Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Mårslet-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 302.860 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Peter skrev en bedømmelse af Dam-Jensen Byg
for opgaven Gulv ovenpå carport
for opgaven Gulv ovenpå carport
Alt udført som aftalt.
Kim skrev en bedømmelse af Elinstallatøren…
for opgaven Elektriker Næstved
for opgaven Elektriker Næstved
Lidt larmende ventilator, men ok montering
Jesper skrev en bedømmelse af Mathias Günckel
for opgaven Nedrivning Malling
for opgaven Nedrivning Malling
Yderst professionel. Overholder aftaler punktlig. Ikke sidste gang vi benytter os af Mathias.
Jonas skrev en bedømmelse af Tømrermester Den…
for opgaven Udskiftning af 10 vi…
for opgaven Udskiftning af 10 vi…
Super godt arbejde - mange tak for hjælpen. Jeg ville til hver en tid ringe til Dennis hvis jeg skal have udført opgaver igen
Ole skrev en bedømmelse af Nexelø Byg ApS
for opgaven Terrasse Randers
for opgaven Terrasse Randers
Super god dialog og opgaven er udført som ønsket - faktisk fik jeg udført lidt ekstra arbejde til samme pris. Jeg kan varmt anbefale Next Byg.
Joan skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Alt udført efter aftale efter aftale - er tilfreds
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Golfcourse Planning, 83208320 MårsletFå et tilbud !
MV Entreprise v/Michael Vad, 83208320 MårsletFå et tilbud !

Brolægger Mårslet

Brolægger Mårslet er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Mårslet.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Mårslet?

Du finder lettest en brolægger Mårslet ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Mårslet på.

Brolægning priser i Mårslet og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Mårslet eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Mårslet, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Mårslet

Når du leder efter en billig brolægger Mårslet, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Mårslet er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Mårslet

Eksempler

15 m2 fliseterrasse + 9 m2 belægning til skur
Jeg søger en brolægger/haveentrepreneur til at udgrave og lægge 15 m2 flisetereasse + udgravning og afretning af 9 m2 areal hvorpå der skal bygges et skur. Tilbuddet skal ligeledes indeholde punktstøbning af 6 fundamenter hvorpå skuret skal bygges.
Brolægning ved nybygget hus
Brolægning af ca. 155 m2 holmegårdssten, hvoraf de 66 m2 er indkørsel. Der er tale om et nybygget hus, hvor entreprenøren vil afgrave og lægge stabilgrus hvor der skal lægges fliser. Der skal foretages opretning inden belægningsarbejde. Arbejdet skal foretages til august/september måned. Flisearbejdet består af indkørsel/carport, fliser rundt om huset, samt en terrasse.
Flisebelægning i Mårslet
Vi skal have lagt sten to forskellige steder - begge steder i forlængelse af allerede lagte sten. 1) Vi skal have udvidet en solterasse med blot en stenrække (40*40) - cirka 10 meter langt. Jeg har vedhæftet et billede, der viser dette. 2) Vi skal have udvidet flisearealet bagved vores skur, så vi kan have cykler stående. Dette stykke er ca. 1,7m * 3,4 m. Der er også vedhæftet et billede på dette.
Udskiftning af fliser på eksisterende terrasse samt udvidelse
Eksisterende flisebelægning på terrasse ønskes udskiftet til herregårdssten, plus udvidelse på ca. 15 m2 (nuværende græs areal), samlet areal er ca. 70m2.Den røde linje på oversigtskort markere nuværende samt ønsket udvid delse.
Brolægning Mårslet
Et nybyg, der er sandpude på. Vi skal have lagt sten til indkørsel i garagen det er 8 meter gange 7, og 13 gange 3 meter til indgang til hus og om til skur 2. led i tilbuddet, flisegang rundt om huset, samt terrasse på syd/øst siden af huset, på 50 m2
Brolægning Mårslet
Opgave består i at lave en Ca 25 m2 terrasse og Ca 5m2 gang. Opgaven er inkl. alle dele af arbejdet, udgravning, bortskaffelse, fliselægning m.m.
Byggetilbud.dk ©