle/ nuværende belægning Der ønskes en samlet pris på arbejde incl. belægningssten og øvrige materialer + evt. leje af maskiner, affaldscontainer m.m.
Brolægning Aalborg
Skal have anlagt ca 30 m2 indkørsel ved carport og en gangsti ved og bag carport. Der skal graves ud, jeg fjerner gamle sten og jord skal ikke køres væk bruger det selv.
Brolægning Aalborg
1. Udskiftning af fliser i indkørsel. Cirka 13 x 2,5m 2. Udskiftning af fliser i 2 stier der går fra indkørsel 3. Udskiftning af fliser på terrasse og omkring 2 lyskasser 4. Udskiftning af fliser på lille sti op til terrasse 5. Råd/ideer til udskiftning af kantsten i have
Brolægning Aalborg
Sorte/koksfrå belægnings fliser fra FC beton i 30x60x6 terrasse/gangsti / 30x60x8 i indkørsel.
Byggetilbud.dk ©