Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Højbjerg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.212 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Nordenhof, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Lugehans, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !

Brolægger Højbjerg

Brolægger Højbjerg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Højbjerg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Højbjerg?

Du finder lettest en brolægger Højbjerg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Højbjerg på.

Brolægning priser i Højbjerg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Højbjerg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Højbjerg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Højbjerg

Når du leder efter en billig brolægger Højbjerg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Højbjerg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Højbjerg

Eksempler

Anlæg af indkørsel
Ca. 50 m2 indkørsel ønskes strammet op med: Græs, fliser, kantsten og granitsten
Stabilgrus, granitskærver, plantebede og en trappe
Indkørsel, hvor halvdelen er lagt med stabilgrus og resten med gamle fliser. Fliserne fjerner vi selv. Der skal etableres et bed, ligges stabilgrus på ca. 60m2 og sorte granitskærver på ca 120 - bedet. Og så har vi en gammel betontrappe der skal rettes op eller etableres en ny..
Reetablering af indkørsel
Udgravning af eksisterende indkørsel i ca. 23 cm under belægning Opgravning og udførelse af afløb til brønd med rist (gør vi evt. Selv) Lægning af belægning
Reetablering af indkørsel
Reetablering af indkørsel m.m. Skal gennemføres i 2015 Beskrivelse: Nærværende skrivelse er at betragte som en kortfattet beskrivelse af ønsker til udførelse af indkørselen til ejendommen Miltonsvej 40, 8270 Højbjerg. Se også tegningsmaterialet i form af skitser af - plan over indkørsel, samt detaljer af kantsten og brostensstøttemur, alt dateret 28.08.2015 Afløb: Der etableres afløb som vist på planen i form af en ø 315 afløbsbrønd med sandfang uden vandlås. Rist monteres på betonkegle. Rist som CITY rendestenskarm 315 mm, med rist, til belægningssten, C250. Afløb i 110 PVC som "skæres" ind på eksisterende ledning. Kantsten: Kantsten Blågrå parkkantsten, Kina G654, 8 x 25 x 50 Der udgraves for sætning af kantsten. Kantstenene sættes i beton som vist på skitsen. Støttemur af brosten: Brostenene er eksisterende på pladsen. Der sættes i højde fra 2 til 3 rækker i jordfugtig beton. Med kurve og hældning som vist på skitserne. Belægning: Afgravning til udlægning af ca. 20 cm bærelag og komprimering af råjord. Udlægning, afretning og komprimering af ca. 20 cm SG. Udlægning, komprimering og afretning af ca. 3 cm brolægningsgrus. Belægningen udføres som SF-sten, tykkelse 6 cm, grå De grå sten iblandes ca. 8% sorte. Slutstenene sættes i beton. Efterfyldning med sand
Skiftning af eksisterende belægning, anlæg
Vi har eksisterende belægning/indkørsel der skal skiftes - ialt ca 500 m2 Derudover er der en mur der skal fjernes og en halvmur der skal flyttes.
Alta brud
Hej Anlægsgartner. Vi vil gerne have lagt 20-25 kvm. Altabrud. Der er gravet af, vi har sand støbecement og fliser.
Fliser på terrasse
Der skal lægges terasse i vores have. Der skal fjernes græs og jord på halvdelen af den nye terasse. Resten er gravet op.
fliselægning i indkørsel
belægning i indkørsel og carport +gangfliser fra carport til hoveddør. Nybygget hus. Arbejdet ønskes udført snarest.
Giv mig adgang til min brønd
Fjern belægning, fritgravning af skjult brønd under indkørsel, og efter kloakarbejde genskabe indkørsel. Første del af opgaven skal udføres i uge 10.
Fliser i min have
har en lille have med plantebede langs siderne , jeg vil gerne fjernet min irriterende græsplæne og have lagt fliser samt kantfliser langs mine bede.
Beton fliser samt kantsten
Hej Frank Nielsen , du har den 25/4 givet mig et tilbud på ca 12000kr for at lægge fliser samt kantsten i min have . Du lovede mig at du ville komme forbi for 14 dage siden , jeg har siden forsøgt at få fat i dig mange gange , du har stadig ikke ringet tilbage . Hvis at du alligevel ikke vil udføre arbejdet vil jeg da sætte pris på at du giver mig besked herom . Med venlig Hilsen Lone Joof Sadelmagertoften 176 8270 Højbjerg
Fliser i indkørsel
1. optagning af gamle fliser i indkørsel og etablering af nyt fundament, samt lægning af nye fliser - ca. 38 m2 2. støttemur 2,2 m x 0,7 meter 3. Opretning af trappe med 5 trin (1 meter bred) med nye betonsten.
Renovering af haveterrasse
Udskiftning af belægning. Nivellering og evt. underliggende dug mod ukrudt.
Indkørsel
Bortskaffelse af jord, planering, grus og lægning af fliser
Ny belægning i indkørsel og forhave.
Indkørsel på 112 m2 med 30x30x8 fliser i lysgrå fliser blandet med mørke fliser. Herudover står der 5 meter ligusterhæk som skal fjernes og ca. 20 m2 græs som også skal belægges med sten til indkørsel. Fliserne skal gå helt ned til fortovet. Note: arbejder selv i byggemarked, så har selv mulighed for indkøb af fliser, hvis dette kan betale sig?
Gårdhave
ca. 115 m2 50*50 fliser. Der skal fjernes omkring 10 cm. jord/græs og lægges sand og fliser. Det skal bruges som gårdhave, så det er ikke nødvendigt, at tage højde for, om der er tung trafik på belægningen. Arbejdet forventes udført hurtigst muligt.
Omlægning af ca 20 m2 herregårdsfliser og ny lav støttemur
Har et areal på ca 20 m2 med herregårdssten hvor faldet var forkert. Sten er taget op i efteråret og skal genbruges. Der skal bygges en lav støttemur på ca 9 meter i herregårdsblokke, 2 blokke høj. Troede jeg selv ville gøre det færdigt, men har ikke tiden til det. Har de fleste materialer.
Fliser foran og langs værksted
Vil gerne have nye 48x48cm fliser i indkørsel + sti langs med værksted (tidligere garage). Billede og skitse af ca mål vedhæftet. Fliserne fortsætter ind i værkstedet, men det er kun dem udenfor der skal skiftes. Der er to rækker fliser ned til højre langs væggen af værkstedet, de skal skiftes også.
Byggetilbud.dk ©