Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Holbæk-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.296 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

J A Greenwork, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Anlægsgartnermester Jan Henriksen ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
KB Anlæg v/ Kim Bundgaard, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Entreprenør Morten C. Henriksen A/S, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Hulvejens Minigraver ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Maler murer ivs, 43004300 HolbækFå et tilbud !
K.J. Entreprise. Holbæk A/S, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Entreprenør- Og Kloakfirmaet Brdr. Jensen ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
U9K Tv-Inspektion ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Kloakmester Palle Jensen, 43004300 HolbækFå et tilbud !
I. Anker Andersen A/S, 43004300 HolbækFå et tilbud !
S.O.S - Murer Saleh og Storgaard, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Gitte Gartner, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Larsen byg & anlæg, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Møllers Træfældning ApS, 43004300 HolbækFå et tilbud !
AA service, 43004300 HolbækFå et tilbud !
Gravemanden, 43004300 HolbækFå et tilbud !

Brolægger Holbæk

Brolægger Holbæk er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Holbæk.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Holbæk?

Du finder lettest en brolægger Holbæk ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Holbæk på.

Brolægning priser i Holbæk og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Holbæk eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Holbæk, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Holbæk

Når du leder efter en billig brolægger Holbæk, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Holbæk er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Holbæk

Eksempler

Flise
1) en flise sti hele vejen rundt langs husets fundament i ca. 50 cm. bredde 2) en 12 kvadratmeter flise terrasse ved indgangsdøren 3) en 12 kvadratmeter flise terrasse i det ene hjørne af haven. Ved opgave 1 må det påregnes at der skal graves ned i terræn for at få fliserne lagt 20 cm. Under husets træværk. Eksisterende belægning er græs.
Carport
Hej jeg har ca 1500 SF sten som jeg vil lægge i carport
Teresse
Anlæggelse af terasse 17 m2 med gråmix herregårdssten, udgravning, stabilgrus, bortkørsel af jord. Der ønskes tilbud alt incl. Udføres snarest
Bump i eksisterende flise gang/køresti
Drejer sig om Konsul Beyers Alle 4300 Holbæk - vi har mellem boligblokken en ca. 4 mtr. bred belægning ca. 30-40 mtr. lang. der skal laves et vejbump - i samme sten som vi har - i begge ender (det vil sige 2 stk. bump) så stenene skal bryde op, fyldes med grus, ca. 5-8 cm i færdig højde (som et vejbump i plast) blødt bump, der skal bruges ca. 1-2 m2 af samme sten. men i sort 5-6 striber over bumpet, for et endikere der er bump.
Etablering af mur langs indkørsel
Jeg har en indkørsel som langsomt skrider ud, da muren/kanten langs indkørslen ikke holder. Derfor ønsker jeg tilbud på etablering af en mur som holder. Jeg ønsker at tilbuddet indeholder etablering af mur inkl materialer. Skal IKKE indeholde re-etablering af belægningen langs muren, da jeg selv re-etablerer det. Billeder vedhæftet.
Omlægning af fliser i indkørsel
Opgaven omfatter også fjernelse/bortskafning af eksisterende sten(munkesten - 27 - 7 - 7) Herregårdsten skal være i gråmix 21 - 14 - 7
indkørsel
Jeg har en eksisterende indkørsel der skal rettes op og nye fliser på. Dette er på den korte side af huset. På den lange side af huset vil jeg gerne have lavet sammeindkørsek. Pt er der en flise gang og græs.
Fliser på terrasse
Terrasse hvor der i forvejen ligger fliser/sten, som skal tages op og fjernes. Nye fliser ønskes lagt, måske hollændersten.
Fliselægning på gangareal i haven
Der skal lægges fliser på gangareal rundt huset og et lille stykke (3 kvm.) i indkørslen. På gangarealet er der pt. fliser der omkranser granitsten. Granitstenene skal væk.
Ny indkørsel støttemure terrasser forhave
Ny indkørsel og støttemure og terrasse i andet niveau og trappe og ny forhave med granitsten og kantsten
Havefliser på nybebyggelse
Vi skal have lagt fliser på indkørslen og rundt om huset.
Terrasse
Terrasse i L form 40m2
fliser i udhus
Jeg har selv fliser, som skal flyttes fra belægning i grus i andet udhus. Dette udhus er lige ved siden af det nye udhus. Evt kan man genbruge dette grus.
terasse i sten
Jeg vil gerne have en terrasse i Københavnerbelægning med 4x 40 cm. betonfliser om kranset af lyes grå/grå chaussesten 9x9cm. Terrassen ligger op ad huset, og der skal efterlades et par "huller" langs huset til planter og dæksel. Terrassen skal være 10 m. lang og ca. 4 meter dyb. Den skal meget gerne være niveau med græsplænen. Der er nogenlunde adgang fra vejen der ligger ca. 4 meter fra terrassen via en delvist belagt indkørsel.
Brolægning Holbæk
Genanvendelse og flytning af fliser og grus i eksisterende udhus til lægning i nyt udhus ved siden af. Ca 25 m2.
13m2 fundament til Pro Shed skur
Ønsker at få lagt fundament af stabilgrus og fliser 50x50 til et aluminiumskur fra Dancover på 13m2, ( B3,4 x L3,82 x H2,05 Skuret er letvægtsmetal lige til at skrue sammen efter anvisning. Stabilgrus, afrettersand og fliser skal medbringes.
Brolægning (Nyt hus)
Jeg ønsker mig en pæn, simpel og indbydende forhave, måske med et par blomster eller lignende. Der skal være granitskærver mellem sokkel og belægning rundt om hele huset. Derudover skal der også være en gang/sti rundt om hele huset. Også er der selvfølgelig terrassen og indkørslen. (Der er lagt stabilgrus alle steder hvor der skal brolægges, og har samtidig nogle mursten til overs, som jeg ønsker at bruge på terrassen eller forhave)
Brolægning Holbæk
Indkørelse med 1 kloarkdeksel i beton og 1 stk 4 kant rist
Byggetilbud.dk ©