Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hinnerup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.950 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

ARKPLAN ApS, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
Bos have og anlæg, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
JH Anlæg, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
Entreprenøren Morten Balle, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
Mlo - Brolægning V/Mads Laczko Olesen, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
Mini Maskiner Og Beton ApS, 83828382 HinnerupFå et tilbud !
Handyman Favrskov, 83828382 HinnerupFå et tilbud !

Brolægger Hinnerup

Brolægger Hinnerup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hinnerup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hinnerup?

Du finder lettest en brolægger Hinnerup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hinnerup på.

Brolægning priser i Hinnerup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hinnerup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hinnerup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hinnerup

Når du leder efter en billig brolægger Hinnerup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hinnerup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hinnerup

Eksempler

150 m2 Indkørsel

Fjernelse af jord og ral. Påfyldning af grus/sand. Lægning af IBF Bondesten 14x21x5,5 (Der er ingen buer/rundinger).

Udvidelse af indkørsel
Jeg skal have skiftet de eksisterende fliser i min indkørsel, der er 30 m2 samt have udvidet indkørslen med 25 m2. Det eksisterende område skal ikke have en ny bund - skal blot rettes til. Der hvor der skal udvides er der pt. græs/jord. Dette område skal graves ud og bund skal etableres. Fra indkørslen skal der gå en lige sti på ca. 3 meter i længden og 60 cm. i bredden hen til hovedindgangen. Foran hovedindgangen skal der være fliser - dette område er 1x 1,5 m. Der skal ikke laves en "stabil" bund under stien og foran hoveddøren. Jeg fjerner selv de eksistende fliser.
indkørsle
Jeg skal have lagt en ny indkørsel. De gamle sten er fjernet, og der skal etablerets ny bund. Fliserne skal være 30x30 sorte betonfliser. Der skal ikke kun lægges i selve indkørslen, men også i mellemgang mellem garage og hus. Det drejer sig om ca 12 kvm. ellers er indkørslen regulær. Ligeledes skal der etableres en rørlægning til regnvand fra tag til kloak. Det er ca. 7m der skal graves op.
Anlæg af stor indkørsel plus terrasse ved nybygget hus.
Jeg ønsker tilbud på anlæg af 101 kvm indkørsel, samt 49 kvm. terrasse. Begge skal udføres i sorte betonfliser i målene 40x20. Da det er et nyudstykket areal med nybygget hus på, er der intet græs. Der er ren råjord. Der er ikke anlagt stabilgrus eller gravet ud. Grunden er stort set lige med kun et minimalt fald. dvs. ingen niveauforeskelle. Alternativt kan jeg selv skaffe materialerne hvis dette er en fordel.
Fliser i indkørsel og omkring hus
Jeg vil gerne have et tilbud på lægning af 30*60 fliser i indkørsel samt omkring hus inkl. tilretning mv. ved et nybygget hus i Hinnerup. Indkørsel/indgangsparti = ca. 70 m2 Sti = ca. 90 m2
Lægning af fliser
50 kvm indkørsel 230 kvm fliseareal 20 meter støttemur, 30 cm høj ca 10-15 meter dræn i beton rende mellem 2 fliserække. Ny bund skal nok laves.
Brolægning Hinnerup
Fliselægning rundt om nyt hus. Der er etableret sandpude, så der mangler afretningssand, stampning af sandet og lægning af fliser. Der er to brønde som skal sænkes. Det drejer sig om 30*30*5 cm fliser (sandsynligvis IBF koksgrå) Der skal vel bruges omkring 5 m3 sand
Brolægning Hinnerup
Fliser 30 x 30, til terrasse,
Brolægning Hinnerup
Terrassen skal laves i en bue. Der skal graves muld af ca. 25 m2. Delvis støbning af randfundament ca. 8 m Opgaven skal være færdig hurtigst muligt og senest uge 23. Vigtigt
Brolægning Hinnerup
Vi skal have lagt fliser i indkørsel samt lidt i forhaven. Huset er nybyg.
Brolægning Hinnerup
Der skal ligges beton-fliser 25*50 eller 30*60 40 til bil og 10 til gang mellem hoveddør og indkørsel. Mvh. Lasse
Brolægning Hinnerup
Lægge ny gangareal langt husmur. Ca 15 m2. Der pt græs
Byggetilbud.dk ©