Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Middelfart-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.520 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Din Altmuligmand, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Gea Fyn ApS, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
T.P. Mini Entreprise, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
MNO Skov og have v/ Martin Olsen, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Autoriseret Kloakmester V/Torben A Jensen, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Per Toft, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Michael Lykke Sundahl, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
Tømrerfirma Fischer, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !
STNAnlaeg, 55005500 MiddelfartFå et tilbud !

Brolægger Middelfart

Brolægger Middelfart er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Middelfart.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Middelfart?

Du finder lettest en brolægger Middelfart ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Middelfart på.

Brolægning priser i Middelfart og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Middelfart eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Middelfart, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Middelfart

Når du leder efter en billig brolægger Middelfart, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Middelfart er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Middelfart

Eksempler

Lægning af fliser, 272m2
der skal lægges 272m2 fliser i 30x60cm i indkørsel, sti rundt om huset og på terrasse. I forbindelse med opførsel af hus, er det muligt, at stabilgrus mm. lægges, så det kun er sidste afretning og lægning, der skal laves. Alternativt kan det være, at alt arbejdet skal udføres, så der ønskes pris på begge dele.
Flot Terrasse
I dag har vi en træ terrasse- nu skal vi have betonfliser som er behandle ligner granit. Ca 65 kv m. Fliser 60-40 Ønsker et tilbud med ink alt og et tilbud kun arbejdskraft
Ny terrasse og Sti rundt om huset
Der er lagt grus ud ,mangler at blive stampet . Betonfliser der er 90 x 30 cm skal lægges på 120 m2 .
Udvidelse af vendeplads
Jeg har en vendeplads prof. anlagt med 20m2 græsarmeringsfliser. Den er desværre for kort til at bilen kan vende ordenligt rundt. Derfor skal den udvides lidt i længden.
Fliser i indkørsel
Vi skal flytte ind i et nybygget hus og vil gerne have et tilbud på, hvad det vil koste at lægge herregårdssten i vores indkørsel. Der er allerede bundsikring, men der skal køres lidt mere grus på og lægges afretningssand. Ca. 70 km2. Midt / slut oktober.
Ny indkørsel
Belægning af nuværende græsplæne med store 29 x 29 x 7 cm herregårdssten på et areal på godt 40 m2. Jord skal fjernes, sand og grus skal påføres sammen med stampning, inden belægning. Belægningen skal bruges som holdeplads for 2 biler.
sti lang hus og sti ind til huset fra fortorvet
Vi vil gerne have afraspede gråmix herregårdssten 21x28x6 lagt som på vedhæftede billede 1. Billede 2 viser stien fra fortorv og ind til huset og billede 3 og 4 viser, hvor den skal vides ud og ramme trappen op til huset. Langs huset (billed 3) vil vi gerne have pigsten lagt i fugestabilt materiale. A. Vil du give os en pris med det hele - materiale(herregårdssten og pigsten og fugestabilt) + ilægning? B. Og så en pris kun med herregårdssten og ilægning. C. Og endelig en pris kun med ilægning. Vi påregner at grave ud + påfylde sand til stierne selv efter aftalt mål på dybden Jeg er hverken på twitter eller facebook, så kan ikke bekræfte min id. Men jeg vil meget gerne have et tilbud alligevel :-)
Anlægningen af fliser og græs
