Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Havdrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.257 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Grasklip.dk, 46224622 HavdrupFå et tilbud !
A.H Service v/Andreas Valsgaard Houman, 46224622 HavdrupFå et tilbud !
Torsten Alveen, 46224622 HavdrupFå et tilbud !
Lt Totalentreprise A/S, 46224622 HavdrupFå et tilbud !
Brolægger Flint-Sten V/Kenneth Seemann, 46224622 HavdrupFå et tilbud !

Brolægger Havdrup

Brolægger Havdrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Havdrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Havdrup?

Du finder lettest en brolægger Havdrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Havdrup på.

Brolægning priser i Havdrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Havdrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Havdrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Havdrup

Når du leder efter en billig brolægger Havdrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Havdrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Havdrup

Eksempler

Indkørsel Engløkke 9
I forbindelse med en ny carport skal vi have omlagt indkørslen. Der er dybe hjulspor da det ikke er lagt korrekt af forrige ejere. Vi skal have udvidet den med ca. 15-20 kvm og i den forbindelse skal der graves og bortskaffes noget muldjord.
Lægning af fliser
Jeg skal have lagt fliser på ca. 9 m2, som skal bruges som underlag til et mindre redskabsskur, Jeg har delvist klargjort arealet ved at fjerne græsset. Jeg har indkøbt fliser, samt 12 sække stabilgrus. Det er muligvis ikke nok!! Jeg har ikke i skrivende stund et billede af arealet, men har mulighed for at sende et.
Brolægning Havdrup
Havesiden : fliserne ligger ikke i niveau med græsset mere. Indgang : jeg ønsker fliser over det hele, der ligger kun på det halve.
Brolægning Havdrup
Mindre have Rækkehus 4622 Havdrup.: Forhave 25kvm - Mellemgang 8 kvm - Baghave 12 kvm. FORHAVE skal oprettes fra bund med grus da der er niveau forskel græs/fliser, der skal nye fliser, der skal køres ca 15 kvm jordflade væk af ca 10 cm højde. MELLEMGANG skal tilrettes evn. ny grus da der er fliser nu der skal fjernes og lægges nye. BAGHAVE der er fliser nu der skal fjernes og evt. lægges grus. og nye fliser Samt sikres mod ukrudt imellem fliser.
Brolægning Havdrup
Fliser i carport, terrasse og rundt om hus skal tages op og lægges igen
Brolægning Havdrup
Vil have tilbud på ar få lagt fliser 40x40 fliserne har jeg selv købt men fa vi er igang med at renover alt der hjemme kan jeg ikke finde tiden til det desværre. Jeg har selv 2-4 tons grus som er til opgaven der er grus under halvdelen af området var der skal ligges fliser og der er en lille smule skæring ved en kloak dæksel og en nedløbsbrønd samt 4 nedløbsrør. Området er 2 steder af 40 kvm og 25 kvm det hvad jeg har målt det til Billeder kan sendes hvis det ønsket.
Brolægning Havdrup
Har en gammel trappenedgang til kælder, som skal laves om til nedkørsel til garage. Der skal fjernes eksisterende fliser. Der ligger ca. 15 cm grus under fliser og så er der et lerlag. Det skal etableres ny belægning som kan holde til at en personbil kan køre ned.
Byggetilbud.dk ©