Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hørning-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.131 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Attitude, 83628362 HørningFå et tilbud !
Jens Erik Friis Jensen, 83628362 HørningFå et tilbud !
Kurts Haveservice, 83628362 HørningFå et tilbud !
Bøgeskov Landskab og Anlæg, 83628362 HørningFå et tilbud !
ML Entreprenør og Anlæg v/Mads Lauridsen, 83628362 HørningFå et tilbud !
Jeksen Anlægsgartner og brolæggerservice, 83628362 HørningFå et tilbud !
Hørning Entreprenør Firma A/S, 83628362 HørningFå et tilbud !
Cl Fliser Og Anlæg ApS, 83628362 HørningFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Langberg A/S, 83628362 HørningFå et tilbud !
CL FLiser og Anlæg ApS, 83628362 HørningFå et tilbud !
PP haveservice, 83628362 HørningFå et tilbud !

Brolægger Hørning

Brolægger Hørning er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hørning.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hørning?

Du finder lettest en brolægger Hørning ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hørning på.

Brolægning priser i Hørning og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hørning eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hørning, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hørning

Når du leder efter en billig brolægger Hørning, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hørning er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hørning

Eksempler

Sokkel til drivhus
Sokkel til drivhus med sorte betonfliser 30 x 30 x 5 cm
Ny indkørsel
120 kvm indkørsel, skal fjernes 45 m3 jord og lægges tilsvarende 45m3 stabilgrus ud
brolægger
vi vil gerne have lægge kant sten og fliser rund om huset, kant sten lægges ca 30x30 og der kan ujævn højden måske blive 400 km, og fliser rund om huset skulle være ca. 200 km , vil vi gerne have prise uden metrial . tak
Fliser i indkørsel
Det som vi godt kunne tænke os et tilbud på er: - Fliser 30x30x5 (IBF) der hvor jeg har markeret med rødt - Montering af sokkelaffugter der hvor der er markeret med grønt (Dem har jeg selv købt ind). Jeg har regnet mig frem til at der ca. 21 m2 der skal ligges.
Fliser i vores indkørsel
Hej, Vi skal have lagt fliser i vores indkørsel i Hørning. Jeg vil tro at det er ca 35 m² og et par meters affugtere. Jeg har fået tilbud fra en anden brolægger som tager 300 kr. Pr. m² Uden affugtere. Vi fik lagt fliser inden vi flyttede ind men ønsker at få lagt flere. Fliserne vi har nu er de almindelige betonfliser i str. 30 × 30. Mvh Sara
Mindre terasse udvidelse med mindre højde forskel
Inkl sten, samt uden
Terrasse i have ca. 50 kvm
Tilbud på at få lagt brostenssti rundt om huset
Vi vil gerne have lagt en sti på 1x1 meter langs husgavlen. Gavlen er 10,35 meter og så vil vi gerne have lagt sten et stykke længere end det, dvs. 10,92 m. På vedhæftede billede er stien tenget let op med rød pen for at give et indtryk af. hvad det er vi mener.
Indkørsel
Brolægning Hørning
Jeg ønsker at få omlagt vores terrasse og lagt ny fiberdug under. Jeg ønsker at få udvidet terrassen en smule, så terassen kommer til at flugte med flisegang langs hus og udestue. De nuværende fliser kan evt. genanvendes. Derudover skal der bruges 2-3 m2 nye fliser.
Brolægning Hørning
Jeg vil gerne have et tilbud på fliser i indkørslen. Vi har pt. grus oven på stabilgrus men jeg er ikke sikker på tykkelsen - huset er ca. 4-5 år så det er kørt godt til. Jeg forventer ikke der er så meget stabil grus i græsset til højre(se billede). Se vedhæftet overblikstegning. - lysegrøn og grøn er det som skal laves. - jeg tænker måske det vil give god mening at rykke fliserne 5cm ned mod vejen så "sprække" lukkes. Derved skal der ikke skæres 5cm af ved huset og flere hele fliser vil bevares. Denne løsning vil dog ikke flugte fliserne i haven. Området er ca. B=8,20m + lidt kant, L=13,5. Antal hele fliser: 50x50x7: 432 fliser 60x10x"17?": 60 fliser Etablering og tilslutning af regnvandsrist på tværs i carporten pga. et meget lille fald. I området er der behov for håndtering følgende: - Håndtering af 2 kloakdæksler - Giver det mening med at bruge uni-cover dæksler istedet for beton? - Håndtering af hoved vandhane - Metal stolpe til huset. I skal stå for alt inklusiv regnvandsrist, dog vil jeg gerne selv bestille sten hos FC, da jeg måske lige skal have lidt ekstra med. Jeg kan godt selv feje sand mellem fliserne. Ps hækken må gerne blive stående og I er meget velkommen til at kommentere da jeg ikke har det store forstand på det
Brolægning Hørning
Nyt skur i vedligeholdelsesfrit materiale. Ny flisebelægning foran hus. Evt, carport
Brolægning Hørning
Vir har en baghave med lidt terrasse og lidt græs. Vi er interesseret i at få lagt sten i hele området. Trampolinen er 3m i diameter.
Brolægning Hørning
Vi skal have udvidet vores eksisterende terrasse med ca. 20 kvadratmeter. Jorden behøves ikke blive kørt væk. Vi vil gerne have lagt den op på en vold, der ligger i umiddelbar forlængelse af det område, der skal lægges fliser på.
Brolægning Hørning
Hej, Vi ønsker at få en indgang fra vores indkørsel og ind til vores hoveddør, som vi på nuværende tidspunkt ikke har en indgang til. Vi ønsker at få fjernet en del af den øverste række af "muren" mhp. at den kommer til at fungere som trappe. Derefter ønsker vi at få anlagt et gangareal fra trappen ved indkørslen og hen til trappen ved hoveddøren med de samme fliser som i indkørslen. Vi har ikke besluttet os for om der fortsat skal være skærver på hver side af gangarealet eller om det skal være en del af gangarealet.
Byggetilbud.dk ©