Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Kirke Hyllinge-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.258 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Næsten alt udenfor, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
Have Alfen, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
MF Anlæg, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
WoodLandGardens, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
Aagaards teltudlejning v/ Esben Sebastian Aagaard, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Niels Asger Bærentzen ApS, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
JK-Totalbyg ApS, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
SLV Group, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
faarvang, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !
Ejby Plænerens, 40704070 Kirke HyllingeFå et tilbud !

Brolægger Kirke Hyllinge

Brolægger Kirke Hyllinge er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Kirke Hyllinge.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Kirke Hyllinge?

Du finder lettest en brolægger Kirke Hyllinge ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Kirke Hyllinge på.

Brolægning priser i Kirke Hyllinge og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Kirke Hyllinge eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Kirke Hyllinge, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Kirke Hyllinge

Når du leder efter en billig brolægger Kirke Hyllinge, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Kirke Hyllinge er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Kirke Hyllinge

Eksempler

Brolægning
Der er gravet ud og "funderet"
Terrasse
Terrasse på 4 *5 m ovenpå græsplæne i niveau med sokkel overkanten ca et rugbrød højde
Nybygget hus i Ejby Stand, 4070 Kr. Hyllinge
Tilbud på brolægning til nybygget hus ønskes. Grunden er ”proppet” med jordvarmeslanger, så der bør i et vist omfang gøres brug af permeable belægning der sikrer regnvand- og varmetilførelse til den underliggende muld. Vi ønsker: Ca. 75 m2 flisegang fra indkørsel til hovedør samt smal stribe rundt om husets sokkel. Vi forestiller os en stor og relativ prisbillig mørk betonflise ala Farum Beton’s Montebello flise. Der skal afrømmes muld og laves bærelag samt underlag. Overskudmuld skal ikke fjernes fra grunden. Ca. 50 m2 terrasse af Granit- eller skiferfliser. Fliser skaffes muligvis selv. Der er lagt stabilgrus. Så der skal sandsynligvis kun tilføres afrettersand/grus Ca. 65 m2 permeable belægning i indkørsel. Vi har tænkt på græsarmering i form TTE plastarmering som kan laves uden bærelag direkte på mulden: (http://tte.as/User_files/9503a24bca2b34fc099c4e3b53efcdb3.pdf). Alternativt skal vi have lagt betongræsarmering eller almindelige betonfliser med brede fuger på drænende bærelag i stedet for stabilgrus.
støbt beton
tænker at få lavet en støbt indkørsel i beton og vil rigtig gerne have en pris
Belægning og opretning
Vi har inddækket vores udhæng på terrassen til udestue, og skal have lagt de tiloversblevne fliser i et nyt område, samt repareret belægningen omkring udestuen. Vi har gravet jord væk og lagt grus, så det er kun fliserne der skal lægges!
Ny terrasse
Der er gammelflisebelægning, men den fjerner vi selv. Der skal lægges betonfliser af 30x30x5 på to arealer af henholdsvis 30 kvm og 50 kvm. Der skal også etableres en ny væg af betonblokke (areal ca 10 kvm). Terrassen skal runde af ude i græsplænen. Arealet på 50 kvm er mere simpelt og skal blot lægges med "skarpe kanter". Her er der dog muligvis også en regnvandsbrønd der skal lægges i niveau. Begge arealer forventes at "hælde" væk fra bygningen, så der undgåes problemer med vand.
Lave to dræn på terrasser
Jeg ønsker at få et tilbud på at lave to dræn på to terrasser. Rørene skal føres til nærliggende nedløbsrør. Jeg har vedhæftet billeder af terrasserne og de tilhørende nedløbsrør. Stor terrasse: Længde fra dræn til nedløbsrør ca. 11 meter med et knæk efter 6 meter. Lille terrasse: Længde fra dræn til nedløbsrør ca. 4 meter Jeg har ikke taget stilling til, hvor langt selve drænet skal være, men det skal være en rist uden sten i og nogenlunde harmonere med terrasserne. Opgaven ønskes påbegyndt snarest muligt.
Indkørsel
Nybygget hus i Kirke Hyllinge skal have opført indkørsel, vi tænker på at lægge herregårdsten til vores indkørsel men vi er åbne for gode ideer fra en erfaren og dygtig fagmand.
Etablering af ny parkeringsplads
Der skal støbes 6 stolpebærer som skal regnes med i prisen. Der skal ryddes buske og lign. på ca. 15 m2. I hele den gamle indkørsel skal ryddes ca. 5-10 cm småsten. Den runde vandlås brønd skal muligvis udskiftes med en firkantet en af slagsen. Parkeringspladsen skal være ca. 6x7 meter, og stien skal være ca. 1x17 meter og støde op til husets terrasse (indgangsparti) Jeg kan evt. tage nogle nye og bedre fotos.
Pris på hegn, og ny indkørsel.
Hejsa. Se vedhæftede 2 billeder. Hvis der skal laves et hegn/stakit som det på billede. Ca. 9 meter. Ca. pris? laves "indkørsel" dvs. det skal jo nok fjernes lidt jord, grus på, og fliser beton 60x30). Det er ca. 50M2 ca pris? (Alt incl) Beliggenhed er 4070 Kirke Hyllinge.
Brolægning i haven
Der skal laves en brolagt sti som snor sig ned igennem haven. Der skal kanter langs nogle bede og og et område hvorpå der skal stå et drivhus, det må godt være i herregårdssten.
Brolægning Kirke Hyllinge
Hej, Sidste år fik vi lavet et lille anneks i haven - og nu kunne vi så godt tænke os at få lagt en lille sti over til huset + få lavet en lidt lettere forhøjet fliseterrasse derovre (som går rundt om huset)...De betonfliser vi ønsker skal være 15*30 cm og gerne med en kant af herregårdssten. Vi kan godt selv stå for udgravningen, men vil gerne have en fagkyndig til at ligge fliserne.
Støttemur
Jeg vil gerne have hjælp til at bygge en støttemur i min have ca 50 cm højde og 40 m længde
Brolægning Kirke Hyllinge
Der er lagt stabilgrus ud, ca 3 kubik
Brolægning Kirke Hyllinge
Omlægning af indførelse
Brolægning Kirke Hyllinge
Vi har tidligere fået afgravet og lagt rullegræs i vores indkørsel (2 mdr siden), men har måtte erkende at det ikke holder. Vi ønsker derfor at få lagt ca 50 kvm betonfliser og chaussesten - københavnerbelægning. Mvh, Michael
Brolægning Kirke Hyllinge
Der er et brønddæksel som er over niveau og ellers skal det hele være ca. 20 cm lavere end niveauet nu.
Byggetilbud.dk ©