Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Lunderskov-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.296 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Entreprenørgården Syd ApS, 66406640 LunderskovFå et tilbud !
Iversens ApS, 66406640 LunderskovFå et tilbud !
Ka Kloak & Anlæg ApS, 66406640 LunderskovFå et tilbud !
Lunderskov Haveservice, 66406640 LunderskovFå et tilbud !

Brolægger Lunderskov

Brolægger Lunderskov er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Lunderskov.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Lunderskov?

Du finder lettest en brolægger Lunderskov ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Lunderskov på.

Brolægning priser i Lunderskov og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Lunderskov eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Lunderskov, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Lunderskov

Når du leder efter en billig brolægger Lunderskov, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Lunderskov er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Lunderskov

Eksempler

Brolægning af 30x30 fliser - hvor bund er etableret.
Jeg skal have lavet terrasse, indkørsel og sti rundt om mit hus. Bunden er etableret. Hvad kan det koste?
Omlægning af gårdhave
Vores gårdhave har gammel flisebelægning. Det vil vi gerne have langer om med nye fliser. Umiddelbart virker det stadig ret jævnt og stabilt, men fliserne er grimme. Gårdhavearealet støder op til anden flisebelægning der går rundt ved huset, så tanken var at lægge noget der passer til dem. Timing er ikke afgørende, men hvis prisen matcher det vi vil ofre lige nu på det, så ønsker vi det gjort denne sommer.
Terrasse og støttemur
Jeg skal have lagt 36m2 granit fliser 30x30 og 12m2 støttemur i rc royal. Har planet ud og alle sten er kommet hjem.
Indkørsel
Der skal lægges 50x50x6 fliser i vores indkørsel med fald ned mod vejen. Der er Ca 80m2. Der skal rettes af og lægges sand. Vi fuger selv fliserne. Vi har selv fliserne, men ikke evt sand.
Brolægning Lunderskov
Jeg har brug for, at få lagt ca. 12 m2 fliser 30x30 ved siden af eksisterende flise- terrasse. Der hvor de 12m2 skal lægges er der på nu værende tidspunkt græs, dette skal jeg også have fjernet.
Byggetilbud.dk ©