Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Greve-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Dk ByggeTeknik v/Kasper Horsmann Jølhold, 26702670 GreveFå et tilbud !
Kloakmester/Anlægsgartner Frank Pedersen, 26702670 GreveFå et tilbud !
Mürwiker Baumschulen, S. Hübsch GMBH & Co KG, 26702670 GreveFå et tilbud !
Kl-Byg. Kurt Larsen ApS, 26702670 GreveFå et tilbud !
Us Crew And Event, 26702670 GreveFå et tilbud !
Brdr. K. Hansen A/S, 26702670 GreveFå et tilbud !
J K S Anlæg & Kloak ApS, 26702670 GreveFå et tilbud !
JL Tømrerservice, 26702670 GreveFå et tilbud !
Bach anlæg og vedligeholdelse, 26702670 GreveFå et tilbud !
I. Climb ApS, 26702670 GreveFå et tilbud !

Brolægger Greve

Brolægger Greve er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Greve.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Greve?

Du finder lettest en brolægger Greve ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Greve på.

Brolægning priser i Greve og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Greve eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Greve, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Greve

Når du leder efter en billig brolægger Greve, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Greve er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Greve

Eksempler

Omlægning af fliser i have (nye fliser)
Omlægning af fliser ca. 80 m2 heraf ca. 20 m2 ny anlæg, dvs. bortgravning af jord samt etablering af grundlag for fliselægning. De nye fliser er Herregårdssten der indkøbes af bygherrer. Nedgravning af faskine, samt 2 brønde til afløb. Rør forbindelser etableres af bygherrer. Gamle fliser optages og bortfjernes af bygherrer. Jord bortskaffes af bygherrer.
80 kvadrat meter fliser incl granit kant
Fjerne gammel fliser og lægge nyt
Omlægning af ca. 7x2,5 m. indkørsel med nye brosten i 3 rækker samt eksisterende Holmegårdssten på resten af stykket
Jeg skal have forhøjet starten af en indkørsel da der kommer ny og forhøjet asfalt på vejen. Hvide kantsten fjernes og 3 rækker granitbrosten lægges forhøjet. Eksisterende holmegårdssten ca. 2m. bagud 7 m. i bredden forhøjes i niveau.
Ny terrassebelægning
Gammel terrasse belagt med jernbanesveller, som skal væk, derefter ny belægning med formentlig betonsten..
Indkørsel
Tilbuddet må gerne være inkl. Fjernelse af gamle sten og ny bund.
Indkørsel og flisebelægning foran hus
Vi ønsker flisebelægning foran vores hus. Vi skal have foretaget en opmåling, men gætter på ca. 100 m2 belægning. Det kunne være Herregårdssten eller lignende i en god standard kvalitet. Der skal også etableres et bed i samme omgang fx med store brosten som bedafgrænser - der har vi brug for forslag.
Lægning af fliser i rækkehus-have.
Vi har fliser i halvdelen af haven, men også fliser på det stykke der nu er dækket af græs. Opgaven skal være færdig d. 27.04.15
Brolægning rundt om nybygget hus
Brolægning rundt om nybygget hus - indkørsel, carport samt rundt om huset.
Ny terrasse
Der skal optages og fjernes ca. 30 m2 sten, samt ca 45 m2 græsplæne. Der skal være 1-2 bede; resten skal være herregårdssten.
Udvidelse af terrasse.
Jeg har en terrasse belagt med betonfliser 50x25x5 og nogle få 25x25x5. Fliserne ligger i et sildebensmønster. Jeg vil gerne have terrassen udvidet med ca. 17 m2. Se vedhæftede billede.
Terrasser med Italienske brudfliser
Vi ønsker tilbud på to terrasser med Italienske brudfliser på hver ca. 20 m2 & 25 m2 + gang parti i indkørsel på ca. 26 m2. Der ligger i dag fliser på det meste af arealet i sten af 30x30cm. Vi har et separat tilbud på Italienske brudfliser, men hvis du kan lave en god pris, må de gerne medtages i tilbuddet, bare det kan ses separat. Har vedhæftet eksempel på de brudfliser vi gerne vil have lagt.
40x40 belægning bag garage, samt bed-afgrænsning
Ca 23 m2 40x40 fliser lægges bag garage, incl afgravning og let bund. Der skal max skæres/tilpasses 8 M. Endvidere lægges en enkelt række herregårdssten ca 50 M, incl let afgravning i ca 30-40 cm bredt bælte. Pga skæve arbejdstider ønskes skriftlig kontakt via e-mail. Evt med tlf nr, så jeg kan ringe tilbage, så vi kan aftale besigtigelse.
udvidelse af stenterasse
Vi ønsker at udvide vores stenterasse med samme eksisterende mønster. Samlet areal ca 55 kvm.
flisebelægning
Vi har et nybygget hus hvor der skal lægges fliser rundt om huset samt terasse samt der hvor der skal være carport.
Terrasse
Lille terrasse. En del af stene er taget op
Flisebelægning + udgravning til pool
• Indkørsel 112 m2. Grave ud og lave stabilbund 30 cm. 50x50xx8 cm. Der ligger grus. Bygherre leverer selv fliser. • Gangsti/ Terrasse 160 m2.Grave ud og lave stabilbund 10 cm. 50x506 cm. Bygherre leverer selv fliser. • Grave ud til Pool 3x6x2 m • Bortkørsel af jord 140 m3 • Flyt indkørsel SF- Sten(overkørsel skal gøres bredere)
Hælp min have
Jeg har en have hvor der er indkørsel parkering have med græs og en gang til hoveddøren med sten
Ny brolægning på eksisterende indkørsel + lidt belægning i haven
Jeg vil gerne bede om et tilbud på udskiftning af belægningen i min indkørsel samt et mindre område i min baghave til herregårdsbelægning, gråmix. Indkørsel: I alt er indkørsel ca. 22 meter lang. 10 meter x 3 meter = 30 m2 og 12 meter x 5 meter = 60 m2 Udskiftning af belægning i baghaven: 4 x 3,5 meter + sti 0,5* 4 meter = 16 m2. I alt 106 m2. I indkørslen er der 3 dæksler og 1 afløbsrist. Kørespor i eksisterende belægning i den del af indkørslen der går op til hoveddøren (ca. de 10 x 3 meter). Den del der ligger fra hoveddøren og ind i carporten ligger pænt, har ikke kørespor. Arbejdet skal udføres på en måde så der ikke opstår kørespor i den nye indkørsel.
Byggetilbud.dk ©