Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hjortshøj-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.950 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jysk Plante- og Anlægsteknik ApS, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Anlægsgartner Per Jørgensen ApS, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Mogens Brix, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Jørgen Andersen, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Todbjerg Haveservice, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Mg multiservies, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !

Brolægger Hjortshøj

Brolægger Hjortshøj er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hjortshøj.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hjortshøj?

Du finder lettest en brolægger Hjortshøj ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hjortshøj på.

Brolægning priser i Hjortshøj og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hjortshøj eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hjortshøj, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hjortshøj

Når du leder efter en billig brolægger Hjortshøj, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hjortshøj er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hjortshøj

Eksempler

Indkørsel og trapper
Lægning af fliser
Grave græsareal op og i stedet lægge fliser
Brolægning Hjortshøj
lægning af fliser, der er gravet 30 cm af og det drejer sig om 45 kvm, muligvis mere sener. vi har ønske om 20x60/50 fliser eller 40x40 sam herregårds sten, så gerne et tilbud af hver.. Der skal laves kantsikring mod hegn og have ca 15 m der skal køres stabilgrus og sand ud, dette kan jeg evt få leveret via mit arbejde.
Brolægning Hjortshøj
Der skal lægges nye fliser på eksisterende gangareal og terrasse. Vi fjerner selv de eksisterende fliser.
Brolægning Hjortshøj
Er løbet tør for tid, og er ikke færdig med mit projekt, alle Sten skal nok være taget op, så det skal bare ligges igen, der skal også støbes en kant langs vores indkørselsperioden at holde et stykke med granitskæver. Indkørsel er 26 m lang og 4- 4,5 m bred hvis det kan blive udført i midt august vil de passe super.
Byggetilbud.dk ©