Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Herlufmagle-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.475 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Dpa Entreprise ApS, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
Almotek Jørgen Mortensen, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
Rop A/S, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
Lars Christiansen, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
Næstved Grave- & Kloak ApS, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
Landmand Jan Jesper Petersen, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !
GP Træ & Have Service, 41604160 HerlufmagleFå et tilbud !

Brolægger Herlufmagle

Brolægger Herlufmagle er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Herlufmagle.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Herlufmagle?

Du finder lettest en brolægger Herlufmagle ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Herlufmagle på.

Brolægning priser i Herlufmagle og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Herlufmagle eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Herlufmagle, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Herlufmagle

Når du leder efter en billig brolægger Herlufmagle, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Herlufmagle er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Herlufmagle

Eksempler

Omlægning af herregårds sten
Indkørsel har fået kørespor og skal tages op, stabil lægges ud og sten lægges igen, ca. 6 meter ind til nabo skal skæres til. Indkørsel ligger ud til fortorv og sten skal genbruges.
Lægning af herregårdssten
Eksisterende terrase udvides. Der anlægges platform til parkering af campingvogn i tilknytning til eksisterende indkørsel m. sten. Kontakt undertegnede for nærmere detaljer.
Terrasse
Ny terrasse skal anlægges i haven i forbindelse med huset. Materialevalg er endnu helt åben, vi ved hvordan vi gerne vil have den udformet.
Omlægning af terasse
Jeg har selv chaussesten og overvejer selv at købe 40x40 og bestille grus. Men det skal nok ske i samarbejde med Brolægger. Yderligere har jeg granit fortovskant, som jeg forestiller mig skal anvendes som afslutning på terrasse. Der er allerede en terrasse, denne består primært af 50x50 filer og ca. 30 m3 består af 40x40. Disse tager vi selv op, inden arbejdet påbegyndes. Herudover kommer der inddragelse af mere af haven, så de to terasser 'flyder' sammen. Forestillingen er at der bliver lavet en bue. Belægningen skal være at der er chaussesten rundt om de 40x40 fliser der bliver lagt. Da vores grund er nedadhældende, lander der ofte store vandmængder ved terassen, der skal derfor tages hensyn til at belægningen skal hælde væk fra hus. Vedhæftet er den ene del af terrassen
Brolægning Herlufmagle
36 m2 Terrasse/sti på gammel underlag tar selv gammel fliser af
Brolægning Herlufmagle
Vi skal have lavet vores køkkenhave om. Vi skal have lavet en terrasse, som skal forhøjes på cirka 15 kvm. Så skal der laves en sti ned til orangeriet. Orangeriet bliver på ca 24 kvm. Hvor efter der skal laves fliser både udvendigt og rundt om indvendigt. Den første del med terrassen ønskes påbegyndt hurtigst muligt. Det resterende inden leverance af orangeri, hvor der forventes en leveringstid på 3-4 måneder.
Brolægning Herlufmagle
Eksisterende indkørsel skal omlægges + brønd hæves.
Byggetilbud.dk ©