Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Holte-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.212 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Rudersdal Anlæg, 28402840 HolteFå et tilbud !
Søren Sømod ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !
Claus Bellers, 28402840 HolteFå et tilbud !
MT-PROBYG ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !
Bygman ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !
Rudersdals Træmand, 28402840 HolteFå et tilbud !

Brolægger Holte

Brolægger Holte er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Holte.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Holte?

Du finder lettest en brolægger Holte ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Holte på.

Brolægning priser i Holte og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Holte eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Holte, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Holte

Når du leder efter en billig brolægger Holte, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Holte er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Holte

Eksempler

Gangsti og Terrasse
Gangsti og teresse skal belægges med 50X50 fliser omkrendset af chaussesten. Trin fra sti til terrasse skal udføres i chaussesten. Underlaget er græs/mos og skal afrettes og opgraves osv. Der skal brolægges 80-100 m2
Nemme fliser
Grå 50 x 50 cm fliser i indgang (2 rækker) til huset samme på terrasse, ca. 4,5 x 7,5 meter under overdækning og på terrasse udenfor ca. 2,5 x 9 meter Vi kan eventuelt selv tage sten fra eksisterende terrasse og indgang op. Overskudsjord kan lægges på grunden (til nivellering).
indkørsel til parcelhus
10 cm jord skal fjernes og bortkøres. 8 kbm ærtesten skal udlægges
Flisebelagt havegang med trappe
Genetablering af havegang og trappe. Bemærk at alle nuværende fliser fjerner jeg selv. Tegninger med mål er vedlagt - sten er ligeledes specificeret. Ønsker pris med og uden levering af fliser. Opgaven haster som sådan ikke, men ser det gerne i gangsat inden for 1 måned.
Udvidelse af indkørsel, udbedring af nuværende belægning
udvidelse af nuværende indkørsel ca. 40 m2, reperation af nuværende belægning 60m2
Terrasseopgave
Der skal lægges ca. 84m2 gule klinker (se billede). Klinker er lidt uens. Der er tale om to terrassen af hver ca. 40m2. En på nordsiden af huset og en på sydsiden. Ejer har stenene der skal bruges, men ikke sand, grus mv. Den nordlige terrasse. Ca. 20m2 ligger allerede, men skal tages op og vendes, så de ligner de andre sten i udtryk. Underlaget under fliserne skal justeres så det er jævnt og så det er i niveau med de nye 20m2 der skal anlægges med nyt underlag. Alle 40m2 (4mX10m) skal afdrænes mod en rist i det ene hjørne. Terrassen er afgrænset af en mur og huset. Sydterrassen På sydsiden af huset skal den eksisterende belægning ca. 40m2 herregårdssten tages op og bortskaffes. Der er ca. 40m til vejen fra sydterrassen. Det eksisterende underlag kan sandsynligvis genbruges, men det skal sikres, at hele Teressen dræner jævnt væk fra huset. Denne terrasse bliver ca. 44m2 og der skal derfor etableres nyt underlag under de ekstra m2. Disse skal etableres efter alm. standarder. Jeg forestiller mig, at arbejdet udføres i sidste uge af april. Der er adgang med maskiner op til 110 cm bredde. Jeg beder om en fast pris, og en timepris for evt. supplerende opgaver af samme karakter.
Tre gange paradisgranit trapper + nogle andre mindre beton fliser
brolægning af chauser på indkørsel og terrasse
Der skal brolægges et kvadratisk område på ca. 6X8 meter. Der er sat kansten (brosten) i beton, der er stampet stabil og der er lagt 0-8 grus ud. Det er københavnermix af chauser der ligger lige ved siden af området. Det skal sættes i bueforbandt. Derudover er der er et område på ca 3*5 meter hvor der også skal sættes chauser i bue. Der er stampet stabil og der ligger 0-8 grus i en bunke.
Brlægning af indkørsel & forhave
Tilbud ønskes på brolægning af indkørsel og den tilstødende græsplæne. Gerne et bud på en billig løsning kun med betonfliser og et tilbud på rådhusbelægning med brosten.
Sti + trappe fra hovedvej til hus
Vi skal have lavet en havegang samt trappetrin fra vejen op til huset (se billede). Typen skal være københavnerbelæg (2 fliser med brosten mellem, samt i kanten), og der er ca. 10 meter mellem fortovet og huset, inkl. de tre-fire trin som skal laves. Jeg vil meget gerne have et tilbud på ovenstående, samt høre hvornår i evt. vil kunne starte. Jeg ser frem til at høre fra jer.
Genopretning af stenterrasse.
Der er ujævnheder i min stenterrasse, således at vandet samler sig til store pytter. Det ønsker jeg jævnet ud. Tak.
Brolægning Holte
Sætning af ca 100 kvm chaussesten i påfugleforbandt. Bund er stampet med 250 kg, og der ligger brolæggersand. Stamper og fuger selv. Har selv sten.
Brolægning Holte
Er ved at få opført et skur, men desværre uden gulv, så lige pt. bliver det et skur med græs indeni. Derfor skal der lægges et gulv af beton fliser, samt et stabilt underlag.
Brolægning Holte
En gammel indkørsel, som nu er grusbelagt og kørt på i mange år, så jeg antager, at der allerede er stabilgrus under. Dvs blot en afskrælning af overfladen og stenene formentlig lagt i jordfugtig beton.
Brolægning Holte
Vi har forkert fald på vores terrassefliser, så der står vand ind mod soklen. Fliserne skal derfor lægges om, ca 1½ 'rude' (Københavner belægning: fortovsfliser med brosten imellem) fra huset og ud på terrassen. Længde: 10m langs den ene væg, og 10m langs den anden væg, total ca 25m2. Bunden skal rettes af til korrekt fald/hældning.
Brolægning Holte
Eksisterende sti i vores have er ryddet for perlesten. Kanter er intakte fra tidligere sti og kan genbruges. Der skal dog graves lidt mere jord af og lægges nye chaussessten - Københavner Mix. Stien er 15 m. lang og ca. 1 m. bred. Hertil kommer hjørner. Der skal også nyt, forhøjet brønddæksel i midten af sti. Vi imødeser tilbud.
Brolægning Holte
Vores forhave består idag af terrasse, sti og græsplæne (se billeder). Vi vil gerne have lagt terrasse/fliser i hele forhaven. Vi vil gerne have rådhusmønster/belægning med 50 x 50 fliser med chaussesten (se billede). Den største udfordring er nok hvordan man kan få en lille gravemaskine ned i haven, da eneste adgang er betontrappen. Der er 105 cm mellem havelågestolperne (den kunne selvfølgelig fjernes ifbm projektet) og der er 125 cm mellem rækværket. Håber det kan lade sig gøre. Glæder mig til at høre nærmere.
Brolægning Holte
Der skal etableres en granit og chaussesten trappe foran vores hoveddør. Trappen består af et komplet trappe sæt af granit kanter samt chaussesten. Der skal laves to halvcirkler (se billede) hvori chaussesten lægges. Det skal have fald således at vandet løber væk fra huset. Lægges i stabilt grus samt beton. Tilbuddet skal indeholde cement og stabilgrus.
Byggetilbud.dk ©