Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Mariager-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.757 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Jr Entreprenørfirma, 95509550 MariagerFå et tilbud !
Hp Entreprenør ApS, 95509550 MariagerFå et tilbud !
Fladbjerg Entreprenøren ApS, 95509550 MariagerFå et tilbud !
Fixet - Entreprise, 95509550 MariagerFå et tilbud !
Mariager Tømrer & Snedker ApS, 95509550 MariagerFå et tilbud !

Brolægger Mariager

Brolægger Mariager er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Mariager.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Mariager?

Du finder lettest en brolægger Mariager ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Mariager på.

Brolægning priser i Mariager og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Mariager eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Mariager, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Mariager

Når du leder efter en billig brolægger Mariager, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Mariager er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Mariager

Eksempler

Omlægning af indkørsel 50 x 50 fliser. Har lagt i 5 år, men er vlevet ujævn
Hej. Vi skal have vores indkørsel til dobbeltgarage lagt om. Den er lidt ujævn. Fliserne bliver taget op og lagt på paller. Der skal rettes af og fliserne skal lægges ned igen. Jeg leverer selv antal m3 i sand. Indkørslen er næsten vandret. Underlaget er stabilgrus. HUset er fra 2011.
forlængelse af sti 50x50 fliser incl sand til afretning.
Mindre opgave som klares på en dag. Forlængelse af en eksisterende sti i 50x50 cm størrelse. 5 cm i tykkelsen. Der er stabilgrus lagt ud og det skal stampes og rettes af i sand samt levering og lægges fliser. Mindre opgave men jeg mangler tid. Go pris gives for hurtig udførsel. Stykket måler 1 m i bredden og 6 m i længden. Vi skubber herefter jord til fliserne og sår græd.
Brolægning Mariager
To indkørsler skal rettes til med sand og fliser skal lægges. Vi har allerede fået gravet jord væk og lagt stabilgrus. Denne er også stampet. Sand er lagt delvis ud i den ene indkørsel og vibreret. Fliser har vi lagt forkert, da vi ikke har styr på fald ift. hus og vej og skal derfor bruge noget ekspertise.
Byggetilbud.dk ©