Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Gentofte-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Gentofte Byggeri, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Øernes Træfældning, 28202820 GentofteFå et tilbud !
NEBELONG V/HELLE NEBELONG, 28202820 GentofteFå et tilbud !
AQUALOGIK ApS, 28202820 GentofteFå et tilbud !
PETER CHRISTIAN NIMB, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Viola Garden Service v/Jozsef Nemeth, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Vangede Byg ApS, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Bohn Kloak, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Landskabsentreprenør Sven Bech A/S, 28202820 GentofteFå et tilbud !
J. S. Sten & Stål A/S, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Ap murer, 28202820 GentofteFå et tilbud !
JRS FUGE, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Gentofte Have- og Multiservice, 28202820 GentofteFå et tilbud !
BBP Haveservice, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Nordic Enterprise I/S, 28202820 GentofteFå et tilbud !
Elgaard Anlæg, 28202820 GentofteFå et tilbud !
ABC Gardening, 28202820 GentofteFå et tilbud !

Brolægger Gentofte

Brolægger Gentofte er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Gentofte.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Gentofte?

Du finder lettest en brolægger Gentofte ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Gentofte på.

Brolægning priser i Gentofte og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Gentofte eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Gentofte, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Gentofte

Når du leder efter en billig brolægger Gentofte, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Gentofte er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Gentofte

Eksempler

diverse brolægning

lægning af nybrosten, ca. 35m2 med ukrudtshæmmende fuge lægning af knækfliser (har fliserne), ca. 8m lægning af brosten (har stenene), ca. 5m

Indkørsel

1)Opgravning ar ca 40m3 jord samt belægning af et arial på ca 70m2 2 opsætning af støttemur længde ca 16m samt lave trappe.

72 m2 indkørsel samt terrasse.
Etablering af ca 72 m2 30 x 30 fliser i indkørsel og sammenhængende terrasse. bund samt afretnings lag er allerede etableret. der skal dog foretages mindre retninger og aftræk. Fliser er indkøbt og leveret på stedet.
Fliser og betontrappe
Der skal lægges betonfliser, gerne de samme som på billedet. Derudover en mindre opbrydning af beton og pæn afslutning mod fliser. Etablering af 2-trins betontrappe til hoveddør. Afkortning af brøndelement.
Dobbelt overkørsel
Etablering af en 5 meters overkørsel til indkørsel. Fortov består af en række fliser med chausse sten som forkant og asfalt som nuværende bagkant. Det er kun det nødvendige arbejde for godkendelse af overkørselen som ønskes tilbud på.
Brolægning Gentofte
Efter fældning af træ er ca 10m2 blevet ledigt til indkørsel med røde herregaardssten ligesom der er i resten af indkørslen. Vi har stubfræset og gravet ud.
Fliselægning
Stabilgrus og belægning. Grunden er klar ved begyndelsen. Der skal laves aquadræn. Den røde firkant er indkørsel til biler og den grønne er indgang til hus.
Udskiftning af fortovsfliser
Pga nyanlagt carport skal fortovsfliserne udskiftes til fliser der er 10 cm tykke, jævnfør krav fra kommunen for godkendelse af tilkørsel.
Brolægning: flisegange i herregårdssten
De blå linier på vedhæftede tegning viser afgrænsningen af flisegangene, og der er indikeret omtrentlig hvordan fliserne skal lægges med eksempler på tegningen.
Udbedring/etablering af overkørsel og fjernelse af overkørsel
Jeg er af kommunen blevet bedt om at fjerne den gamle overkørsel til vores grund. Jeg har fået etableret en ny overkørsel, men dette er tilsyneladende ikke gjort korrekt, idet jeg har fået oplyst af kommunen, at "rampe og bagkant udfor ny overkørsel er ikke korrekt udført. Der mangler bl.a. bundasfalt." Jeg ønsker derfor at modtage pris på udbedring af eksisterende overkørsel og fjernelse af gammel overkørsel.
Havetrappe
Tilbud ønskes på trappe fra terrasse til have. Niveauforskellen er ca 120 cm. Trappen er ca 1 m bred og 2 m lang. I dag er der 6 dybe trin.
Brolægning
Gamle fliser bortskaffes(50/50) arealet klargøres og der lægges herregårdssten.
35m2 fliser lægges i garager
Ølandsbrud fliser optages og ligges på paller. disse ligger på et tykt lag stabilgrus i Areal forberedes lægning af sten. Sten lægges Der er niveauer er fri adgang fra fortov til garage. Der er et regnvands brønddæksel i garagen.
Brolægning og overkørsel
Overkørsel, brolægning og fliser ved fortov
brolægning
Vil gerne have tilbud på brolægning af etableret sti til hus samt rundt om i bredere stykke. nogle meter er ikke tidligere belagt med fliser
Teresse
Anlægge en lille tillægs teresse, samt oprettelse af kant imellem gammel og ny, samt oprettelse af 12 Stk 40x40 fliser. Der skal fjernes græs, og graves af samt bortskaffelse af jord, samt lægges den nye teresse
flise belægning
Eksisterende terrasse skal forlænges. Jeg fjernes selv buske , så jorden skal vendes. Der skal smides sand på ( det har jeg ikke selv ) Skal lægges fliser af 30 x 30 - og så skal der en kant med chausee sten omkring. Skal laves i maj
Snerlevej
Vi har bygget nyt hus så der skal laves sti og terrasse og indkørsel. Sti og terrasse er ca 147 kvm og indkørsel ca 40 kvm Har vedhæftet billede af den beton farve vi evt gerne vil have men vi er åben over for andre fliser fx en hvid beton flise. Har også vedhæftet billede af huset med mål og det der er gult er terrasse og sti og det der er rødt er indkørsel. Oveni vil vi gerne have bud på at få lavet kirsebær lauerbær hæk på 13 meter. Der er ikke nogen hæk nu. Planten må gerne være mindst 150 cm høj Og planet ud og lagt græs på 350 kvm grund. Vi får huset den 8. September og vi gerne i gang hurtigst muligt derfra.
Byggetilbud.dk ©