Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Helsingør-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 302.860 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Peter skrev en bedømmelse af Dam-Jensen Byg
for opgaven Gulv ovenpå carport
for opgaven Gulv ovenpå carport
Alt udført som aftalt.
Kim skrev en bedømmelse af Elinstallatøren…
for opgaven Elektriker Næstved
for opgaven Elektriker Næstved
Lidt larmende ventilator, men ok montering
Jesper skrev en bedømmelse af Mathias Günckel
for opgaven Nedrivning Malling
for opgaven Nedrivning Malling
Yderst professionel. Overholder aftaler punktlig. Ikke sidste gang vi benytter os af Mathias.
Jonas skrev en bedømmelse af Tømrermester Den…
for opgaven Udskiftning af 10 vi…
for opgaven Udskiftning af 10 vi…
Super godt arbejde - mange tak for hjælpen. Jeg ville til hver en tid ringe til Dennis hvis jeg skal have udført opgaver igen
Ole skrev en bedømmelse af Nexelø Byg ApS
for opgaven Terrasse Randers
for opgaven Terrasse Randers
Super god dialog og opgaven er udført som ønsket - faktisk fik jeg udført lidt ekstra arbejde til samme pris. Jeg kan varmt anbefale Next Byg.
Joan skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Alt udført efter aftale efter aftale - er tilfreds
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Arbor Top Natur Have- & Ejendomssservice, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Gamle Hellebæk Haveservice, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
INGEMANN HANSEN'S Eftf, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Gee's Hus & Have Service, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Z. Haveanlæg, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Finn Pedersen, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Henrik Bøgholm Christiansen, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
MR Huse, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Mpentreprise V/Michael Pamperin, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Nymann Kloakservice ApS, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Ejvind Larsen & Søn Af 2012 ApS, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Gurrelyst Kloak ApS, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Brian Maarslet, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Nord-Byg ApS, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Malte Svanborg, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Byg3000, 30003000 HelsingørFå et tilbud !
Din3hånd, 30003000 HelsingørFå et tilbud !

Brolægger Helsingør

Brolægger Helsingør er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Helsingør.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Helsingør?

Du finder lettest en brolægger Helsingør ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Helsingør på.

Brolægning priser i Helsingør og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Helsingør eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Helsingør, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Helsingør

Når du leder efter en billig brolægger Helsingør, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Helsingør er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Helsingør

