Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Kokkedal-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.673 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Hesselrød Gartneren, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Jørgen W Petersen, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
MCP. Service, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Ebbe Dalsgaard A/S, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Rundforbissen v/A.Smith, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Gartner Steen Pihl, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
M.I. Entreprise /Mike's Dækcenter v/Mike Mihail Ilie, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Pamabyg ApS, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
RINOVA, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
Bek Renovering, 29802980 KokkedalFå et tilbud !
MA Multiservice, 29802980 KokkedalFå et tilbud !

Brolægger Kokkedal

Brolægger Kokkedal er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Kokkedal.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Kokkedal?

Du finder lettest en brolægger Kokkedal ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Kokkedal på.

Brolægning priser i Kokkedal og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Kokkedal eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Kokkedal, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Kokkedal

Når du leder efter en billig brolægger Kokkedal, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Kokkedal er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Kokkedal

Eksempler

50 m2 fliser i indkørsel + forhave
Vi skal have lagt 50 m2 fliser i indkørsel + lille forhave. der er nem adgang. Huset ligger som det sidste på en lukket vej. Vi kan evt. selv sørge for at fjerne eksisterende belægning. Arbejdet skal udføres snarest.
150 kvm indkørsel
80 kvm nyetablering. 70 kvm reetablering. Fjerner selv bestående fliser.
Ny indkørsel samt sti
Jeg skal have lagt nye fliser på i min indkørsel og hen til min hoveddør og terrasse. Fliserne er 40x40 og 10x10 kop sten. Der ligger fliser på 80% af det ønskede område, de sidste 20% skal der laves ny bund. Opgaven er som følger: Ny bund hvor der ikke har ligget fliser før, oprettelse af det eksisterende med nyt grus/sand samt flisearbejdet. Jeg har fliserne og en del grus, prisen jeg har brug for er på arbejdsløn. materialer må købes efter behov.
Udvidelse af terresse
Vi ønsker vores teresse udvidet, så der kun er fliser og ingen græs. Vores nuværende teresse afsluttes med en støtteflise. Billede vedhæftet af ca. opmåling af græsareal. Sidste billede er taget med "panorama" og for at give overblik over haven- men hegnet er ikke buet i virkeligheden. Vi ønsker tilbud inkl. fliser og andre materialer. Samt tilbud uden fliser, men inkl. andre materialer. Flise: Betonklinke M23 IBF, grå
Terrasse lægning af sten
Omlægning af fliser i gårdhave
Vi har en gårdhave tilknyttet vores rækkehus. I forbindelse med opgravning af en olietank, overvejer vi omlægning af alle fliser samt nedlæggelse af et bed.
Indkørsel og gangsti
Ca 94 kvm indkørsel, resten gangsti. To trappetrin til dør skal laves. Det ene med et trin, det andet med tre trin. To tilbud ønskes, med og uden optagning af gammel belægning.
Brolægning
Vi skal have lagt fliser i størrelsen 30x30 i for- og baghave, i alt ca. 30 m2. Vi skal have gravet jord op, som skal køres væk osv.
Havetrappe til erstatning af sti
Huset ligger på toppen af en lille skråninger, og på nuværende tidspunkt er der en sti fra vejen op til huset. Stien er nu trådt godt sammen og eroderet ind i skråningen. Det ønskes at trappen anlægges oven i stien svinger blødt mod højre set fra vejen. Den nuværende sti er vel omkring 12-14 meter lang og der er en højdeforskel på omkring 2,5 meter.
Brolæggening
18 m² terrasse og ca 8 m² trappe
Kun belægning af Sten
Skal have lagt teresse i herregårdssten, ca 50 m2. Er stamped og klar til at lægge. Sten står klar ved indgangsbillet haven
Terrasse opgave
Har terrasse, sørger selv for at fjerne de nuværende fliser.
Udskiftning af træterrasse med fliser
Jeg vil udskifte træterrasse med fliser.
Brolægning Kokkedal
terrassen - yder mur skal rives ned og sættes op igen... (den er meget skæv) Terrasse - fliser skal op og underlagt gøres lige - og fliser ligges igen så der ikke er niveau forskel.. Det skal siges - at dette er håndværker som har lavet dette´''L…** og bare kastede håndklædet i ringen og kørt. Vi tænker kr. et sted mellem 14.000 - 20.000
Brolægning Kokkedal
Putting new 50 x 50 tiles, taking the waste to genbrugs and if someone can offer per manhour rate of upto 300 kr per hour. I want the job to be done in 4-5 days time in total. Can start as soon as possible.
Brolægning Kokkedal
Vi vil gerne have lagt fliser i vores carport - den står uafhængigt af vores have
Brolægning Kokkedal
gamle.fliser.er.fjernet.så.det.er.bare.afretning..og.nye.fliser.40+40.hvad.hoster.det.+
Brolægning Kokkedal
Flisegang langs hus og for enden - fliser 60*60 to ved siden af hinanden. Nuværende fliser fjernet
Byggetilbud.dk ©