Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Herlev-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.531 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Anlægsgartnermester Carsten Trænk ApS, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Team Hansen Svend Ulstrup-Hansen, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Herlev Kloakservice A/S, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Hjc V/Henrik Christensen, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Herlev Anlægsfirma, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Rn Kloak Og Byg, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Kjær Knudsen A/S, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Kyrsting ApS, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Ka Kloakservice ApS, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Kloakfirmaet ApS, 27302730 HerlevFå et tilbud !
MS Entreprenør og Anlæg, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Aleks Total Service IVS, 27302730 HerlevFå et tilbud !
NH Fiberservice, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Volle multiservice, 27302730 HerlevFå et tilbud !
Ramsen Hus & Have Service I/S, 27302730 HerlevFå et tilbud !

Brolægger Herlev

Brolægger Herlev er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Herlev.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Herlev?

Du finder lettest en brolægger Herlev ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Herlev på.

Brolægning priser i Herlev og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Herlev eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Herlev, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Herlev

Når du leder efter en billig brolægger Herlev, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Herlev er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Herlev

Eksempler

sten terrasse

Udvigelse + nye sten samt trappe 5*5 meter

Brolægning - ifm. afblænding af olietank
I forbindelse med at jeg skal have sandfyldt én olietank som står i carport ønskes hjælp til 1) fjerne brolægning og frigravning af hul på ca. 1 m2 til olietanken, samt efter at olietank er sandfyldt og afblændet 2) re-eablering af brolægning, herunder opfyldning af hul og genlægning af fliser/sten. Opgave 1 og 2 skal ske forskudt med ca. 1 uges mellemrum. Opstart og afslutning afhænger af det firma som skal suge og sandfylde olietanken.
Lægge fliser i gårdhave
Vi skal nok selv sørge for at fjerne eksisterende fliser. Så det vi ønsker er et tilbud på både med materialer og uden materialer. Vi har jo nogle ideer, som indbefatter 40x40 cm fliser samt nogle mindre 10x10 cm, samt det underlag der kræves for et godt resultat. Hvis det fanger din interesse og du kan komme med et realistisk tilbud, så kom med et bud......jo før jo bedre.
Udvidelse af terrasse 2x3 meter
Eksisterende terrasse skal udvides med ca 2x3 meter + tre rækker fliser på langs i ca 4 meters længde (udvidelse af bestående terrasse) Har grå herregårdssten i dag og dette skal udvides magen til. Pris skal være inkl alt, altså opgravning, bortkørsel af jord, herregårdssten, stabilgrus, afretningssand osv.
indkørsel
indkørsel og gårdsplads
Københavnerbelægning
Brolægning af have
Fliserne der ligger der i forvejen tages op. Ved ikke hvad der ligger nedenunder. Ellers er opgaven at lægge betonfliser på ca. 30 m2.
flisebelægning
Der skal i vores indkørsel fra Herlev Hovedgade ved nr. 80 lægges fliser/sten som er beregnet til at kører på (stor skraldevogn). Fliser/sten skal ligges så skraldemænd kan tømme affalds containere.
lægning af fliser indkørsel
Jeg har en forhave med et bed og det skal ryddes og både indkørsel, bed og en lille terrasse skal der lægges fliser. Der ligger fliser i forvejen men de ligger ikke godt. Det er først noget som skal laves i foråret 2015 for skal lige skrabe nogle penge sammen men det er bare for at få et overslag. Jeg vil kun kontaktes pr. mail
Tilskæring / lægning af fliser
Det drejer sig om ca. 100 fliser der skal skæres/ligges, så de ligger op til bundstykke på skydedør, på begge sider.
Ny indkørsel
Kan jeg få et tilbud på anlæg af ny indkørsel med alle materialer inkl. udgravning og bortkørsel af jord. Og et hvor jer selv køber fliser og grus og står for bortkørsel af jord Mål på indkørslen er 4 X 24 meter og regner med at skulle have gravet ca. 30 - 40 cm. jord af.
indkørsel + gang areal ialt ca 100 kvm
ønsker belægning af ca 30 kvm indkørsel og 70 kvm gangareal. Det skal etableres fra bunden. Jeg fjerner selv den eksisterende belægning (dog iregnes container) Opgaven ønskes udført i uge 18 og jeg vil meget gerne give en hånd med for at holde prisen lidt nede.
flisebelægning af rækkehushave
Flisebelægning på nuværende græsareal på enderækkehusgrund ialt ca. 50m2 - flisepris kan beregnes efterfølgende. Sandstone Det er en lidt skrående grund hvor der tænkes i 2 niveauer eventuelt også pålægning på gangareal og forhave ca, henholdsvis 4 km2 og 5km2 Derudover fjernelse af træstub ca. 40 cm i dia.m.
Etablering og nedtagning af asfalt overkørsel
Vi har fået etableret en asfalt overkørsel , som ikke er lovlig. Denne skal derfor nedtages igen, og der skal etableres en ny dobbelt overkørsel med "Københavnerfliser"
Lægning af fliser
Vi skal have lagt fliser på terrassen (50kvm), indkørslen (36 kvm) og gangsti (35 kvm). Vi fjerner selv gamle fliser. I skal grave ud (der ligger kun et tyndt lag grus i dag) og lægge fliserne. I bedes dele tilbuddet op i henholdsvis terrasse, indkørsel og gangsti? I bedes også liste prisen adskilt for materialer og arbejdsløn.
Ny havegang og indkørelse.
Havegang skal graves op, udskiftning af vandrør, der skal ligges rør der kan aflede regnvand. Parkering skal udvides så der kan stå to biler.
Terasse
Jeg har en lille have på ca 20 kvm der er fliser i nået af det jeg vil gerne have fliser i det hele Jeg tro det er grå holmegårds fliser jeg har , de kan måske bruges men skal renses
Udskifning af strand sten med Homegård sten
Udskiftning af strandsten mellem kørebanefliser, 10cm. tykke, Nuværende mellemrum er ca. 45 cm. Fliser mod huset kan muliges trykke så der bliver plads til eksempel Holmegård sten 2x 21 cm. 1x10,5 cm. Længden er ca.19 meter x o.5 meter Har selv ikke sten eller sand
Byggetilbud.dk ©