Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hellerup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.605 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Creative Gardens ApS, 29002900 HellerupFå et tilbud !
J Brock & Søn A/S, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Roarsholm A/S, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Morten Rask Madsen, 29002900 HellerupFå et tilbud !
HAVEEKSPERTEN V/JESPER TVING, 29002900 HellerupFå et tilbud !
JULIE KIERKEGAARD A/S, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Danica Entreprise, 29002900 HellerupFå et tilbud !
A.P Totalservice, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Lille Have, 29002900 HellerupFå et tilbud !
Regionens Hus & Have ApS, 29002900 HellerupFå et tilbud !

Brolægger Hellerup

Brolægger Hellerup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hellerup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hellerup?

Du finder lettest en brolægger Hellerup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hellerup på.

Brolægning priser i Hellerup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hellerup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hellerup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hellerup

Når du leder efter en billig brolægger Hellerup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hellerup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hellerup

Eksempler

Renovering af indkørsel

Vi skal have lagt nye sten i vores indkørsel. Det handler om 100 - 120 m2 og vi mangler nogle der kan lægge vores nye sten. Der mangler muligvis noget udretter sand.

Lægning af indkørsel på 100 m2
Lægning af indkørsel på 100 kvadratmeter. Vi har det hele undtagen udretter grus, så det er kun lægning af fliser (arbejdsløn).
omlægning af flisebelagt indkørsel
eksisterende flisebelægning skal fjernes og nye fliserbelægning lægges ca 120 m2
Ønskes tilbud på belægning af indkørsel
Vi ønsker en pris på alt arbejdet vedr. belægning med enten brosten eller rådhusbelægning, vi ønsker priser på begge. Tilbudet skal være med alt inklusivt, både afgravning, bortkørsel af jord, fliser, lægning. Mvh Katja
Udlægning og komprimering af stabilgrus (klar til afretningslag under fliser)
På terrasse og solgård skal der ikke fjernes jord, blot komprimeres og udlægges grus og komprimeres igen. I indkørsel skal der fjermes et lag jord før grus kan udlægges.
Sti rundt om ½ hus og ned til kældertrappe
Vi skal have sti fra havelåge til hoveddør. Ved hoveddøren deler stien sig i 3, dette da stien skal gå til både højre og venstre. Endvidere en m2 lille plads. Endvidere en lille plads på 1 m2 ned til kældertrappe. 27 m2 i alt.
ny belægning i indgang + etabeling af ny belægning
Ny belægning i indgangs parte samt efliser på gang arial bag om huset.
Ny have, totalt 100 m2
Jeg har en lille gårdhave på 100m2, som skal omlægges med havefliser (alm herregårdssten) på 50m2 fordelt på 2 områder og nyt rullegræs på 50m2. Haven er i Hellerup, og opgaven skal gerne udføres i April. Se vedhæftet tegning.
Solterrasse
Jordstykke, hvor der skal lægges glatte chaussesten - gerne i mønster. Jord skal køres væk, der skal lægges stabilgrus, sten og god grus, der holder ukrudt væk. Det skal ikke koste mere end 15.000 inkl. materiale, arbejdsløn og moms. Vi har ikke flere penge til projektet.
Lægning af 365 m2 grå herregårdssten
Opgaven skal udføres hurtigst muligt, da terræn allerede er fjernet.
Indkørsel
Vi vil gerne have lagt ca. 25m x 2,6m indkørsel med 14,5 x 21,5 x 6 cm nybrosten
Flytning af brostensoverkørsel og etablering af ny asfaltrampe
Vi skal have en ansøgning om flytning af brostensoverkørsel til kommunen samt etablering af asfaltsrampe.
brolægning af terresse
brolægning af nyt terrasse område. brolægning som vist på tegning med betonfliser med chaussesten som afslutning
Belægning 2 tilbud
To tilbud på Belægning for henholdsvis mørkegrå Porto chaussesten/brosten eller herregårdssten. Der indgår 215 m2 belægning Chaussesten á X kr./m2 + moms (materialer + løn) Pris = Kr inkl. moms Herregårdssten á X kr./m2 ++ moms (materialer + løn), Pris = Kr inkl. moms Tilbud på bort ved trapperne samt 5 cm nedgravning under nuværende niveau, inkl fliser i passage der løber forbi kælderdør. Pris = Kr inkl. moms Pris indeholder: • Optagning og bortkørsel af eksisterende belægninger. • Ophugning af beton og granit trappe/ rampe/bundplade • Ved kælder indgang incl bortkørsel. • Udgravning af indkørsel samt udlægning af 20 cm stabil (0/32mm) som komprimeres. • Der etableres 2 stk trapper ved kælder nedgang. • Der etableres 1 stk afvandnings rende i belægningen ved kælderindgang. • Der udføres en bort i brosten/ herregårdssten som sættes i tørbeton. • Bort udføres for at holde chaussesten/herregårdssten på plads. Især vigtig i indkørsel. • Chaussesten sættes i ca 10 cm 0-8 mm grus, 5-8 cm i indkørsel som komprimeres. • Efter udførsel af chaussesten/ herregårdssten fyldes fugerne med grus og stampes.
Slidlag asfalt indgangsparti 60m2
Der er behov for at lægge nyt slidlag i eksisterende indgangsparti : L-formet runt et hushjørne. E/F Rebekkavej 33-35 , Hellerup
Brolægning Hellerup
Det drejer sig om to opgaver: 1. Ny belægning på ca. 8m2 efter fældet træ. Træet er blevet rodfræset. Herregårdsmønster med 50x50 fliser og chausser. Har selv ca. 75 chaussersten, men resten af chausserne og alle fliser mangler 2. Fiksering af yderste chausser på eksisterende belægning på sti grundet niveau forskel til nabo (stenen ligger for løst og skal vel lægges i tør cement ?). Det handler totalt om en række sten på ca. 40m. Belægningsmønsteret mod nabo slutter med to rækker chausser, så måske er det ikke kun den yderste men begge rækker der skal fikseres ? Har alle chausser (som har været lagt nogle år)
Brolægning Hellerup
En terasse ønskes omlagt, da den nu har sat sig ca. 18 år efter den blev lagt. Eksisterende betonfliser 34,5 x 34,5 x 5cm ønskes bibeholdt. Vi har ca. 20 ekstra sten til dem der måtte være knækket. Underlag skal oprettes med ca. 3-5 cm stenmel. Der ønskes anvendt ukrudtshæmmende fyldning.
Brolægning Hellerup
hej, jeg skal have belagt et område med ca. 185m2 50x50 beton fliser med en rem af brosten. Det drejer sig om indkørsel hvor der har været underlag af stabilgrus på ca. 25m. Der skal herudover lægges et område på ca. 25m med stabilgrus. resten af ovenstående m2 er gang areal. Der er desuden 5 brønde hvor jeg har låg/dæksler til 2. Der er desuden i ca. 20 betonbæringer i området hvor der skal skæres til. Jorden er de flest steder ikke klargjort så der skal planeres men al gammel belægning er borttaget.
Byggetilbud.dk ©