Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Gistrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.522 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Anlæg og Service, 92609260 GistrupFå et tilbud !
Entreprenør Og Kloakmester Pbp V/Per Bødker Pedersen, 92609260 GistrupFå et tilbud !

Brolægger Gistrup

Brolægger Gistrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Gistrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Gistrup?

Du finder lettest en brolægger Gistrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Gistrup på.

Brolægning priser i Gistrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Gistrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Gistrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Gistrup

Når du leder efter en billig brolægger Gistrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Gistrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Gistrup

Eksempler

Indkørsel

Lægning af ny indkørsel. Jord skal graves væk, der skal fyldes stabilgrus, stampes osv. Samt lægges fliser inklusiv trappe ved siden af indkørsel.

anlæg af indkørsel og terasser
Jeg ønsker tilbud på anlæg af ny indkørsel og terasser. Jeg fjerner selv de gamle fliser og bortskaffer dem. Som udgangspunkt ønsker vi 30*30 fliser (sorte/mørke) Indkørslen er ca 5*20 meter terasser: 2 stk plus anlæg af een mere. ca 100 kvm ialt samlet set tror jeg at det er ca 200 kvm. Jeg bor i Gistrup/9260
Etablering af indkørsel, terrasse og gang
Ca. 140m2 gangareal og terrasse, og ca. 50m2 indkørsel. Betonfliser 30x60 i halvforbandt.
Nyanlæg af sti og terrasse
Nyanlæg af terrasse og stier i forbindelse med opførelse af nyt hus. Der er i første omgang tale om lægning af fliser, herunder eventuel udgravning, på den østlige og nordlige side af huset, jf den vedhæftede haveplan. Der er tale om fliser på 60*60.
Brolægning Gistrup
Udvidelse af eksisterende flisebelægning, hvor der i dag er græsplæne. 40 x 40 kun til let færdsel. Nedsættes 8 stolpebærere som er del af projektet (til cykelskur). Området kan tilgås med minigraver mv.
Byggetilbud.dk ©