Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hobro-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.523 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Gartner Birgitte vagn Nielsen, 95009500 HobroFå et tilbud !
BATJUMA, 95009500 HobroFå et tilbud !
Leif Jensen, 95009500 HobroFå et tilbud !
Skovservice v/Poul Erik Andersen, 95009500 HobroFå et tilbud !
Valsgård Handel & Service, 95009500 HobroFå et tilbud !
Thorkil Frederiksen, 95009500 HobroFå et tilbud !
Maskinstationsejer Jens Libach Pedersen, 95009500 HobroFå et tilbud !
Himmerlands Kloakmester ApS, 95009500 HobroFå et tilbud !
Mariager Fjord'S Kloakmester V/ Thyge Frank Thygesen, 95009500 HobroFå et tilbud !
j.m boligfornyelse, 95009500 HobroFå et tilbud !
V/carsten müller, 95009500 HobroFå et tilbud !
KN - PLÆNERENS, 95009500 HobroFå et tilbud !
Elmegaarden Have og Anlæg, 95009500 HobroFå et tilbud !

Brolægger Hobro

Brolægger Hobro er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hobro.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hobro?

Du finder lettest en brolægger Hobro ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hobro på.

Brolægning priser i Hobro og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hobro eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hobro, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hobro

Når du leder efter en billig brolægger Hobro, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hobro er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hobro

Eksempler

Brolægning
Fliser haves allerede, men skal lægges om. Der skal bruges en lidt mere sand og så har vi heller ikke fugesand. Vi samler selv fliserne op
Belægning i indkørsel
Jeg ønsker belægning i indkørsel. Jeg sørger selv for sten, men har brug for at der medtages stabilgrus og sand med i tilbuddet. Samtidig skal der en del ekstra sand med da jeg skal have lagt belægning på terrasse og rundt om huset, men det ordner jeg selv. Ud fra de beregninger jeg har, så skal der bruges ca. 40 m3 stabilgrus til indkørsel + 50 m3 sand (og det er inkl. det jeg skal bruge til yderligere belægningsarbejde)
Belægning i skur
Jeg skal have lavet et skur og derfor vil jeg gerne have lagt belægning magen til det der er i indkørslen. Det drejer sig om ca. 12 m2.
Belægnings og gravearbejde.
Ca 35m2 gangsti samt terasse. Der er i dag småsten på området så det vurderes at underlag er godt. Der ønskes 7 cm sten da der vil forekomme kørsel med bil/tunge ting. Desuden ønskes pris på fjernelse af ca. 10 mtr. Kampesten/store sten og fjernelse af ca 5 mtr hæk. Desuden opførsel af ca. 15 meter støttemur af ca 0,5 meters højde. Endelig fjernelse af ca. 1m2 bed og fyld af rald/småsten som kan tages fra belægningsarealet, dvs. Materialer er ok, dog skal der lægges et lag sand under. Jeg er også interesseret i at høre fra jer hvis I kun vil stå for belægningsarbejdet da jeg evt. Selv kan stå for gravearbejdet / klargøring.
Indkørsel
Vil gerne have anlagt herregårdssten i indkørsel+bed ved siden af, så det kan bruges til parkering.
Brolægning Hobro
Hejsa. Jeg skal have lagt ca 3 kvm. fliser ved et regnvandsbassin. På fliserne skal der stå en betonbænk (denne haves). Fliserne, der skal lægges, er 30x30cm og disse haves også. Men der skal graves lidt jord op, så fliserne kan lægges på sand mv.
Brolægning Hobro
Belægning foran hus
Brolægning Hobro
D drejer sig om 114 kvadratmeter,30×60×7 cm.og d gamler fliser fjerner jeg selv.og så vil jeg hører om hvis I skal skafe fliser hvad d koster stk.
Brolægning Hobro
Ca. 15 meter støttemur i 1meters højde med to knæk.
Brolægning Hobro
Dette er en forsikringssag. En person har påkørt vores støttemur/stensætning i vores indkørsel. Derfor ønskes en pris på reparation og cementering af muren. Se vedhæftede billeder.
Brolægning Hobro
Der skal graves lidt af plænen før der kan læges sand - måske ikke så tykt et lag sand da terrassen skal være overdækket. Det skal laves en skak brædt i terrassen så hvis der kan skaffe 64 hvide og sorte fliser til det vil det være optimalt - ellers kan grå og koksgå bruges
Brolægning Hobro
Skal have lavet en indkørsel Der skal graves ud og påfyldes stabilgrus og sand og lægges fliser
Brolægning Hobro
Belægning ønskes i indkørsel og carport
Brolægning Hobro
Ca 6 meter × 9 meter :) Den nuværende terrasse skal gøres større.
Brolægning Hobro
Vi har stier vi ønsker anlagt mellem vores bygninger. Stierne skal være 1,5 meter i bredden. Der er stabilgrus udlagt i oktober 2020 på 90 % af arealet, så det er faldet godt til. Vi ønsker at få det lavet hurtigst muligt da den nuværende løsning gør at eleverne slæber meget skidt med ind.
Byggetilbud.dk ©