Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hedensted-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.139 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Henriette skrev en bedømmelse af MH VVS og Varmes…
for opgaven VVS Vesterbro
for opgaven VVS Vesterbro
Mark trådte hurtigt til og løste opgaven grundigt og holdt mig orienteret løbende.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Byens Anlægsgartner, 87228722 HedenstedFå et tilbud !
Henrik Nielsen, 87228722 HedenstedFå et tilbud !
Ejvind Laursen A/S, 87228722 HedenstedFå et tilbud !
Bindesbøl Bygningsservice ApS, 87228722 HedenstedFå et tilbud !
M. H. Entreprise, 87228722 HedenstedFå et tilbud !

Brolægger Hedensted

Brolægger Hedensted er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hedensted.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hedensted?

Du finder lettest en brolægger Hedensted ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hedensted på.

Brolægning priser i Hedensted og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hedensted eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hedensted, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hedensted

Når du leder efter en billig brolægger Hedensted, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hedensted er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hedensted

Eksempler

Omlægning af terrasse/indkørsel
Hej, Vi vil gerne have hævet vores terrasse rundt om hele huset. Fliser haves (en 30x60x6cm). Fliserne piller jeg selv op og ekstra sand lægges. Det er selv afretningen, samt lægning af fliserne igen, som jeg gerne vil have en pris på. Der er ikke noget skære arbejde.
Omlægning af indkørsel
Min indkørsel skal hæves... Det drejer sig om 77 kvm. Fliserne piller jeg op og de står på paller lige ved siden af (30x60x8) Jeg kører brolægningssand på, så opgaven er: stampning, afretning og nedlægning. Der er ikke noget skærearbejde i opgaven. Er jeres bud på over 70 kr pr. kvm, så har det ingen interesse.
Forlængelse af gård/terrasse
Vi har fjernet et stykke hæk, hvor vi gerne vil have lagt fliser, som passer til resten af terrassen.
Anlæg have og indkørsel
Vi skal have anlagt have og indkørsel til vores grund med nyt hus. Der har ikke tidligere været noget på grunden. I haven skal blot være græs samt hæk. Rundt om huset vil vi gerne have en række fliser, som er ens med dem i indkørslen. Foran huset er vi i tvivl om det skal være græs eller grus.
Nedlægning af herregårdssten
Lang smal indkørsel skal have nye sten. VI sørger selv for at tage gamle sten op, ekstra sand samt indkøb af sten. I skal rette sand til og lægge sten.
Udbedringen af fald på terrasse
Det ligner der er fald på terrassen som kan skyldes vand på fliserne - samles op mod huset. Det er en overdækket terrasse. Røret i jorden ser ikke ud til at være tilstoppet. Alligevel opstår der samling af vand, selvom det ikke regner særlig meget. Måske drejer det sig om faldet - måske er det jorden under fliserne der skal kigges på.
Terasse
Afgravning af jord (tror det er 30 cm) på de 150 kvm. som herefter opfyldes med stabilgrus/afrettes med sand og lægning af betonfliser på de 150 kvm. Den opgravede jord kan deponeres på ejendommen(landbrug)
Nye fliser
Ny belægning i indkørsel, terrasser x 2, stier og trapper x 4. Der ønskes i indkørsel at kanterne bliver stabiliseret med en kant rundt langs siderne i sten eller plastikforstærkninger, så fliserne ikke kan skubbe sig når der køres og vendes rundt i biler. Ønsker 40 x 40 x 6cm sorte beton fliser i indkørsel og 40x40x5cm sorte beton fliser på stier, terrasser og trapper. Der er nu svage kørespor i indkørsel som skal fyldes op, stier + terrasser er også faldet en smule, kant på stier ud mod græs.
Fliser inkl. Lægning
Fliser inkl. Lægning ved nyopført parcelhus
Brolægning Hedensted
Brolægning Hedensted
Indkørsel ca 50m2, heraf afrømmes jord på 20 m2. Jord køres væk. Stabilgrus og afretningssand vibreres. Lægning af fliser 50x50x8 Terrasse ca 90 m2 Afretningssand og lægning af fliser 50x50x6
Brolægning Hedensted
Flisebelægning til drivhus. Græs skal graves af, sand køres på og derefter flisebelægning ca. 3 x 5 m.
Byggetilbud.dk ©