Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Løgstrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.596 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

J B V/ Jimmy Bak, 88318831 LøgstrupFå et tilbud !
Andersens Haveservice, 88318831 LøgstrupFå et tilbud !

Brolægger Løgstrup

Brolægger Løgstrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Løgstrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Løgstrup?

Du finder lettest en brolægger Løgstrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Løgstrup på.

Brolægning priser i Løgstrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Løgstrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Løgstrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Løgstrup

Når du leder efter en billig brolægger Løgstrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Løgstrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Løgstrup

Eksempler

Holdeplads til bil nr.2
Der vil være gravet af! Der skal stampes sand, rettes af og lægges sten. Gode tilkørselsforhold. Som overskriften siger er det en ekstra holdeplads til en bil der skal laves. Vi har dobbelt carport med herregårdssten i forvejen... så det er tillæg hertil.
Udvidelse
Opgaven går ud på at vi vil have udvidet vores terasse. Der skal tilføjes en bue til den oprindelige terasse. Se billederne
Belægning
Jeg ønsker tilbud på afretning i sand + belægning rundt om huset og i indkørslen, i sort og grå 30x30 fliser. Jeg fjerne selv eksisterende belægning.
Brolægning Løgstrup
Der skal klargøres og lægges indkørsel . Der er et brønddæksel i indkørsel . Vi vil gerne ha en pris på hvis vi selv fjerner de eksisterende sten og en pris hvis i skal fjerne dem . Vi ønsker herregårdssten i den nye indkørsel . Og et linjedræn .
Brolægning Løgstrup
Vi ønsker kun klargøring da vi selv smider sten på.
Byggetilbud.dk ©