Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Holstebro-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.753 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

EM Planter v/ Emma Leth Mikkelsen, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
GartnerPartner, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Murer- Og Entreprenørfirmaet Kaj Bech A/S, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Knud Kjærgaard, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Jens Peder Nielsen, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Mejdal Entreprenørforretning ApS, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Maabjerg Maskinstation A/S, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Dennis Davidsen, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
SR Multiservice, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Aut. Kloakmester & Entreprenør Ole Sundgaard Jørgensen, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
RB Hus og Have, 75007500 HolstebroFå et tilbud !
Have / Vikar / Service / Vestjylland, 75007500 HolstebroFå et tilbud !

Brolægger Holstebro

Brolægger Holstebro er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Holstebro.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Holstebro?

Du finder lettest en brolægger Holstebro ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Holstebro på.

Brolægning priser i Holstebro og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Holstebro eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Holstebro, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Holstebro

Når du leder efter en billig brolægger Holstebro, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Holstebro er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Holstebro

Eksempler

180 m2 brolæg OG 350 m2 planer

180 carport, terrasse og gangsti rundt om huset belagt med 30*30 cm fliser (fliserne har vi selv). Vi skal have ekstra sand rundt om huset ca. 5 cm og ekstra stabilgrus i dobbeltcarport OG Der skal planers have ca. 350 m2 så den er klar til græsfrø. Vi har overskudsjord på byggegrunden som skal anvendes til haven.

Udvidelse af eksisterende belægning
Udvidelse af eksisterende belægning, ikke indkørsel, 30x30 fliser,
Indkørsel
Jeg har en indkørsel jeg vil ha lagt nye sten. hvor mange m2 kommer and på prisen på det hele.
nem opgave
Opgaven er at udvide foran lejlighed samt ny lægning i haven. Det er let tilgængelig evt. fjerne jord er med i opgaven
Sparretoft 10
Anlægning af indkørsel og terrasse (belægning + underlag)
Tilbud på belægning af sten/fliser til indkørsel og terrasse (nybyggeri) på adressen: Rosenhaverne 9 i Holstebro/Halgård Firmaer, der ønsker at give tilbud, kan selvfølgelig besigtige grunden på Rosenhaverne 9 i Holstebro (selv eller sammen med tilbudstager) for vurdering af m2, der skal brolægges. Yderligere oplysninger? Se vedhæftet fil.
Fliser i indkørsel
Vores indkørsel er ca 4x20 m. Er i dag belagt med betonfliser med "luft" til begge sider. I carport, er der støbt dæk. Ny indkørsel ønskes med fliser i hele bredden inkl. I carport. Eksisterende fliser og betondæk vil være fjernet før start. Tilsvarende vil jord mod stakit være gravet af. Jeg påtænker at sænke kloakdæksel midt i indkørsel til under belægning. Mine overvejelser går på 30x30x7 eller 8 betonfliser.
indkørsel
Ny indkørsels og kloak rør
terrasse
Ca. 40 m2 firkantet aflang terrasse ønskes lagt hurtigst. Vi fjerner selv den gamle. Der skal sand på rettes af og lægges nye sten.
Nedlægning af 70 meter kantsten i et lag
Fjerner selv gamle kantsten, så alt er klar til nedlægning af 70 meter kantblodsten, som skal ligge på 10-15 cm beton
Brolægning Holstebro
Vi er en lille Andelsforening. Har en græsplæne i midten- mellem husene. Vi vil gerne- i den ene side af plænen- have græsplænen gravet væk, og lagt standard grå betonfliser i str 50x50x5 i et areal af ca 6x7 m (ca 42 kvm). Tilbud på arbejdet incl materialer ( og incl moms ) ønskes snarest. Mvh. Irene K. Rasmussen Kongelyset 21 - Holstebro 51360181
Terrasse og flisegang bagom parcelhus
Fornyelse af bestående ca. 50 kvadratmeter stor terrasse og nylægning af ca. 50 kvadratmeter flisegang fra terrassen bagom vores hus langs med muren. Jeg har fået tilbud på såkaldte Bondesten fra et byggemarked, men hvis I kan levere billigere vil det være velkomment
10 m2 fliser i drivhus
Vi skal montere drivhus, så skal have lavet et flise fundament. Opgaven: Fjern jord/græs hvor drivhuset skal være, læg sand. Dernæst sætter jeg sokkel op - og så skal du lægge fliser indenfor soklens kant.
Indkørsel
Ny indkørsel, de gamle sten skal tages op, kan evt. selv hjælpe med optagning, der skal måske noget stabilgrus i et sted hvor der er en del ler og det er lidt blød. Tidspunktet for opgaven vides ikke, vi er ved at sælge huset og har brug for nogle tilbud ved evt. afslag i prisen
Indkørsel og terrase
Det er en omlægning af indkørsel og terrasse. Der ligger i forvejen alm fortovsfliser i indkørslen og på stien, terrassen er i forvejen herregårdfliser, hvis der ønskes nye. Enkelte steder i den nuværende belægning er det synket.
Lægning af fliser
Jeg ønsker et tilbud på fjernelse/ ilægning af nye fliser jf. det beskrevne Bortfjernelse af eksisterende flisebelægning - og lægning af nye 40x40x7 sorte betonfliser. Særlig stabilgrus i indkørslen til carporten
Elkjærvej Holstebro
Der er bestilt 40 x 40 fliser Der er lagt sand ud
lave terrasse og fælde et træ
Jeg skal ha gravet ud til terrasse og lagt fliser, 20*40*5, vil gerne ha hævet terrassen ca 20 cm, og sat galvaniseret net hegn op ((1,5*1,0)...Da det er i min kolonihave de skal lægges, må det gerne være snarest---
Byggetilbud.dk ©