Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i København-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Ypnasted Fælled ApS, 10511051 KøbenhavnFå et tilbud !
Skovl og Hammer, 11231123 KøbenhavnFå et tilbud !
Jeppsson en mas v/Sigurd Jeppsson Pedersen, 11691169 København KFå et tilbud !
CALANTHE ApS, 13001300 København KFå et tilbud !
Vibeke Laursen, 14011401 København KFå et tilbud !
Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, 14081408 København KFå et tilbud !
Koncept Entreprise A/S, 14151415 København KFå et tilbud !
GaardMadsen, 14321432 KøbenhavnFå et tilbud !
Gammelby Grønt, 14541454 KøbenhavnFå et tilbud !
SBS, 15501550 København VFå et tilbud !
Sjællands bygnings service, 15501550 København VFå et tilbud !
EBA ApS, 16201620 København VFå et tilbud !
Træ og Guld v/Rasmus Bach Nielsen, 16211621 København VFå et tilbud !
Spuds v/Charles Pearson Braagaard, 16501650 København VFå et tilbud !
JR-BROLÆGNING V/JESPER RASMUSSEN, 16681668 København VFå et tilbud !
simba as, 16771677 KøbenhavnFå et tilbud !
Vesterbrolæggeren v/Morten Dyssel Jensen, 17091709 København VFå et tilbud !
Byens Mester V/Dennis Rogvi, 17621762 København VFå et tilbud !
Simonsen & Associates Architectplanners, 18641864 Frederiksberg CFå et tilbud !
Marianne Levinsen Landskab ApS, 22002200 København NFå et tilbud !
Algren & Bruun, 22002200 København NFå et tilbud !
kirkekarreens Gårdlaug, 22002200 København NFå et tilbud !
Københavns-Cykelgartner v/Solvej Kudsk, 22002200 København NFå et tilbud !
Tiba VVS Teknik - AUT. VVS, 22002200 København NFå et tilbud !
Volat, 22002200 København NFå et tilbud !
NP Solution ApS, 22002200 København NFå et tilbud !
Daniel Bremsen, 22002200 København NFå et tilbud !
Artesta, 22002200 København NFå et tilbud !
AT Haveservice, 22002200 NørrebroFå et tilbud !
Søren Mathiesen PMV, 22002200 NørrebroFå et tilbud !

Brolægger København

Brolægger København er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning København.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger København?

Du finder lettest en brolægger København ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i København på.

Brolægning priser i København og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i København eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning København, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger København

Når du leder efter en billig brolægger København, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra København er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning København

Eksempler

Opretning af fliser i gård
Opretning af eksisterende belægning ca 40-45 m2, den eksisterende belægning af fliser skal genanvendes. Tilbuddet skal være inkl materialer ,grus ect.
rund terrasse
Har en nyttehave, hvor jeg gerne vil have lagt en rund terrasse
Fliser i forhave
Der skal lægges fliser i forhave, hvor der idag ligger gamle sten og er et større bed. Dvs de gamle sten og bedet skal fjernes og så skal der lægges nye sten med ukrudtsdug under. Der er roser i bedet, som vi gerne vi beholde, så rundt om dem skal der lægges fliser.
Terasse i baggård Vesterbro
Ønsker de billigst mulige fliser lagt under altan og i haven i et ca. 5x5 m reelt stykke. Skal erstatte træfliser og samtidig dække et større område end træfliserne. Jeg har skrevet "lille opgave", vidende at det måske er en "mellem opgave"
Fliser
Udvidelse af eksisterende terrasse
Brolægning Vesterbro
Vi ønsker et tilbud på at få lagt brosten i vores forenings baggård. I øjeblikket har vi kun stampet grus med 2 nedløb til kloak. Tilbud skal indeholde materialer og der er mulighed for at parkere materialer og biler i vores forgård. Mvh. Kristoffer Sparre
Brolægning Vesterbro
Opretning af eksisterende flisebelægning på sti. Ca 6-8 m2. Den eksisterende belægning af fliser skal genanvendes (blanding af små og store fliser). Opgaven kan besigtiges alle hverdage. Billeder vedlagt (Lige nu er der placeret køreplader under containerne, så de ikke står skævt) Tilbuddet skal være inkl materialer, grus ect. Lille/mellem opgave.
Brolægning Vesterbro
I vores andelsboligforening har vi et nærmest trekantet hjørne ud til de to veje, som foreningens ejendom støder op til. “Trekanten” har tidligere har været bevokset med buske, men de fleste af disse er gået ud og er derfor blevet fjernet og der er alene bevaret en enkelt række buske, som en lille hæk. Foreningen ønsker nu at få lagt fliser på hjørnet, så der kan opstilles et par bænke, så man vil kunne bruge “trekanten” som et slags fælles opholdsareal for foreningen, da der ikke hører noget gårdmiljø med til foreningen. Opgaven ønskes udført hurtigst muligt, så man vil kunne få glæde af hjørnet med bænkene allerede her i foråret. Vi har selv herregårdssten, der ønskes lagt, men alle øvrige materialer til opbygning af underlag mv. skal være indeholdt i tilbuddet.
Hævelse af brosten
Påbud fra kommunen om at hæve ca 100 brosten/herregårdssten? op af husmur. Andelsbolig forening
Belægning af parkeringsområde
Vi er en andelsboligforening der gerne vil have lagt ny belægning på vores parkeringsområde. Der skal holde cykler, motorcykler og børncykler. Det nuværende underlag er ujævn gammel hullet asfalt. Området er indenunder en tog-bro (som billederne viser) og er ikke kvadratisk. Vi ønkser en billig men solid belægning som kan holde til parkering af motorcykler.
Byggetilbud.dk ©