Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hornslet-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.596 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Entreprenør Mikael Lange, 85438543 HornsletFå et tilbud !
Anders Bach Entreprenør ApS, 85438543 HornsletFå et tilbud !

Brolægger Hornslet

Brolægger Hornslet er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hornslet.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hornslet?

Du finder lettest en brolægger Hornslet ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hornslet på.

Brolægning priser i Hornslet og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hornslet eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hornslet, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hornslet

Når du leder efter en billig brolægger Hornslet, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hornslet er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hornslet

Eksempler

Brolægning ca. 160m2
Hej, Jeg ønsker en pris på brolægning. byggefirma har sørget for stampet sand og afrettesand. Så opgaven burde kun være at trække af og lægge fliserne. Området er rundt om huset og plant.
50 kvm terresse og 90 kvm indkørsel
Anlægning af 60 kvm terresse (15 m flugter hus), 90 kvm indkørsel (8 m flugter hus, 6 m flugter kantsten til vej) og 14 kvm sti (1 m bred).
Indkørsel
Der skal lægges fliser i indkørsel og en sti om i haven. En del af fliserne skal lægges i en nuværende carport. Der skal laves en plan for dæksler og højdeforskel ved indgange til huse. Der skal stabilgrus mm på først. Kom gerne forbi og se det.
Lægning af ca 80 m2 herregårdssten i forbindelse med nybyg
Vi skal til at bygge nyt hus og har i den forbindelse brug for en anlægsgartner til at lægge herregårdssten i vores indkørsel (carport er 48kvm), gangsti rundt om huset og en enkelt terrasse Huset bygges fra midt oktober og står færdig ca. 1 maj 2017. Hus-firma vil være behjælpelige med aftagning af muld, hvor der skal lægges sten. Vi har mulighed for at gå i gang med belægning når det udvendige af huset står færdig. Overslaget må også gerne omfatte lægning af stabilgrus Kontaktes helst pr mail :)
Brolægning Hornslet
Indkørsel. Aftage jord. Stabilgrus 15 cm .afretter sand. Fliser
Brolægning Hornslet
Der skal lægges 200 stk 50x50x5 betonfliser rundt om mit nybyggede sommerhus, der ligger på en sandpude. Jeg køber brolæggersand og fliser. Der skal sættes 6-7 meter linjeafløbsriste
Brolægning Hornslet
Indkørsel som skal afsluttes ud til kansten som netop er blevet lavet. Det drejer sig om anlægning af ca. 150 sten på samme måde som anvist inkl. underlag af sand. Se evt. billeder.
Brolægning Hornslet
Vi skal have lagt ca. 120 kvm indkørsel med 40x40 beton fliser. Indkørslen skal rammes ind med to rækker af 10x10 betonfliser. Der skal også graves af og laves ny bund.
Brolægning Hornslet
Jeg skal have lagt fliser I min indkørsel og gang ind til huset. Vi søger selv for at fjerne i forvejende liggende fliser. I skal stå for at grave ud og ligge alt stabilgrus og sand og ligge fliserne igen. Vi har selv ca. halvdelen af de fliser der skal bruges.
Brolægning Hornslet
Det drejer sig om en sti ml hus og hæk. Der er en enkelt lyskasse som fliserne skal flugte med og lægges omkring.
Brolægning Hornslet
Lægning af ca 40 m2 fliser i indkørsel - vi tager selv de gamle op
Byggetilbud.dk ©