Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Klarup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.528 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

A/S Mortensen & Nymark, 92709270 KlarupFå et tilbud !
FBB AAlborg, 92709270 KlarupFå et tilbud !
FBB AAlborg, 92709270 KlarupFå et tilbud !
Fris Betob & Belægning, 92709270 KlarupFå et tilbud !

Brolægger Klarup

Brolægger Klarup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Klarup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Klarup?

Du finder lettest en brolægger Klarup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Klarup på.

Brolægning priser i Klarup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Klarup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Klarup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Klarup

Når du leder efter en billig brolægger Klarup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Klarup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Klarup

Eksempler

Omlægning af 40x40 fliser
Ønsker at få omlagt ca. 30 kvm. 40x40 beton fliser, da de ikke har det rette fald og dermed laver store vandpytter.
Terrasse
En have skal lægges i 30x30 fliser der er lidt græs der skal fjernes. Og ellers er alle de andre fliser fjernet. Græsset er ca 18m2
Opbygning af terrasse
Terasse er væltet det yderste og skal opbygges igen. Hurtigt.
Opbygning af terrasse
Vi har en terrasse hvor det yderste er væltet. Skal ikke støbes men blot “samles igen” med sand. Hurtigst muligtog inden mandag den. 4 juni. Modtager gerne tilbud. Klarup
2 Terrasser og sti mellem. Ved ikke noget om prisen
Terrasse for og bag hus med sti til forbindelse, sten bag hus fjernes, ikke langt. Kan ikke komme ind i påbegyndt men i april.
Brolægning Klarup
Vi skal have lavet en terrasse efter der er lavet separat kloakering for noget tid siden. Der er derfor fjernet noget jord allerede. Terrassen ligger ud til vejen og det er derfor nemt at komme til med maskiner.
Brolægning Klarup
Gammel belægning skal skiftes. Har I mulighed for at kigge forbi til en hurtig snak, så er det nummer 1. Jeg bor Drosselvej 1, Klarup.
Brolægning Klarup
Brolægning Klarup
indkørsel til garrage
Brolægning Klarup
Lægning af fliser i have på et område på ca. 20m2. Vi fjerner selv græs og beplantning fra arealet. Fliserne skal være simple grå fliser på 30x30 eller lignende.
Brolægning Klarup
Jeg bor på en hjørnegrund, hvor jeg gerne vil have flyttet indkørsel til sidevejen. Så jeg tænker jeg har materialerne, fra min nuværende indkørsel. Det er cirka 100 m2 det drejer sig om. I må meget gerne ringe (helst om eftermiddagen) Så kan vi evt aftale nærmere eller i kan komme ud og se projektet.
Brolægning Klarup
Der ønskes lægning af betonfliser (30x60 cm) langs ligusterhæk (ca 80 m) og lægning af en “fliseterrasse” til under et drivhus (15-30 m2) i damme fliser. Desuden er der to steder, hvor der ønskes (hvis muligt) etablering sf en “opkørsel” i stedet for et trappetrin (ét sted på en havesti + opkørsel til et skur). På forhånd mange tak for tilbud. Mvh
Brolægning Klarup
Nybygget hus. 50 x 50 cm fliser. Lægning af ca. 40 m2 fliser i indkørsel, ca. 40 m2 fliser til terasse samt ca. 60 m2 flisegang. Underlaget er forberedt af entreprenøren, som har gravet ud, med undtagelse af ca. 10 m2. Ønsker selv at bestille selve fliserne, øvrige materialer ønskes inkluderet i tilbud. Derunder også kantstøbning langs belægningerne.
Byggetilbud.dk ©