Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Kastrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Entreprenørselskabet P og N Byg ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Det Grønne Team ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
H. N. Service, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Slotsbyens Anlægsgartner, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Lotus design og anlæg, 27702770 KastrupFå et tilbud !
graespro v/Lee Christopher Hague, 27702770 KastrupFå et tilbud !
M.B. Jensen ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
City Kloak ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
ØensBygogAnlæg.dk, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Lars Andersen Aut Kloakmester, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Dansk Kloak Service S.M.B.A., 27702770 KastrupFå et tilbud !
Kongeskov A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Mark Møller Ransby, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Maler og Anlægsservices ASM, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Seiersen Multiservice, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Gartner Frederik ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
TÅRNBY HUS & HAVE SERVICE, 27702770 KastrupFå et tilbud !

Brolægger Kastrup

Brolægger Kastrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Kastrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Kastrup?

Du finder lettest en brolægger Kastrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Kastrup på.

Brolægning priser i Kastrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Kastrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Kastrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Kastrup

Når du leder efter en billig brolægger Kastrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Kastrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Kastrup

Eksempler

Lægning af nye fliser
I min kolonihave har jeg fået nedgravet nye kloak- og vandledninger og i den anledning vil jeg gerne have genetableret de opgravede flise-områder og have lagt nye grå 40x40x5 fliser (ca. 13 m²). På resten af flise-områderne (ca. 12 m²), skal de gamle fliser fjernes og så skal der lægges nye 40x40 fliser. Der er udelukkende tale om gangarealer, terrasser.
Brolægning terrasse 18 kvm.
Har et areal på 2.2m x 8 m ( højst 20 kvm ), hvor der nu er ryddet og gravet jord væk. Der skal leveres 20 kvm sten så er der er nogen i overskud til senere Materialer som grus og sten skal indgå i tilbuddet. Der skal lægges herregårdssten LBH 21 x 14 x 5,5 cm grå.
for nyhus
Havegang og gård
Hej! Vi optager selv fliser, men det skal rettes en del op. Jeg tager gerne billeder evt.
Indkørsel
Indkørsel. Den højre side er 7,5x3,5m = 26.25m2 Den venstre side er 5,15x2,5m = 12,875m2 Stabilt grus er lagt. Fin grus er købt og vi kan selv sprede. Fliser 40x40 cm er ikke købt. Inkl. i pris. Lægges halv overlap. Lille fald ned til eksisterende garage. Lang rist med tilkobling på eksisterende brønd ønskes m seperat pris. Kant sten / mindre flise på højkant mod plankeværk ønskes.
Eskebøl alle
Har et ønske om fliser fra IBF . Model Trend Line , sort flammet . Str. 40 + 80 cm.
renovering af indkørsel
jeg skal have renoveret den eksisterende indkørsel.
Fortov renovering
har 2x125 m. fortov der skal renoveres, bl.a. udskiftning af knækkede fliser, opretning af fortov fliser mv. + reperation af små huller i vejen.
Terrasseomlægning
Jeg ved det godt - det er ikke en stor opgave, men jeg behøver hjælp! Jeg skal have omlagt ca 2 løbende meter af min carport, fordi stenene er skredet ud. Nuværende sten kan genanvendes. Jeg skal også have omlagt en mindre terrasse i haven med nye sten - ca 10 kvm. Endelig skal jeg have omlagt areal ved drivhus med nye sten - ca 15 kvm. Dette område skal nok rettes lidt, da det er ujævnt.
rettelse af nedsunket sten/fliser
Vi har et del steder på vores terasse samt vores gang areal hvor vores fliser er sunket og hvor fliserne er løse langs græsplæne/bed/flisebelægning
Lægning af fliser i carport, terrasse og sti
Lægning af ca. 200m2 fliser, måske 40x40cm fliser. Det er 35m2 i carport/indkørsel og resten er sti/terrasse. Der er skrabet af langt de fleste steder og klar til grus og fliser.
Sti og græsplæne
De 48 m2 er en sti/ havegang ned til enden af vores hus derudover skal vi have anlagt 6*14 græsplæne (rullegræs) alternativt have bygget en træteresse færdigt på noget af området !!
lægning af fliser
hej vi vil gerne lægge 8 kvm. fliser ude på vores altan, hvilken er på nuværende tidspunkt har cementgulv.
Terrasse omlægning
Halvdelen af en terrasse skal lægges om da den er skæv og danner en stor vandpyt når det regner. Der ligger sten i forvejen som skal tages op og lægges igen.
Overkørsel til carport
Ophug af 5 stk. kantsten som nedsættes i 10 cm beton. Udgravning og udskiftning af 11 stk. fortovsfliser til kørebanefliser. Reparation af forbremme, asfalt. Jord og brokker bortkøres. Skal udføres efter Tårnbykommunes "retningslinier for standardoverkørsel" http://www.taarnby.dk/media/240785/Bilag-1-til-overkoerselsregulativ.pdf
Lægning af fliser
Hej. Vi på tænker at få lagt en ny rerasse. Målene vil ca være 6 x 3 m. Mvh.
Lægge fliser i kolonihave
kolonihave
Terasse og gangareal
Fjernelse af nuværende sten og bortkørsel. Se vedhæftet billede. Genetablering med nye fliser. Måske skal der være en græskant..
Byggetilbud.dk ©