Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Nivå-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.167 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Liebhave, 29902990 NivåFå et tilbud !
Kjærgaard Anlægsgartner ApS, 29902990 NivåFå et tilbud !
Altirep, 29902990 NivåFå et tilbud !

Brolægger Nivå

Brolægger Nivå er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Nivå.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Nivå?

Du finder lettest en brolægger Nivå ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Nivå på.

Brolægning priser i Nivå og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Nivå eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Nivå, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Nivå

Når du leder efter en billig brolægger Nivå, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Nivå er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Nivå

Eksempler

Indkørsel i herregårdssten

Vi skal have lavet en 112 m2 indkørsel. Der skal lægges grå herregårdssten. Lige nu ligger der sten med store fliser som kørespor. Vi har lavet et prøvegrav og der er en spadestiksdybde sand og stabilgrus under sten og fliser som vi antager kan genbruges. Se vedlagte fotos.

Fliser i indkørsel og terrasse
Der er lagt stabilgrus
Terrasse
Det er det her der skal laves til terrasse
Nye sten på terrasse og i indkørsel
Hjælp til afretning af indkørsel
Jeg er ved at omlægge fliser. ønsker hjælp til afretning af kørerspor (er sunket)
Brolægning på gårdareal i Nivå
Opgaven ligger kastaniens kvt 4 2990 Nivå Og må gerne besigtiges før tilbud Nem adgang direkte fra parkeringsplads
Lægning af sten og fliser
Ca 80 m2 skal belægges med sten, og der skal være en kant omkring hvor stenene er fastgjort i beton. Billederne viser hvad der skal belægges. Der skal laves en støttevæg ca 3 meter og planeres der hvor det hælder opad. Ved siden af huset skal lægges samme type sten som ligger der i forvejen, ca 21 m2. Dvs ca 60 m2 herregårdssten på resten.
Indkørsel på 90 m2 (30m x 3m) flisegang, granitskærver, regnrist på 5 m
Jeg vedlægger teknisk tegning og 4 foto fra alle sider. Opgave 1 består i 30m2 brolægning af betonflisegang 50x50 lagt som to rækker a 30m. Opgave 2: Omlægning af gammel rund rist til 5m nyt regnsvandsdræn lagt for enden af betonflisestien - lige foran carporten. Opgave 3: Langs flisegangen omlægges nuværende granitskærver med ukrudtshæmmende underlag (fx sand og dug) på 30x2 m (dvs. 60m2). Ekstra lag skærver må vel påregnes? Således er hele stikvejen renoveret. Hertil ønskes en ekstra pris på en række 50x50 fliser fra regnsvandsristen mod vest til haveskuret (10 m). Dvs. areal på samlet 5 m2. Alt er visuelt beskrevet på vedlagte tekniske tegning. Heraf fremgår også et samlet strækningsfald på ca. 1 m, hvorfor drænet/risten på tværs også er ønskeligt fremfor en rund rist som samler op. Jeg vil endvidere meget gerne informeres, hvad jeg kan spare på bortkørsel af affald ved at beholde de gamle fliser (genbruge dem). Fliser skal kunne holde til fx en flyttevogn.
Brolægger
Haven skal gøres jævn, der efter skal vi have indkørsel og ny terrasse. Jeg bor i Nivå 2990
Brolægning Nivå
Belægningen skal rettes op og samme sten bruges.
Brolægning Nivå
Udvide terrasse: 8m x 1,2m + 2m x 1,5m, stabilgrus er lagt, mangler afrettersand og belægning, forinden skal 5 fundamentpiller i jernbeton fræses/bores/skæres 10cm ned. Brolægge indgang: 1m x 1,5m med fald på cirka 12cm, er udgravet, mangler stabilgrus, afrettersand og belægning. Evt. brolægge sti: 10m x 0,8m, 10cm jord udgraves (tidligere brolagt), derefter stabilgrus, afrettersand og brolægning. Evt. yderligere opgaver før eller efter fristen. Stabilgrus, afrettersand og brolægning haves. Jord etc. kan bortkøres af mig. Jeg vil gerne have mindst de to første opgaver udført før fredag, den 28. august. Gerne også den tredje opgave før fristen. Evt. yderligere opgaver kan udføres før eller efter fristen.
Brolægning Nivå
Trappe ønskes etableres i sten foran terrasse dør. Nuværende er der etableret et træ trappe. Har vedhæftet billede af hvordan det ser ud nu og hvad vi er inspireret af.
Byggetilbud.dk ©