Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Hasselager-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.761 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Tømrermester Tho…
for opgaven nedrivning af brædde…
for opgaven nedrivning af brædde…
Fint stykke arbejde udført af Rune.
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

GardenWorks, 83618361 HasselagerFå et tilbud !
Broholt Entreprenør, 83618361 HasselagerFå et tilbud !
Oknygaard A/S, 83618361 HasselagerFå et tilbud !
RR Have & Park, 83618361 HasselagerFå et tilbud !

Brolægger Hasselager

Brolægger Hasselager er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Hasselager.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Hasselager?

Du finder lettest en brolægger Hasselager ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Hasselager på.

Brolægning priser i Hasselager og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Hasselager eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Hasselager, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Hasselager

Når du leder efter en billig brolægger Hasselager, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Hasselager er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Hasselager

Eksempler

Støttemur
11 meter støttemur, en halv meter stigende til 1 meter. Anslået 6m2 facade
fliselægning
Klargøring. Fliselægning. Bortskaffelse af græs jord etc.
Terrasse + sti i lille have
En terrasse samt lille sti der hænger sammen. Terrassen er ca. 6,5 m2 (3,20x2,0) den lille sti er ca. 4,5 m2 (4,0x1,2) går fra terrassen til en havelåge. Alle planter er fjernet der skal graves ud og noget sand på derefter lægges fliser 40x40.
Lægning af holmegårdssten.
Lægning af 35m2 sti med grå holmegårdssten.. I øjeblikket er stien belagt med fliser der som vil være fjernet ved ankomst, det bærende underlag er stabilgrus og derefter brolæggersand, så der er ikke noget gravearbejde. Jeg har ydermere en bunke brolæggersand liggende i haven jeg ikke har fået kørt væk, så hvis der skal bruges noget til afretning kan det bare anvendes hvis i ønsker det. Pris for lægning af 35m2 incl holmegårdssten i 5.5cm tykkelse.
Brolægning Hasselager
Det skal også gerne være incl. bortkørsel af jord, se billeder
Brolægning Hasselager
Ca 40 års Gamle fliser på hele arealet. Jeg tager selv ca 20 kvm op til brug andet sted. Nye fliser helst 40x40 lidt mørke (evt mørkegrå/antrasit) eller 30x30 hvis det er noget billigere.
Byggetilbud.dk ©