Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Karlslunde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.257 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Havekompagniet, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Greendays ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Aktiv Erhvervs Rengøring, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
O-GREEN ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Park og Vej, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Th. Hyveled ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Klingenberg Anlæg & Kloak ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Abc ApS, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Insituform A/S, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !
Pv Greve A/S, 26902690 KarlslundeFå et tilbud !

Brolægger Karlslunde

Brolægger Karlslunde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Karlslunde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Karlslunde?

Du finder lettest en brolægger Karlslunde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Karlslunde på.

Brolægning priser i Karlslunde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Karlslunde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Karlslunde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Karlslunde

Når du leder efter en billig brolægger Karlslunde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Karlslunde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Karlslunde

Eksempler

Nye fliser i indkørsel/carport
Gamle fliser fjerner vi selv, så formoder at det alene er afretning og lægning af nye heregårdssten i indkørsel + lille gangsti. Dertil skal sættes en støttemur i herregårdssten (blokke, 2-3 sten høj) på den ene side, ca. 13 meter langt, som fungerer som bed.
støttemur ved terrasse
Opførelse af støttemur inkl etablering af fundament. længde 6 m. højde 70 cm. Den eksisterende støttemur, beplantning og trappe fjernes inden og der udgraves til fundamentet, så dette skal ikke inkluderes i tilbuddet. Vi ønsker et overslag på hvad det vil koste inkl. materialer.
Terrasse og gangsti
Lægning af brosten
Brosten lægges i baghaven hvor der er forberedt lidt z
Teresse
Teresse på 3 gange 8 meter skal anlægges i baghave men man kan godt komme ind med maskiner.
Herregårdssten
Hej jeg skal ha lagt 32 kvm teressen hvor der har været teressen før jeg har selv pillet de gamle fliser op så der skal lægges lidt nyt grus på også skal stene lægges, også er der 38 kvm indkørsel hvor fliser ligeledes er pillet op der skal lægges lidt nyt grus også skal stenes lægges . Jeg har selv købt stene så du skal komme med grus og arbejdstid.
Lav mur ind mod naboen, hvis grund ligger ca 60 cm højere end vores
Vedlagte billede "Mur ny" viser den mur af fliser, vi fik bygget for et par år siden i vores carport. Vi ønsker en tilsvarende mur på et yderligere stykke den anden side af carporten - der er tale om et kortere stykke, ca 6 meter Det andet billede "Mur gl"viser, hvordan det ser ud nu med brædder, der er stivet af med jernpæle.
omlægning af indkørsel
omlægning af eksisterende indkørsel, og gøre den større.
Indkørsel
Demontering og fjernelse af eks. belægning
Omlægning, sænkning
Der er for 10 år siden lagt fliser/sten på teressen, men de er lagt for højt i forhold til soklen på huset. Der skal fjernes noget grus og fliser/sten skal genlægges.
Nye fliser
Billede nr 1: et bed der skal fjernes (af mig selv) og hvor der skal laves en kant op langs hækken og fliser så indkørslen udvides Billede nr 2: indkørslen, bare den anden side i forhold til billede 1. Fjerner selv 'bedet'. En 'høj' kant langs hegnet og langs hækken. Og fliser så indkørslen udvides. Billede nr 3: før i tiden har der stået et granit springvand. Der er blevet lagt en plade på og så grus. Og så fliser. En hurtig løsning(!)
Fliseterasse
Vi sørger selv for materialeindkøn og levering som grus, sten/fliser og du får e mand til det fysiske arbejde. Vi søger hjernen - Råd og vejledning, stampning med maskine og kontrol af ting samt selve lægningen af fliser/Terasse - Se vedhæftede foto med mønsker Bliver opgaven udført fint har vi en terasse mere der skal laves og denne gang lidt kreativt i haven rundt om træer mm. Tilbud ønskes
Udvidelse af indkørsel samt flere bede til flisebelægning
Jeg kunne godt tænke mig et tilbud på nogle forskellige ting - 2 stk stendige/bede skal laves til flisebelægning i indkørslen (ca 20m2) - 3 stk bede på terrasse skal laves til flisebelægning (ca 5m2 i alt) - 1 stk opretning på terrasse, meget minimalt
14 kvm fliselægning til drivhus
Hej, Vi skal have sat et drivhus/orangeri op som er 13,5 kvm. Det kræver, at vi får lagt fliser 60x60 cm i bunden. Lige nu er der bed, og det skal ændres til fliser, som kan udgør gulvet i vores drivhus.
Brolægning Karlslunde
Sti skal færdiggøres ud til vej. Den skal være kørestabil. Vi har delvis sten til opgaven.
Brolægning Karlslunde
Udlæg og komprimering af 0/8 grus Afret og læg af ovenstående Bondesten Belægning fuges med ukrudts hæmmende fugesand Vi har fjernet gammel belægning og leverer selv grus samt hele og halve Bondesten.
Brolægning Karlslunde
Vi vil gerne modtage et tilbud på brolægning af terrasse med tilhørende sti langs hus og foran skur. Vi fjerner selv eksisterende fliser, så tilbuddet skal indeholde alle materialer inkl. ukrudtsdug under hele arealet. Der ønsker betonfliser på 50cmx50cm. Opgaven bedes udført hurtigst muligt men meget gerne inden udgangen af uge 26, såfremt det er muligt.
Brolægning Karlslunde
Skal have lagt fliser i et tidligere bed. Ca 1 x7 m . Det er det lille bed langs den hvide væg.
Byggetilbud.dk ©