Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Højby-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.673 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Munk Jensen ApS, 45734573 HøjbyFå et tilbud !
Jord. Beton Og Anlæg A/S, 45734573 HøjbyFå et tilbud !

Brolægger Højby

Brolægger Højby er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Højby.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Højby?

Du finder lettest en brolægger Højby ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Højby på.

Brolægning priser i Højby og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Højby eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Højby, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Højby

Når du leder efter en billig brolægger Højby, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Højby er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Højby

Eksempler

Herregårdssten 46 kvm
Vil gerne have lagt herregårdssten på kan det lad sig gøre at ligge 5-7cm grus oven på og nye sten ?
10m2 Ølandsbrud ¨til eksisterende terrasse
Terrassen ønskes udvidet med 10m2 Ølandsbrud /ølandsfliser. Ølandsfliserne må gerne være brugte så de passer til eksisterende terrasse i sommerhus i Højby, postnummer 4573.
Brolægning Højby
Belægning mellem sommerhus og anneks. Pt. ligger der fliser på en del af arealet, resten af arealet er græs.
Brolægning Højby
Vi ønsker at få lagt en stenterrasse i tillæg til vores træterrasse ved vores sommerhus. I dag er der en gammel lille terasse i sten og to rækværk. Begge ting vil vi stå for at få fjernet. Stenterrassen skal kobles på terrassen, så det kommer til at se naturligt ud. Terrassen skal kunne bære et vildmarksbad og udebrus. Vi hjælper gerne til og bringer friske køledrikke mv hvis det behøves:-)
Byggetilbud.dk ©