Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Kerteminde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.167 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

M H S Service Martin Burski, 53005300 KertemindeFå et tilbud !

Brolægger Kerteminde

Brolægger Kerteminde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Kerteminde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Kerteminde?

Du finder lettest en brolægger Kerteminde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Kerteminde på.

Brolægning priser i Kerteminde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Kerteminde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Kerteminde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Kerteminde

Når du leder efter en billig brolægger Kerteminde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Kerteminde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Kerteminde

Eksempler

fliser indkørsel
Indkørsel ved sommerhus Kerteminde 4m x 8m
Terrasse - Kerteminde
Jeg ønsker en terrasse, mål ca. 7 m * 3,5 m - se billedet - fliser i str. 50 * 50 og 10 * 10 - som ligges med 4 stk. 50/50 med en kant af 10/10 omkring. Jeg ved ikke om det er en lille opgave eller større..... I må gerne komme med en pris som indeholder hele opgaven og en hvor jeg selv ligger fliserne.
Flisergang ved nyopført carport m. Skur
Gangsti på ca. 14 m x 1.30 m + lille terasseareal på ca. 6 m2 for enden af det nyopførte skur.
Brolægning Kerteminde
omlægning af 85 kvm terrasse i herregårdssten. Stenene skal vendes og rettes og ujævnheder rettes op opgaven er løst
Brolægning Kerteminde
Vi ønsker at få anlagt en terasse inkl grusunderlag . Vi har brugte store granitbrosten , som skal anvendes. Der er aktuelt en støbt beton terasse fra 70’erne samme sted, som skal hakkes op og fjernes.
Brolægning Kerteminde
Indkærsel ca 75kvm Sti i forbindelse med indkørsel ca 10kvm
Brolægning Kerteminde
På 40 m2 rektangulær plads belagt med en blanding af stabil grus, sand og jord skal der graves ca 12 cm af. Derefter lægges, afrettes og vibreres 5 cm sand og herpå lægges 40 m2 betonfliser 50x50x7 cm. Sand og fliser skal leveres. Overskydende stabil, grus, sand og jord efterlades på grunden. Der er ingen dæksler. Der er 10 stk punktfundament afsat til stolper for garage.
Brolægning Kerteminde
Brolægning Kerteminde
I forlængelse af vores træterrasser ønsker vi at lave et ca. 6m2 stenbelagt område til en el- og en almindelig gril. Vi har på nuværende tidspunkt brugt ølands sten rundt om terrasser og bede og tænker derfor at det måske er naturligt at fortsætte den stil på dette område, som gerne må fremstå som en lille natur plads og derfor ikke som en knivskarp stenterrasse - det er overgangen mellem terrasse og have.
Brolægning Kerteminde
Et område i min have ønskes lagt med fliser. Der er i øjeblikket staudebed på stedet.
Byggetilbud.dk ©