Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Gråsten-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.288 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Lyngholm ApS, 63006300 GråstenFå et tilbud !

Brolægger Gråsten

Brolægger Gråsten er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Gråsten.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Gråsten?

Du finder lettest en brolægger Gråsten ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Gråsten på.

Brolægning priser i Gråsten og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Gråsten eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Gråsten, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Gråsten

Når du leder efter en billig brolægger Gråsten, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Gråsten er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Gråsten

Eksempler

Flisebelægning gårdsplads
Flisebelægning i gårdsplads. ca. 600-800 m2 (afhængig af plan.) Gårdspladsen består idag af fastkørt grus/sten. Afretning, dræning samt maskinlægning af SF sten. Privat / ingen CVR nr.
Bålsted
Etablering af bålsted som på billede. Skal laves på let skrånende grund der skal nivelleres ud. Tegning mv fremgår af ide-nyt nr 3 årg 2016
Fliser i baghaven istedet for køkkenhave
Hasteopgave!! Vi ønsker vores køkkenhave ønskes flisebelagt. Eksisterende ukrudt og jordbærplanter fjernes. Istedet lægges beton fliser som kan bruges som fundament til enten højbede på hjul eller evt. en have pavillion.
Terasse 25 kvm
Fald ud mod haven. Skal være kvadratisk og fliserne skal lægges i vinklen i hjørnet som ses på billedet. På billedet kan oprindelige fliser også ses.
Anlæggelse af køreplads
Underlaget er færdigstampet stabilgrus forberedt med den rigtige hældning. Der skal kun rettes af med sand og lægges 8 cm FS sten. Jeg ønsker en m2 pris og en time pris.
Brolægning Gråsten
Det er indkørsel som er belagt med sten. Som jeg godt kan tage op selv. Så er der et stykke som er græs nu som skal ha fliser til at holde en trailer og sætte et drivhus op på.
Brolægning Gråsten
Omlægning af terrasse fra 1997 med 10 m2 udvidelse
Byggetilbud.dk ©