Vi skal have anlagt ca 200 m2 60x60 fliser rundt om vores 1 plans hus. Projektet består i anlægningen af indkørsel (ca 70m2), flisegang rundt om huset og større fliseområde/terrasse på bagsiden af huset. Vi vil gerne have pris på afretning/såning af nyt græs også. Vil gætte på der er ca 300m2 græs. Har en stor stub midt i græsset som skal fræses væk også.
tilbud på ny flisebelægning
Ca. 40 m flisebelægning foran huset som vi gerne vil have udskiftet, med nyt. også gerne forslag til hvordan det kan laves. Kan selv fjerne og bortskaffe den gamle belægning.
Brolægning Middelfart
Ønsker nye betonfliser lagt ovenpå de gamle fliser. Kan det lade sig gøre ? Gerne så snart det er muligt.
Brolægning Middelfart
Afgravning og bortkørsel af ikke bæredygtig bund inkl. Afgifter. Levering og udlægning af hhv. 20 cm. Bundgrus ca. 30 m/3 og 20 cm. betonknus ca. 30 m/3. Komprimering og finafretning af alle grus/beton materialer dernæst lægges fliser/belægning så det kan modstå truckkørsel og sikres imod udskridning til blødere bund.
Brolægning Middelfart
Vi skal have lavet indkørsel og terrasse på et ny bygget hus. Indkørsel er tænkt som 50-60 kvm og der er allerede forberedt med stabilgrus lag både ved indkørsel og terrasse. Sten kan vi sagtens selv købe, men disse må også gerne tilbydes. Der tænkes at det skal være en standard 30x30 grå betonflise.
Brolægning Middelfart
Belægning af indkørsel og gangparti med støt underlag evt. med dræn rist for overfladevands afledning. Tænkte på flise str. 30x30x8 cm jeg sørger selv for fjernelse af eksisteren belægning af fliser / ral. Det der er markeret med gul er det ønskede flise projekt Alle mål er ca. mål i cm
Brolægning Middelfart
Prisoverslag ønskes med og uden fliser.
Brolægning Middelfart
Belægning af skrå indkørsel (ca. 15,5 x 3,2 meter). Vi fjerner selv gamle fliser. Afgravning og bortkørsel af gammelt underlag (stabilgrus). Opbygning af ny bund ca. 30 cm + afretning (skal kunne tåle en del vægt, lille lastbil). Montering, øverst i indkørslen, af 3,2 m. aquadræn og ca. 4 m. rør til tagbrønd. Lægning af belægningssten til ca. 80 - 100 kr. pr. m2. Alternativt kan vi selv indkøbe belægningssten, så der kun gives tilbud på etablering. Dette er en opgave med selvstændigt tilbud, da omkostningerne skal deles med naboen. Herudover ønskes tilbud på følgende. Belægning af indkørsel (ca. 110 m2). Vi fjerner selv gamle fliser. Afgravning og bortkørsel af gammelt underlag (stabilgrus). Opbygning af ny bund ca. 30 cm + afretning (skal kunne tåle en del vægt lille lastbil). Montering af 2,5 m. aquadræn og ca. 1 m. rør til tagbrønd foran garage. Lægning af belægningssten til ca. 80 - 100 kr. pr. m2. Alternativt kan vi selv indkøbe belægningssten, så der kun gives tilbud på etablering. Kan kombineres med øverste opgave jeg har oprettet, men som 2 selvstændige tilbud, da omkostninger til indkørsel skal deles med nabo.
Brolægning Middelfart
Ca. 250m2 er asfalteret som skal fjernes - resten er sten. underlag er lavet til at der kan køre lastbiler Kant armeringen må gerne være ekstraordinær dyb.
Brolægning Middelfart
Udvidelse af eksisterende terrasse på adressen Strandgårdsvej 215, Bro, 5464 Brenderup (sommerhus som pt. Er udlejet indtil udgangen af måneden - kan ses udefra ) samt plantning af bøgehæk (60-80) Der er regler for hvordan det skal se ud iht. Ejerforeningen. Tegning kan ses på : brostrandpark.com + husejer + ydre tilføjelser + tegning Bemærk at der er forskel på om der sættes træhegn op ift. en hæk - hækken må ikke plantes ud mod parkeringspladsen Der er græs der hvor fliserne skal lægges. Der er enkelte steder på eksisterende terrasse hvor der er lunker som også skal udbedres. Jeg kan sende billeder via mobiltelefon.
Byggetilbud.dk ©