Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Humlebæk-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.522 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Abekattens træpleje v/Andreas Leer Jørgensen, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
JFP Anlæg og Pleje v/ Jesper Frenk Petersen, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
Norrie v/John Norrie, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
R.j. anlæg, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
Refsgaard, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
Luksushaven, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
N&S Anlægsgartner ApS, 30503050 HumlebækFå et tilbud !
Gartner Galleriet, 30503050 HumlebækFå et tilbud !

Brolægger Humlebæk

Brolægger Humlebæk er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Humlebæk.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Humlebæk?

Du finder lettest en brolægger Humlebæk ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Humlebæk på.

Brolægning priser i Humlebæk og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Humlebæk eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Humlebæk, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Humlebæk

Når du leder efter en billig brolægger Humlebæk, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Humlebæk er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Humlebæk

Eksempler

Omlægning af fliseterrasse
Vi har en eksisterende terrasse, der skal omlægges.
Brolægning 90 m2 - indkørsel og gangareal
Ny belægning med herregårdssten på hhv. 45 m2 indkørselsparti og 45m2 gangparti foran hus. Der ønskes pris på hhv. med og uden optagning og bortskaffelse af gamle fliser.
omlægning af indkørsel
Vi vil gerne have omlagt fliserne i vores indkørsel, da der er ret store kørespor i belægningen. Der er stabilgrus under afretningslaget, men der skal etableres et større lag stabilgrus (ca. 8-10 cm.). Vi kan evt. selv tage de gamle sten op og gøre dem klar til at lægge igen. vh Carsten
genlægning af fliser
Grundet at dræn skulle skiftes, blev alle fliser taget op. de skal nu lægges igen. Der skal nok bruges noget stabilgrus til afretning, dette kan skaffes eller du kommer selv med det. Jeg har alle tidligere fliser der står på paller lige ved siden af, hvos de skal bruges.
Fliser i en lille have
Københavnerbelægning
Københavnerbelægning på terrasse og sti. Der er fliser på nuværende tidspunkt.
Brolægning Humlebæk
Har terazzofliser til overdækket terrasse. Nuværende underlag er 1m2 store beton”fliser”, ujævnt pga tiden. Måske de skal fjernes, måske de kan blive liggende???? Aner ikke om det er en stor eller lille opgave
Brolægning Humlebæk
Har selv fliser til 12-13 kvm. Tidligere flisegang skal genetableres. Græsplæne: Der skal graves jord op, lægges grus og fliser og etableres en mindre spiseplads under et vindue, evt. fliser i 40x40 - ca. 6 kvm.
Brolægning Humlebæk
Vi har nyt hus med allerede lagt terrasse men der mangler nogle huller rundt om huset
Brolægning Humlebæk
Anlæg af fliser i mindre have.
Brolægning Humlebæk
En udvidelse af eksisterende terrasse incl materialer og bortkørsel af jord. Den udvidede del er på ca 16 m2
Brolægning Humlebæk
Brolægning Humlebæk
Jeg etablerer selv komprimeret underlag. Stenene skal bare lægges i 08 grus. Kantstene skal sættes i beton.
Brolægning Humlebæk
Optagning og fjernelse af eksisterende beton-belægning. Ny belægning med betonfliser. Reparation af trappe samt belægning af granitfliser 3 m2
Brolægning Humlebæk
Der skal rettes op med grus (skal med i tilbuddet) Og genbruge de eksisterende herregårdssten. Der er adgang til arealet fra gaden.
Brolægning Humlebæk
40 x 40 x 5 cm betonfliser på ca 14 kvm. 9 rækker den ene vej og 10 rækker den anden vej. Nuværende græsplæne skal fjernes. Gerne så hurtigt som muligt. Der står her jeg skal vælge: opgavens beløbsstørrelse så jeg håber på det mindste men må hellere vælge +kr 5000,00 eller? På forhånd tak herfra.
Brolægning Humlebæk
Der er niveau forskel fra indkørsel til hus og igen op til huset. Lige nu er der en træ terrasse og vi ønsker fliser i stedet for.
Brolægning Humlebæk
gamle kloak skal på igen og belægning skal laves pænt igen
Byggetilbud.dk ©