Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hedehusene-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.770 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

SSG Service, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Industriservice v/Klaus Saaby Hansen, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Have & Anlæg ApS, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
J. H. Planter ApS, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Træmanden, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Ove Jensen ApS, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Vestegnens Haveservice, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Sydkystens Brolægning & Kloak V/Tom Ewers, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Atz A/S, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Aut. Kloakmester Frank P. ApS, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Hjortsø Hus & Have, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Højer & Ziegler ApS, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Entreflex A/S, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
3T Byggeentreprise A/S, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
KH Byg og Montage, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
DIMENSION SERVICE, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Bengtler v/Mads Ziegler, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !
Ioana Delivery, 26402640 HedehuseneFå et tilbud !

Brolægger Hedehusene

Brolægger Hedehusene er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hedehusene.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hedehusene?

Du finder lettest en brolægger Hedehusene ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hedehusene på.

Brolægning priser i Hedehusene og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hedehusene eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hedehusene, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hedehusene

Når du leder efter en billig brolægger Hedehusene, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hedehusene er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hedehusene

Eksempler

Terrasse
Vi skal have lagt 107m2 sten på et område hvor vi delvist har gravet af. Vi har selv sten.
100m2 terasse
Vi har haft en brolægger ude og lægge kantsten, men han reagerer ikke længere på vores henvendelser og det lader ikke til at han har lyst til at gøre opgaven færdig. Så der skal sættes ca 10m Kantsten og så skal der lægges fliser. Jord er kørt af og fliser er på adressen. Vi bestiller grus når det skal bruges.
indkørsel
Gammel belægning fjernes (asfalt) indkørsel er ujævn skal rettes samt forhindrer regnvand fra offentlig vej i at løbe ind!
Skæv have
Jeg har en lille meget skæv have som jeg gerne ville have gravet ned/ud så der kan lægges fliser på hele området. Jeg har selv fliserne
76m² terrasse/sti med 40x20x5 cm sten
Ønskes: 76m² terrasse/sti lagt med 40x20x5 cm grå IBF-sten i halvforbandt. Haves: Stabilgrus på det meste af arealet. Ca. en palle med 40x20x7cm sten til overs fra carporten, dem kan vi bruge først. Og vi har en stor bunke sand til overs.
Optagning af fliser og opretning samt nedlægning af fliser igen
Optagning af Herregårdssten på 28 M2 samt opretning af underlag og nedlægning af samme fliser samt 3 m2 udvigelse der er grus under de 20m2 men skal bruges både fliser og grus under de 3m2 Der skal nok ny dug under det hele Gerne laves snarest
ny indkørsel
Det gamle skal smides ud, og det nye skal ligges perfekt. Et godt stykke arbejde forventes
omlægning af existerende indkørsel med holmegårdssten der er sunket 22 kvadratmeter
Vi har en indkørsel på 22 Kvadratmeter der skal rettes op efter kører spor
Ny terrasse og væk med gl. Sten
Fjerne gamle fliser, rettes op og stabiliseres og nye fliser. Der skal sættes en kant i den ene ende så det kan blive et bed. Med filt dug under - så vi undgår ukrudt. Haven er ca. 3.60 bred og 7.40 m lang
Brolægning Hedehusene
Vi skal havde lagt belægning i vores baghave. Vores grund har en relativ stor hældning, så vi har valgt at opdele den i 2 plateauer, hvilket indebære vi skal havde bygget en støttemur. I den primære belægning skal der være et indre grønt areal, som vil være til børenes legehus mm. Derud over skal der laves en gangsti, som vil gå nordligt rundt om huset og hele vejen ned til indkørsel. Opgave: 1. Støttemur ca. 8,5 m på tværs af haven 2. Laves belægning Niveau/Plateau (1) ca. 80-85 M2 3. Opsættes hegn på belægning ca. 1x 8,5 M + 3,5 M 4. Laves gangsti fra bagindgang nordligt rundt om huset ca. 45 M. 5. Trappe op til Niveau/Plateau (1) Vedhæftet illustration. Jeg vil gerne havde et tilbud på følgende.
Opretning af hjulspor i indkørsel udskiftning af underlaget, da det formentligt ligger på muld. Aftale med VVS om udskiftning af stophane.
Optagning af sten, udskiftning til bæredygtigt underlag, bortkørsel. Lægning af sten. Tilbuddet ønskes, medio august. Mvh.
Brolægning Hedehusene
Det skal være med en stabil belægning, så vi bliver fri for indkørslen synker. Vi vil gerne ha' skiftet vores trappetrin, til noget pænere Den gamle indkørsel skal fjernes.
Brolægning Hedehusene
4-6 mand, til 5-8 ugers projekt
Brolægning Hedehusene
Vi skal havde lagt belægning i vores baghave. Vores grund har en relativ stor hældning, så vi har valgt at opdele den i 2 plateauer, hvilket indebære vi skal havde bygget en støttemur. I den primære belægning skal der være et indre grønt areal, som vil være til børenes legehus mm. Derud over skal der laves en gangsti, som vil gå nordligt rundt om huset og hele vejen ned til indkørsel. Opgave: 1. Støttemur ca. 8,5 m på tværs af haven 2. Laves belægning Niveau/Plateau (1) ca. 80-85 M2 3. Opsættes hegn på belægning ca. 1x 8,5 M + 3,5 M 4. Laves gangsti fra bagindgang nordligt rundt om huset ca. 45 M. 5. Trappe op til plateau 1.
Brolægning Hedehusene
Skal jeg have udvidet min lille have med fliserbeton 40/40 men dog med lokal afvanding
Brolægning Hedehusene
Vi et stykke højbed ud mod en vej, det stykke er 15 m langt, på den anden side er der en vej, men vi skal have lagt sten der for vi skal have en hæk op, og det haster lidt. på det laveste punkt er i niveau med græsplænen højeste punkt er der ca 60 cm fra græs til vej. i højden og det skråner fra den ene ende til den anden. vi har stenene som er de der der hedder rugbrød, hvad koster det at få en til at lægge stenene
Brolægning Hedehusene
Brolægning Hedehusene
Indkørsel samt forhave
Byggetilbud.dk ©