Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hjortshøj-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Jysk Plante- og Anlægsteknik ApS, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Anlægsgartner Per Jørgensen ApS, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Mogens Brix, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Jørgen Andersen, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !
Todbjerg Haveservice, 85308530 HjortshøjFå et tilbud !

Brolægger Hjortshøj

Brolægger Hjortshøj er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hjortshøj.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hjortshøj?

Du finder lettest en brolægger Hjortshøj ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hjortshøj på.

Brolægning priser i Hjortshøj og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hjortshøj eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hjortshøj, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hjortshøj

Når du leder efter en billig brolægger Hjortshøj, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hjortshøj er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hjortshøj

Eksempler

Indkørsel og trapper
Lægning af fliser
Grave græsareal op og i stedet lægge fliser
Brolægning Hjortshøj
lægning af fliser, der er gravet 30 cm af og det drejer sig om 45 kvm, muligvis mere sener. vi har ønske om 20x60/50 fliser eller 40x40 sam herregårds sten, så gerne et tilbud af hver.. Der skal laves kantsikring mod hegn og have ca 15 m der skal køres stabilgrus og sand ud, dette kan jeg evt få leveret via mit arbejde.
Brolægning Hjortshøj
Der skal lægges nye fliser på eksisterende gangareal og terrasse. Vi fjerner selv de eksisterende fliser.
Brolægning Hjortshøj
Er løbet tør for tid, og er ikke færdig med mit projekt, alle Sten skal nok være taget op, så det skal bare ligges igen, der skal også støbes en kant langs vores indkørselsperioden at holde et stykke med granitskæver. Indkørsel er 26 m lang og 4- 4,5 m bred hvis det kan blive udført i midt august vil de passe super.
Byggetilbud.dk ©