Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Lynge-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Servicepartneren ApS v/Peter Therkildsen, 35403540 LyngeFå et tilbud !
John F A/S, 35403540 LyngeFå et tilbud !
Træfældning og Naturlegepladser, 35403540 LyngeFå et tilbud !
RS - Anlægsgartner, 35403540 LyngeFå et tilbud !
Arne Hansens Eftf. ApS Entreprenør - Aut. Kloakmester, 35403540 LyngeFå et tilbud !
Leon Hansen, 35403540 LyngeFå et tilbud !
J.C Aut. Kloakmester, 35403540 LyngeFå et tilbud !
Rb Kloak ApS, 35403540 LyngeFå et tilbud !
RAMS Naturpleje v/Rasmus Miehe Sørensen, 35403540 LyngeFå et tilbud !

Brolægger Lynge

Brolægger Lynge er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Lynge.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Lynge?

Du finder lettest en brolægger Lynge ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Lynge på.

Brolægning priser i Lynge og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Lynge eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Lynge, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Lynge

Når du leder efter en billig brolægger Lynge, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Lynge er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Lynge

Eksempler

Indkørsel fra grus/små sten til fliser med dræn
Se vedhæftet pdf
udskiftning af terasse til rådhusbelægning
Vi ønskeret tilbud på udskiftning af eksisterende terrasse til rådhusbelægning med 30x30 betonsten lagt med 4 i et kvadrat med kant af chaussesten.
Brolægning Lynge
Opgravning og bortskaffelse af jord i have. Etablering af ny græsplæne. Niveauet af noget af haven er for højt, så på et areal på ca 16 m x 5 m skal der graves i gennemsnit ca. 0,3 m af. Dette vil sige der skal graves ca. 25 m3 jord af, som skal bortskaffes. Der laves skråninger mod det eksisterende terræn, hvor jorden ikke skal graves af. Se fotos af område hvor jord skal graves af. Prisen skal være inklusiv etablering af ny græsplæne/såning af græs. Jeg er ikke klar over hvad der bedst kan betale sig. Kan det eksisterende græs genbruges (som rullegræs)? Skal noget det eksisterende muldjord bruges som grundlag for græsset? Hvad er det bedste/billigste at gøre for etablering af ny græsplæne hvor jorden skal fjernes? Det vil jeg gerne have et tilbud på. Lægning af fliser m.v. På et areal på 20 m2 foran hus har jeg fjernet de eksisterende fliser og der skal lægges nye fliser Hjertingsten 21 x 14 x 5 cm så der kommer fald på væk fra huset på 20 promille på dette areal. Der vil sige der er flisegrus udlagt allerede, men der er ikke tilstrækkeligt fald. Arealet er ikke for køretøjer. Der er et kloakdæksel som kommer til at være i niveau med de nye fliser. Der skal laves et ekstra trin på trappe ned til areal med nye fliser fordi arealet vil blive sænket. Eksisterende trin er 50 x 40 x 13 cm og der er 2 + ½ sten i hvert trin. Eksisterende 2 trin skal rettes op. Etablering af lav ”mur” mod indkørsel. Op mod eksisterende indkørsel til carport er der for nuværende en lille skråning med sten. Den skal erstattes af en lille mur der holder på jorden til indkørslen. Muren bliver ca. 3 meter lang og 30 cm i den højeste ende og faldende til 0 cm i den lave ende. Etablering af stenbed omkring soklen på 2 af husets sider. Op mod huset i en længde på 23 meter graves 50 cm ned i en bredde på 40 cm. Der fyldes om med 40 cm groft grus og 10 cm granitskærver 32-64 mm. Der ligges ukrudtsdug mellem grus og skærver. Den jord der graves op skal bortskaffes. Udgravningen foretages i ca. 2 meter ad gangen for at sikre mod udskridning af soklen. Oversiden af granitskærvene skal være ca 5 cm under rulleskift. De skal laves et ”kant” med for eksempel en række fliser mellem stedbed og græsplæne. Hvad kan i tilbyde for dette? Bemærk det er muligt at køre ind i haven, da der er fjernet ca. 3 meter af hækken.
Brolægning Lynge
Lægning af fliser m.v. På et areal på 20 m2 foran hus er fjernet de eksisterende fliser og der skal lægges nye fliser Hjertingsten 21 x 14 x 5 cm så der kommer fald på væk fra huset på 20 promille på dette areal. Der vil sige der er flisegrus udlagt allerede, men der er ikke tilstrækkeligt fald. Det vil være nødvendigt på ca 10 m2 at grave jord væk under gruset for at give korrekt fald væk fra huset. Arealet er ikke for køretøjer. Der er et kloakdæksel som kommer til at være i niveau med de nye fliser. Der skal laves et ekstra trin på trappe ned til areal med nye fliser fordi arealet vil blive sænket. Eksisterende trin er 50 x 40 x 13 cm og der er 2 + ½ sten i hvert trin. Eksisterende 2 trin skal rettes op. Har købt hjertingsten (og halve sten) og grus for afretning af eksisterende grus og for at give korrekt fald. Etablering af lav ”mur” mod indkørsel. Op mod eksisterende indkørsel til carport er der for nuværende en lille skråning med sten. Den skal erstattes af en lille mur af limede multikant14x21x14 der holder på jorden til indkørslen. Muren bliver ca. 3 meter lang og 30 cm i den højeste ende og faldende til 0 cm i den lave ende. Har købt cement og grus til at støbe beton under den lille mur.
Brolægning Lynge
Jeg har 200kvm sten skal være 50x50x6 til tresser og 50x50x8 til indkørsel
Brolægning Lynge
Carport: udgravning, stabilgrus og afretningsgrus , betonfliser IBF 30 x 60 x6 (Bestiller selv fliser i Bauhaus) vi fjerner selv eksisterende fliser Terrasse: udskiftning af eksisterende fliser Vi fjerner selv eksisterende fliser.
Brolægning Lynge
Byggetilbud.dk ©