Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hørsholm-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.172 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Molux Entreprise, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Henrik Chalmer ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Deichmann Planter ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Pilesøgård, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
MD Have og Anlæg, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
hørsholm anlægsgartneri v/Tomas Thon Nielsen, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Ns Gartner A/S, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
TMTE, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Atzensmultiservice ApS, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
HLS BYG & ANLÆG, 29702970 HørsholmFå et tilbud !
Anlægsgartner Eva Stolpe, 29702970 HørsholmFå et tilbud !

Brolægger Hørsholm

Brolægger Hørsholm er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hørsholm.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hørsholm?

Du finder lettest en brolægger Hørsholm ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hørsholm på.

Brolægning priser i Hørsholm og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hørsholm eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hørsholm, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hørsholm

Når du leder efter en billig brolægger Hørsholm, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hørsholm er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hørsholm

Eksempler

Indkørsel
ca. 50 kvm. samt fliser rundt om højbed - pris ønskes incl. alt. Fjerning af gamle fliser, mindre hegn samt bortkørsel af alt affald.
Nye fliser i have
Har en have, halvt med græs og halvt med fliser. Ønsker at omlægge hele haven til flisehave. Det er et rækkehus. Haven er indhegnet med en hæk. Der er et æbletræ som evt kan fjernes og et bed til den ene side, som kan bevares.
Nyanlæg i Ubberød/Hørsholm
Hej, I forbindelse med nybyggeri (hus) mangler vi at få udført alt belægningsarbejde omkring huset. Det vil sige vi skal have indkørsel, gangstier, terrasser, trapper, støttemur osv lavet. Vi har selv fliserne og støttemur sten, men mangler resten inkl nogle dygtige brolæggere.
Ny belægningsprocent indkørsel
Indkørsel ca. 4x25 Bestående belægning dog med kørespor de første 15 meter. Vil gerne have 30x30 flise lagt på spidsen.
Lægning af brosten på p-plads og indgangsparti
Arealet er pt belagt med ølandsfliser, som jeg selv fjerner. Men jeg formoder, at basis er i orden, men der skal naturligvis lægges afretningsgrus
Udvidelser af terrasse (herregårdssten)
Udvidelser af nuværende terrasse med herregårdsten
Indkørsel og sti
Opgaven går ud på at fjerne ældre havegangs sten + grave af til indkørsel og anlægge ny indkørsel + sti med herregårdssten. Indkørsel og sti anslåes til ca. 37m2
Indkørsel og indgang
tilbud ønskes på dels en indkørsel, som idag består af lidt perlesten (ca 25m2) og dels på en indgang samt en lille trappe og en lav mur' langs min træterrasse, som idag består af herregårdssten, men som er skæv.
Belægning af keramiske fliser med flisefødder på tagterrasse samt 70 m2 terrasse med sandsten (Sahara). Derudover trappe til terrassen også i sandsten.
Tilbuddet kan både være med/uden materialer. Det kommer an på prisen.
Brolægning - indkørsel
Jeg vil meget gerne have et tilbud på brolægning til første-delen af min indkørsel. Der skal laves ny bund. Det skråner lidt nedad ca 30 cm. Stenene skal opfuges med mørk stenmel. Se venligst vedlagte billeder (1). Jeg ved ikke med sikkerhed hvilken løsning som passer bedst, men måske brosten kunne være en løsning, se billede 2 vedlagt som (idé) eksempel? På nuværende tidspunkt har vi cement/beton fliser i resten af indkørslen og måske andre typer sten vil kunne lave en god overgang/kontrast. Jeg vil gerne bede om et tilbud på brosten og et på beton fliser. På forhånd tak
Sten i indkørsel og cykelskur
Indkørsel med løse sten og cykelskur med træbelægning skal skiftes til en eller anden form for fliser/sten. Tilbuddet kan evt. også omfatte resten af indgangspartiet (27 m2, træbelægning), som også trænger til at blive udskiftet med fliser/sten.
Indkørsel
Front trin ind i huset
Forest trappen ind i huset 120x 50x 16
Omlægning af fliser på del af indkørsel
Hej, Omlægning af eksisterende betonsten i lang indkørsel ca 1 m ud fra hæk i indkørsel, der er ca 25 meter lang. De eksisterende sten skal anvendes, så de passer med resten. Stenene på dette stykke ligger ret skævt og trænger til at blive rettet op. Jeg har vedhæftet et par fotos. Er der mon nogle, der gider det?
Indkørsel
DSB kabel render
DSB kabel rende. L-44 fra oranje beton. Sættes i vasket 04 grus med overkanten i terræn. Låg lægges på og det opgravede jord reguleres ud omkring kabel kanalen. Arbejdshøjde på området er 2,2m med begrænset arbejdsplads.
Ny terrasse
Terrasse der består af 50%have og 50% sten hvor alt skal rives op og der skal ligges nye store billige sten.
Brolægning Hørsholm
Reel kvadratisk have skal belægges med fliser (30 cm) som jeg allerede har valgt. 25 m2 eksisterende belægning skal optages og fjernes.
Byggetilbud.dk ©