Eksempler

Terrasser, indkørsel, betontrappe samt støttemur ved nybyggeri (villa)
Der skal lægge i alt 150 m2 betonfliser ved nybyggeri. 100 m2 rundt om huset og som terrasse samt i 50 m2 i indkørsel. I skal: Grave af. Levere stabilgrus og sand. Og ja vi vil have stabilgrus over det hele. køre sandet ud og stampe Rette af og lægge alle fliser. Bygherre levere fliserne. Vi skal også have lavet en lille trappe med 3 betontrappetrin, samt lille støttemur (50 cm x 15 meter) også i nogle betonsten. Her ønskes et overslag over prisen.
Fliseterrasse
Etablering af indkørsel
Etablering af indkørsel for personbil. Arealet er ca. 45m. Gammel belægning er fjernet. Det brolagte areal skal udvides i forhold til tidligere så en del overskudsjord skal fjernes. Gode tilkørselsforhold.
Rønnebær Alle 36
Renovering af terrasse, hvor jeg har fjernet alle fliser. Ønsker evt. tilbud på at få bortkørt fliserne.. ( 30x50 cm)
Lille gårdhave med indkørsel i Helsingør
Vi har i dag en indkørsel, hvor der ligger perlegrus. Indkørslen støder op til et område, hvor vi har brosten. Vi skal have ændret det således, at der ligger teglklinker over det hele. Også i indkørslen.
Brolægning
Teressen er et gangareal på bagsiden af huset. I arealet er der tre forskellige fald. Der er lagt stabilt grus minimum 10 cm og op til 20. Stabilgruset er lagt ud men ikke endelig rettet af og komprimeret. Vi forventer der skal bruges 7 m3 afrettergrus.
Terasse ca 70 m2
4 lyse grå beton fliser 40x40 omgivet af mørke grå chausse sten Skal passes til langs huset. 17 m langt ca 2.9 bred + ca 3x4 m
Etablering af Indkørsel ned til grunden.
Vi står i forhandling til dette hus, men problemet med det er, at der kun er adgang til huset via trapper, og der mangler derfor en reel indkørsel/nedkørsel til bilen, som går ned til huset. https://www.edc.dk/alle-boliger/helsing%C3%B8r/3000/viborgvej-27/
Havegang
Vi bor på “kotelet” grund og har sten i indkørslen og kunne godt tænke os at græsset op langs havegangen blev lagt med sten, vi har selv de samme sten som der er i indkørelsen.
Ny indkørsel
Vi ønsker et tilbud på etablering af indkørsel. Som det ses af vedhæftede godkendelse fra kommunen og tegninger er det en 3 meter bred indkørsel. Der skal etableres en indkørsel hvor de første cirka 5 meter har en stigning på 70 cm så det kommer op i niveau med græsplænen. Der skal lægges almindelige betonfliser 15x15cm i to spor så der kan plantes græs imellem - andre forslag til fliser modtages gerne. Overkørsel over fortov og til vej skal laves som kommunen beskriver i vedhæftede. Arbejde ønskes udført inden september 2018.
Omlægning/opretning af eksisterende sten
Opretning af eksisterende sten rundt om Vores hus på 138m2. Sten er sunket/ujævne. Der skal lægges stabil under - inkluder venligst i tilbuddet
søger et godt tilbud
skal havde lavet vores indkørsel plus gang ind til hus.
Lægning af gårdsplads, indkørsel mm.
Vi har et hus i helsingør, Vi skal have omlagt gårdsplads, og hvis vi har råd, også indkørsel og evt. flisesti fra vej til entredør. Gård er ca. 50m2, her vil vi gerne have rådhus mønster, altså 4 fliser omkranset af cht. sten. Indkørsel ca 15m2, her kan det være enkelt række kørefliser udfyldt med småsten i mellem Sti ca. 10m2, nok 2 flisersbredde, evt. med afkantning i cht. sten Pris ønsket seperat på de 3 opgaver så vi kan fravælge laveste prioritet hvis det overskrider vores her og nu økonomi. Jeg kan evt. selv optage og fjerne de gamle fliser og bornholmerbrud, så det er lige til at påbegynde anlægsarbejdet. Ring bare hvis det er for yderligere oplysninger.
Brolægning omkring hus
Jeg vil gerne have et tilbud hvor jeg kun selv leverer herregårdsstenene så jeg vil have en pris på arbejdsløn+div mat.
Nye fortovskandsten (overkørsel)
Optagning af 6 stk. Fortovskandsten. 2 stk. Overgangsjjørne 12x15x100 BA nr.4575435 højre og BA nr. 4675443 venstre. 4 stk. 12x15x100 overkørsel BA nr. 4675427. Mellem overgangs hjørnerne. Fra I-B-F. Tørbeton til opgaven samt lidt asfalts.
Indkørsel og terrasse til hus i Helsingør
Vi skal ha lagt nye fliser i indkørsel, terrasse bagved hus og anlagt sti fra havedør til terrasse. Der er ca. 192 m2. Vi kan selv fjerne nuværende fliser, men resten skal i gerne stå for (gravning, stabilgrus, lægning af fliser samt bortkørsel af nuværende fliser). Vi forestiller os herregårdssten måske i 2 nuancer, men hvis I anbefaler anden flisetype ift at det er indkørsel må I germe skrive det til os. Vigtigt at det blir en holdbar løsning.
Brolægning Helsingør
opretning af granittrappe
Brolægning Helsingør
Omlægning eller ny belægning ca.90kv terrasse + trappe op til huset ca. 8 m med stigning på ca.1m.
Byggetilbud.dk ©