Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Måløv-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.604 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

BSB Multiservice, 27602760 MåløvFå et tilbud !

Brolægger Måløv

Brolægger Måløv er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Måløv.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Måløv?

Du finder lettest en brolægger Måløv ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Måløv på.

Brolægning priser i Måløv og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Måløv eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Måløv, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Måløv

Når du leder efter en billig brolægger Måløv, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Måløv er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Måløv

Eksempler

brolægning
Der er i øjeblikket 2 små taresser på ca 6 kvm pr styk og resten af haven er ujævn græsplæne. Alt skal fjernes og erstattes af fliser/ brosten.
Omlægning af terasse
Vi har en terrasse som skal flyttes til anden sted i haven. Området skal jævnes. Det ligner at det er Nybrosten - men er ikke sikker. Sten skal genbruges. Kommentarer til billede: - Område hvor havemøbler står skal fjernes og ligges i forlængelse af huset på modsatte side. Så det kommer 1 stor kvadratisk terrasse "inde i vinklen" som følger husets kant. - Terrasse skal et trin ned i niveau fra hus, så sokkel kan få luft. - Umiddelbart intet behov for trin eller trapper efterfølgende til plæne. - Kant langs hus til skærver el. småsten (vi tilføjer selv efterfølgende) - Betonkloder udenom terrasse skal fjernes. VI har evt. mulighed for selv at tage eksisterende belægning på - men tilbud ønskes gerne både incl. og eksl.
Trappe af fortovsfliser
7 Fliser i trappen på billedet udskiftes. 2 knækkede fliser i flisegang erstattes med de gamle, men hele fliser fra trappen. Placering af 2 andre gamle fliser justeres et par cm.
Forhaveterrasse
Det drejer sig om en terrasse i forhave. Der skal graves muldlag af (ca 30 cm). Påføres grus så fliser kommer i samme niveau som indgangsfliser. Se billed. Et brønddæksel skal hæves Og så skal der lægges ca 10 m2 fliser.
Terrasse i måløv
Der skal fjernes nogle få kvm eksisterende fliser og derudover skal der lægges fliser i hele haven. Der er ikke umiddelbar adgang til haven, så materialer skal løftes ind eller transporteres gennem stue
Fliselægning
Udgravning til carport
Afgravning af jord, ialt ca. 6-8m3 samt bortskaffelse. Udlæg samt komprimering af stibil/knust beton
Brolægning Måløv
Udgraves inden. Der er gras nu.
Brolægning Måløv
Ca. 50 m2 indkørsel
Brolægning Måløv
Der skal ligges en større terrasse, en mindre terrasse og en sti i store mørke betonfliser rundt om et nybygget hus. Graver på huset har planeret jorden og lagt stabilgrus på de arealer hvor der skal være fliser. Vedhæftet en tegning af hvor vi ønsker fliser.
Byggetilbud.dk ©