Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ishøj-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.602 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Sun-Way Group, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Entreprenørfirma Leif Thomsen A/S, 26352635 IshøjFå et tilbud !
I/S Strandparken, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Zacho-Lind A/S, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Multilæg Af 1. Maj 2013 ApS, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Simiglai Entreprise, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Borup Kloakteknik ApS, 26352635 IshøjFå et tilbud !
Bygpro Aps, 26352635 IshøjFå et tilbud !

Brolægger Ishøj

Brolægger Ishøj er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ishøj.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ishøj?

Du finder lettest en brolægger Ishøj ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ishøj på.

Brolægning priser i Ishøj og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ishøj eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ishøj, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ishøj

Når du leder efter en billig brolægger Ishøj, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ishøj er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ishøj

Eksempler

Anlægning af terasse og græspæne
Anlægning af terasse 30m2 og anlægning af græs 30m2 samt kumme på 9mx60cmx33,5cm
Indkørsel
Forhave/indkørsel: Forhave som allerede er gravet op og fået lagt stabilgrus skal have lagt grus med hældning og stampning, afrettes med sand og lagt fliser. Herregårdssten ca. 75m2. Ingen cirkler eller andet. Kun et par skrå vinkler. Kan opgaven laves inden uge 32, så vil vi gerne selv hjælpe til med at lige fliserne, da vi søger et tilbud som vi kan være med på.
Betonflise med granit chaussesten
I would like to get a bid(tilbud) on appr. 35M2 concrete tiles with chausse. The offer must be include. materials.. 10-15 cm earth/ground must be taken away. We have already done several jobs for this client but we need someone to do the digging and brolægning as we cannot do this ourselves.
læg fliser
der skal lægges fliser på 8,2m2 som tidligere har været bed, (der gemmer sig også en træstub her). samt et areal på 2,6m2 er ikke indkørsel, men til opbevaring af skraldespande. hvor der har været hæk/og hvor der er græs nu. Stenene har vi Røde fliser 8,3x25 cm. I skaffer grus og sand. Jorden skal bortkøres.
Omlægning af terrasse
Omlægning af eksisterende terrasse og anvendelse af eksisterende sten. Stamper haves.
Omlægning af indkørsel
17m lang og knapt 3m bred indkørsel med hældning på de første 4-5 meter samt havegangsti langs huset front ca. 17m langt og knapt 90-100 cm i bredden..skal lægges om. Der ønskes Dan-sand i alle fuger for at hæmme ukrudtsdannelse. Der skal laves nye trin ind til hoveddør og bryggersdør, da de nuværende i beton/cement er faldet fra soklen.
Haveanlæg- brolægger gartner
der skal ligges 170-180 m2 fliser 80-90 m2 træ-terasse rækværk/hegn 60-70 m plus græs grunden er på 800m2
Brolægning Ishøj
Der skal udføres lidt forskelligt i haven. 1) Der skal anlægges 2m2 herrgårdssten ved indgangen til haven - Jeg har selv sten. 2) Der skal anlægges granitkansten, hvor græs og fliser mødes, da græsset ligger højere end fliserne - i alt 7 meter. Jeg har selv sten. 3 Skur er fjernet og ca. 7 m2 græs anlægges.
Brolægning Ishøj
Afgravning af jord ved hæk, så det kommer i niveau. Lægge flisegang ved husets to sider, samt lægning af terrasse. Der er lagt nogle af fliserne, men de skal lægges om.
Brolægning Ishøj
Udgravning til fundament under skur. Ialt skal der læggers filser på et areal på ca 30kvm. Forestiller mig at fundamentet skal opbygges med 10cm stabilgrus og 3cm brolæggersand
Brolægning Ishøj
Baghave på 60m2. gamle skal op og nye på.
Brolægning Ishøj
Brolægning Ishøj
Indkørsel ønskes belagt med henholdsvis med 40x40 betonfliser, ca. 29m2 og skærver(SORT/RØD mix), ca. 48m2. Bundsikring skal også udføres på flisearealet Ca. pris ønskes.
Brolægning Ishøj
Ca. 9 m2 er der eksisterende belægning med fliser på. Dem fjerner jeg. Resten er delt mellem areal hvor der har været herregårdsten og græsareal. Grunden hælder lidt, så der skal jævnes lidt ud og sættes ca. 13 meter kant på.
Byggetilbud.dk ©